Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

15 років 4 місяці 28 днів

Автор Тема: Проблеми  (Прочитано 271860 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 29924
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 13:16:55

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми
« Прочитано #680 : 29 Вересня 2014, 21:22:29 »

Не видно
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Холод, голод, темрява й спрага – для нас не так страшно й смертельно, як ваші "дружба й братерство".

DVania

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +963/-2
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 4231
  • Останні відвідини:
    14 Вересня 2016, 23:52:58

Проблеми
« Прочитано #681 : 29 Вересня 2014, 21:30:39 »

та млинець забув що то на одноглазніках.Так так до сих пір ще туди заходжу,всі мої спроби переманити людей на http://druzi.org.ua або https://weua.info/ великим успіхом не увінчалися,майже всі лишилися на контактах і одноглазниках. Отаке то.
« Останнє редагування: 29 Вересня 2014, 21:37:08 від DVania »
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 29924
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 13:16:55

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми
« Прочитано #682 : 28 Грудня 2014, 09:47:51 »

Напишу, бо може хтось шукатиме у Гуглі причину і знайде. Я не знайшов, правда за звичкою шукав російською мовою, бо більше відповідей.

Ситуація: на ноут Acer Emachines E725 вирішив докласти другу планку пам'яті на 2 Гб, ну але тоді треба ставити Віндовс на 64 біта. Ну і так треба було ставити, бо були свіжі проги, які на х86 не ставилися.
Поставив Win 8.1 Enterprice - все гарно поставилося і я взявся класти проги. Десь через 2-і години  :=) помітив, що немає звуку і страшно гальмує відео. Програми при тому працювали коректно і навіть швидко.
Подумав, що то якась збірка дефектна.
Поставив Pro 8.1 оригінальну - то саме.
Поставив 7-ку - то саме.
Відповідно то все були 64-бітні системи. Яких я тільки драйверів не перепробував!!!  :( :( :(
Поставив 32-бітну - звук є.
І тут мене осінило. Я пригадав, що років 3 тому вроді вже ставив 7-ку на 64 біта і вроді був звук і якось я як Мєндєлєєв після сну подумав, що може попробувати витягнути одну планку оперативки.
Лишилося всього 2 гіга (мінімум необхідний для 64 бітки) і о чудо - звук повернувся  і відео нормально діє. Бо 32-х бітна вінда не хаває 4 гіга оперативки, а лише не цілих 3 (якщо дві планки по 2) і 3 (якщо одна на 2, одна на 1).
Так що майте на увазі, що деякі ноути мають такий баг. Мій, хоч і куплений всього 4 роки тому - видно був зі старіших моделей і хоч у специфікації написано, що максимум оперативки - 4 гіга - насправді діє лише 3.
Відповідь від: 28 Грудня 2014, 09:46:25
Звісно, якщо обновити БІОС і можливо ще треба підібрати якусь конкретну пам'ять то і 4 захаває 64-бітна система, але можна і ноут убити  :=)
Тому поки буду так.  ;)
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Холод, голод, темрява й спрага – для нас не так страшно й смертельно, як ваші "дружба й братерство".

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 29924
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 13:16:55

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми
« Прочитано #683 : 01 Травня 2015, 13:58:17 »

Нам просто ДУЖЕ круто пощастило.
Коли була минула гроза, у одних сусідів згоріло 2 телевізори, а у інших теж 2 і ще монітор. (може і ще щось у когось, я просто не питав).
Так що не чекайте поки гримне. Бачите, що хмариться - витягайте з розетки телевізори. Або виключайте з кнопки і обов'язково виймайте антену (якщо кабельне).
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Холод, голод, темрява й спрага – для нас не так страшно й смертельно, як ваші "дружба й братерство".

hacjka

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +118/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 539
  • Останні відвідини:
    04 Листопада 2022, 09:07:40

    Звідки: Kalush, Україна
Проблеми
« Прочитано #684 : 01 Травня 2015, 15:53:32 »

 :=)відправляй сусідів до мене.техніку відновлювати :P
Записаний

ББА

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +306/-11
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 17543
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 04:12:05

    Звідки: Льондон
Проблеми
« Прочитано #685 : 01 Травня 2015, 16:33:42 »

Коли була минула гроза, у одних сусідів згоріло 2 телевізори, а у інших теж 2 і ще монітор.

