Булгакова цікаво почитати, наприклад "Белую Гвардию".
Наберіть в гуглі: "керований хаос" і буде купа посилань на різні ресурси, навіть є націоналістичний другим по черзі. Той що я вказав - теж ніякого відношення до "советского" немає.
Це ж не газета типу "Комуніст", "Товариш", "Правда".
Наївні ті люди, що ідуть на майдан по заклику агентів-грантоїдів.
Найєм, Чорновол і іже з ними пишуть, що влада злочинна.
Добре, що далі...
Скакати через паркани і вибивати люки в бусі, де знаходяться співробітники СБУ - це як назвати?
Якщо є злочини влади, то чому ніякої конкретики не подають "незалежні" ЗМІ?
Може я щось не помітив, то дайте посилання про подібні випадки.
Думаю, що якби щось таке було конкретне, то ЗМІ-агенти госдепу нарили б і показали.
А на разі маємо заклики від таких ЗМІ: "бандугеть", "гетьзлочиннувладу".
ТщатєльнЄє треба.
Бувший мер Києва Черновецький щось там мутив продавав землю, але чому не було чути про журналістські розслідування з цього приводу?
Про "савсєм нєуіноуную Юлю" переживають грантоїди, хоча Ющенко на пальцях пояснив про наслідки її керування урядом і ніякі грантоїди того не спростували - чи Ви цікавились по яких статтях вона сидить?
Що про ці випадки писали грантоїдські ЗМІ?
Агенти іноземні в українському інформаційному просторі не правди хочуть, їм не за таке платять.
Їх задача:
Керований хаос.
Нагадаю, коли і з чого почався Євромайдан:
21-го листопада Після того, як було оголошено про рішення Уряду України щодо призупинення євроінтеграційних процесів, активісти-журналісти та інші громадяни через соціальні мережі організували збір на Майдані Незалежності. Зокрема, небайдужих закликав вийти на площу журналіст «Української правди» Мустафа Найєм http://www.telekritika.ua/media-i-vlada/2013-11-22/87760
Де можна почитати хоч одне конкретне розслідування цього агента-грантоїда про "злочиннувладу"?
Підняли Євромайдан грантоїди не проти злочинної влади і не проти конкретних злочинів, а через призупинення підписання угоди про асоціацію - не забувайте про це.