В ФСБ объяснили, что их генерал делал в Киеве 20-21 февраля така собі не сама цікава новина на перший погляд.
але мене зацікавили бо вчора мав цікаву дискусію з одним розумним чоловіком. наша розмова почалась з питання, а чому все таки стався майдан? ну я звісно емоційно почав розпинатись про людей про заі.... дістало. але відкинемо емоції. і згадаємо. якби не розгін студентів біля стели незалежності. той майдан також заглох би. в той момент я вперше поїхав на майдан, був обурений тим свавіллям. але всі розуміли що той розгін хряку був не вигідний, і у всіх було питання а хто. гнали і на опозицію, і на льовочкіна, і інші версії висували. а потім забулось. далі згадуємо перше грудня . банкову. перші сутички. нове слово провокатор. так там були провокатори але там були і просто хлопці з яйцями які не боялись йти в рубку з мєнтами. знову ж таки, було кілька версій. що це провокатори почали аби хряк зміг застосувати силу і розігнати майдан. що це хтось з команди хряка дестабілізує обстановку.
потім було 11 грудня , нібито штурм. але не вдалось і люди заспокоїлись.
потім було два місяця ліхтариків концертів і хороводів. і коли народу набридло а оппа не хотіла ( так виглядало)брати відповідальність на себе, народу зірвало. і всі пішли на грушевського. рубка була серйозна. але потім почали виникати питання. чому в народному домі за спинами у бійців на грушевського грубо кажучи в тилу була перевалочна база беркутів і ввшників? потім затишшя а потім найстрашніші і найважчі дні 18-20. там питань було найбільше. хто послав людей на вірну бійню де були більшість політиків?
а тепер давайте шукати "QUI PRODEST"
взагалі всю революцію чи то бунт мене не покидало відчуття що розігрується якась шахова партія. і я все думав хто?
1. оппа їм вигідно було розігнати студентів 30 листопада. але це грубо. і в контексті наступних дій вони показували своє небажання будь яких силових дій.
2. хряк. ну тут все просто. він або тупий або його підставили. бо він зробив все аби згуртувати і підняти народ проти себе. тому теж якось не виходить.
3. оточення хряка. група якій набрид хряк . тут ніби виходить. але їм потрібна була підтримка всіх силовиків. але силовики злиті. тож наврядчи.
4. додумайте самі . це настільки просто, що аж не віриться. і тоді весь пазл складається. ну для мене. зараз з погляду на події що вже стались це легко складається.