Взагалі то для цього роблять заземлення .

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 29924
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 13:16:55

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми
« Прочитано #686 : 01 Травня 2015, 17:59:31 »

Це Ти до кабельників?
Взагалі то в Україні все трохи інакше ніж в Лондоні  ;)
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Холод, голод, темрява й спрага – для нас не так страшно й смертельно, як ваші "дружба й братерство".

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 29924
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 13:16:55

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми
« Прочитано #687 : 24 Червня 2015, 18:51:22 »

Сьогодні при установці нового антивіруса стикнувся з помилкою (unable to start correctly 0xc00007b...) Програма не стартувала, посилаючись на помилку.

Знайшов вирішення.
Достатньо скачати програмулю і запустити. Вона обновить всі примочки вінди, такі, як сільвернайт, фреймворк і всяку іншу лабуду і потім все працює ОК.

Посилання на скачування тут https://mega.co.nz/#!xgkERBJK!HBENVsI6Ai0Y9N2cELWr1PIqG0lOWlLJgySM6bYdSo8

А ще відео, як запускати <a href="https://www.youtube.com/watch?v=vlT0N2CX50g" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=vlT0N2CX50g</a>
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Холод, голод, темрява й спрага – для нас не так страшно й смертельно, як ваші "дружба й братерство".

gold

  • Новачoк
  • Карма +0/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 4
  • Останні відвідини:
    23 Серпня 2015, 15:04:39

    Звідки: Калуш
Проблеми
« Прочитано #688 : 23 Серпня 2015, 12:35:59 »

привіт
качав з нету багато всякого і,напевно, десь хапанув вірус. антивірус Avast нічого не бачить. проблема заключається в тому, що в браузері рекламні банери з"являються, на всіх сайтах. була спроба почистити утілітою, але не допомогло. що порадите?
p.s. morrison)
Записаний

hacjka

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +118/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 539
  • Останні відвідини:
    04 Листопада 2022, 09:07:40

    Звідки: Kalush, Україна
Проблеми
« Прочитано #689 : 23 Серпня 2015, 13:09:59 »

скачай в ынеты образ диску куреит вид вебера або касперский рескуе сд але на незараженому компы
запиши на диск,та загрузися з ньгго.
або пробуй просто з свого компа скачати куреит вид вебера.та просканувати.
Записаний

vover

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +200/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 4863
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 12:20:43

    Звідки: Українська
Проблеми
« Прочитано #690 : 23 Серпня 2015, 14:28:25 »

др.веб скоріш за все теж не поможе, скачай оце SpyHunter
Записаний

ББА

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +306/-11
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 17543
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 04:12:05

    Звідки: Льондон
Проблеми
« Прочитано #691 : 23 Серпня 2015, 20:46:32 »

дивись які процеси працюють . по кожному з них пробий по гуглю . Також можеш провірити чи не інсталювалось щось  з того часу , як ти це зачіпив . якщо ні - то тоді йди на "Services" і там довго і нудно відключай лишні .

chuck

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +249/-9
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 1382
  • Мачете не sms-ить...
  • Останні відвідини:
    21 Грудня 2018, 21:54:27

    Звідки: Тут не дуже далеко =)
Проблеми
« Прочитано #692 : 24 Серпня 2015, 10:46:33 »

проблема заключається в тому, що в браузері рекламні банери з"являються, на всіх сайтах. була спроба почистити утілітою, але не допомогло. що порадите?

