ЯЯЙ! а ЧОМУ НЕ ПИШУТЬ, що у ЯЯ також день народження у списку іменинників?
walkman, вітаю "із зовсім дорослою" датою! Побільше удач, радості і перемог на твоєму шляху!
ЯЯ,
чесно, у мене чомусь навіть слів немає, щоб щось написати. Наскільки ти багатогранна і багатоЯЯшна! У тобі далеко не 2 Я! Наша загадка форуму, так добре, що ти саме така креативна, неординарна, гнучка і водночас тверда особистість! Твої чудові Я - це і прекрасний аналітик, і Яюрист, і Яісторик, і Яфілолог, і Яполітик, і Якросотознавець, і Ямузикопрофі, Ягурманний знавець та критик, Якоментатор і журналіст,Яцікава жінка і ще не один десяток Я - були іскрою нашого форуму, з якої розгоралось полум"я. Ти маєш і умієш тримати свою позицію, незважаючи на те, що багатьом це не подобається. Таким сильним особистостям як ти важко у цьому світі. Та я, наперекір всьому, хочу, щоб насправді у тебе усе було легко і, наскільки можливо - гладко, як в особистому житті (нехай воно у тебе з"явиться яскравим сяйвом і не затьмариться з роками!), так у соціальній сфері, так і в робочих моментах. Щасття тобі, ЯЯ, великого і справжнього з усіма здійсненними поняттями, які є складниками для тебе цього слова.
(вибачайте за заковиристість, але останнім часом у мене всі думки зараз там, де дирочки від уколів)