Ось простий і наглядний приклад того, як московити просто фізіологічно не можуть бути об'єктивними щодо України. Ну не можуть і все! Бо у них в мозгах стоїть блок, ще мабуть з трьох рочків. (читай підпис внизу).
Так ось, це цитата з "опозиційної" і "прапвдивої" Нової газети
Но политики и «общественные деятели» по обе стороны линии разграничения продолжают нагнетать ситуацию.
«Какую мы имеем конечную цель: это возвращение территорий без людей, возвращение людей или возвращение территорий с людьми. Самое сложное — последнее», — рассуждает заместитель министра «по вопросам оккупированных территорий» Георгий Тука.
Це називається - чую не вухами, а мозком. А відповідно не те, що говориться, а те, що хочу чути.
Представник жодної європейської (і мабуть не тільки) нації почувши Туку висновку про те, що він нагнітає ситуацію у тих словах зробити не може. А московит - мусить!
Бо ніколи вони ще так погано не жили, як при Обамі!!!
І чому це стосується даної теми?
А ви знайдіть відмінність ,між тим що казав Тука і тим що написали журналюги!
Я вже казав про те, що перш ніж приступати до дій, треба відповісти на питання "Куди ми йдемо?" і "Яка наша мета?". Ми хочемо повернути території, ми хочемо повернути людей, - я маю на увазі ментально - або ми хочемо повернути територію з людьми, і це абсолютно різні задачі, з різними шляхами їх вирішення"
Трошки різне, правда?
Отак будь яке інтерв'ю перекручується. Тому московитам краще взагалі їх не давати. Спортсмени вже переконалися.