Взагалі, "форма" мала би бути чіткіша (інакше, важко щось порадити):

1. Система (Віндовс або що там).
2. Браузер (з версією).
3. Скріншот проблеми.
4. Скріншот вікна доповнень браузера.
5. Скріншот вікна переліку встановлених програм.

Приїжджав кузен жінки -- студент -- ))) після нього такі (!) вікна вискакували! ))
Полікувалося видаленням в Хромі одного доповнення, але перед тим треба було щось там заблокувати (вже не пам'ятаю що).
Переважно, треба
1. В сейф-моуд (Віндовз) повидаляти усі невідомі і підозрілі програми.
2. Перевірити ярлик, яким запускається браузер: чи не дописані після команди браузера *.exe якісь незрозумілі ключі (символи, слова і т.п.). Якщо є -- повидаляти їх нафіг.
3. Запустити браузер під новим профілем і подивитись чи повторюється проблема.
4. Зайти файл-менеджером в теку з профілем (браузер) і з теки доповнень теж повидаляти все підозріле.

Записаний
Живя, будь жив, будь совершенно жив. И делай все, что хочешь. Всё будет хорошо. Учитель
Не спрашивай, по ком звонит колокол: он звонит по Тебе. Эрнест Хемингуэй
Есть только миг, между прошлым и будущим — именно он — называется «жизнь»! © Леонид Дербенёв

gaar

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +178/-52
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2953
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 07:58:58

    Звідки: korotka
Проблеми
« Прочитано #693 : 20 Вересня 2017, 19:53:56 »


"Южноафриканская компания Unlimited IT, головной офис которой находится в Дурбане (Durban), имеет 11 офисов для работы с клиентами по всей стране, – поэтому быстрая передача информации компании крайне необходима. Так вот, Unlimited IT отправила из своего офиса в г. Ховик (Howick) в свой офис в г. Хиллкрест (Hillcrest) карту памяти (SD-card) с информацией объемом 4 гигабайта. В этом не было бы ничего необычного, если бы Unlimited IT не отправила информацию прадедовским методом – с помощью 11-месячного голубя по кличке Уинстон (Winston). Одновременно айтишники компании попытались переслать ту же информацию по выделенной линии Интернета. Уинстон пришел к «финишу» первым, преодолев расстояние 60 миль (96,54 км) за 1 час 8 минут (средняя скорость полета – 85,4 км/ч!). За это же время по интернет-каналам Telkom прошло всего 4% того же объема данных… Как заявил сотрудник компании Unlimited IT Кевин Рольф (Kevin Rolfe) в интервью газете Beeld, идея устроить подобное состязание пришла в голову одному из сотрудников компании, который постоянно жаловался на крайне низкую скорость интернет-соединения, и однажды – в сердцах! – сказал, что быстрее было бы отправлять данные почтовым голубем"  Таг Небелиці. ;)
Записаний
ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ

vover

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +200/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 4863
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 12:20:43

    Звідки: Українська
Проблеми
« Прочитано #694 : 21 Вересня 2017, 09:43:03 »

Цитувати (вибране)
скорость интернет-соединения
моцна в них швидкість інтернету :)
Записаний

gaar

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +178/-52
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2953
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 07:58:58

    Звідки: korotka
Проблеми
« Прочитано #695 : 17 Серпня 2019, 22:09:35 »

Просьба у кого є твіттер можете нормально заходити?у мене, з мозіли -зависає і пише <наша помилка>  у палемон -заходжу уже в новий інтерфейс, у інернетах пишуть що вони вимагають активаціі з андроіда, а вже потім можна на компі активувати  :facepalm:  їм ще номер андроїда здати. :fool
Записаний
ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ

ББА

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +306/-11
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 17543
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 04:12:05

    Звідки: Льондон
Проблеми
« Прочитано #696 : 18 Серпня 2019, 01:35:20 »

з опери без проблем зайшов ( в принципі спочатку завів нового користувача )