Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 21 день

Голосування

У конфлікті "міська рада - мер" кого підтримуєте Ви?

Міську раду Калуша
Мера міста Калуш
Симпатизую обом сторонам - гадаю вони всі праві у рівній мірі
Не підтримую жодної сторони - всі вони свого варті
Не цікавлюсь місцевою владою

Автор Тема: Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.  (Прочитано 147273 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Medved

• Ветеран
  • Карма +168/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    28 Вересня 2016, 09:02:31

Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.
« Прочитано #140 : 16 Липня 2008, 11:40:09 »

Сміттєпереробний завод потрібний не менш за каток. ІМНО
Записаний
"Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженный!"

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 08:48:42

« Прочитано #141 : 16 Липня 2008, 18:54:38 »

Я щось впевнений, що значно більше...
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Петро

• Початківець
  • *
  • Карма +12/-0
  • Останні відвідини:
    24 Липня 2019, 23:26:29

« Прочитано #142 : 16 Липня 2008, 22:19:39 »

чи :moskali
Цитувати (вибране)
Обдиранням громадян? Прошу з цього місця детальніше і конкретніше, в чому полягає обдирання громадян і особисто вас депутатами (і мною в тому числі).
Може вибачтете  пане deputat? , якщо ви не депутат, але якщо ви депутат то можете не вибачати . Саме ви із своєю депутатською канторою обрабували нас  калушан, відібравши у нас землю , будівлі , дороги, СВОБОДУ вибирати ( адже саме ви прийшли до влади за партійними списками, і хто вам сказав, що саме ваше ім'я має бути там). Я розумію , що є комуністична партія радянського союзу ( все з маленької) , але ці часи минаються. Де особистість , яка може представити громаду, де патріоти, де господарники. Це може ті нові, добре забуті старі? :moskali
Цитувати (вибране)
пetро deруtat праацує у системі.a систему по якій живе україна придумав не він і не я і ти.i за свою роботу,хліб, дім, маєш дбати сам.ніде і ніяка держава у світі не дбає за конкретнного івана,hansa,pablo,mika.держава збирає податки і ділить їх.а якщо грошей мало то сам знаєш які розклади у сімї фірмі державі.
Подивись депутат , що молодь  про державу думає, бач яке добро ти вчинив  створивши свою державу, свої правила. Це просто клас - ХУНТА
Цитувати (вибране)
Земля є майном всієї громади і громада розпоряджається своїм майном через орган самоврядування – раду. Це визначено законами України. Земля є цінністю, вона має свою вартість. Земля помножена на її вартість – це також багатство всієї громади. Це багатство всіх нас - Іванів, Петрів і Богданів. Як розпорядитись цим багатством максимально правильно? Як зробити так, що ніхто в громаді не відчував себе ображеним? Я ще раз підкреслюю – ніхто не має бути ущемленим! Є кілька способів. Перший – надавати землю без аукціону, безкоштовно. Так вже було при минулих каденціях. Роздавали, не з аукціону. Ви отримали? І я не отримав. Чому? Бо отримати міг не будь хто. Міг і будь хто, але за хабар. Так було нормально? Як на мене – ні. Скажете, що влада була погана. А при хорошому меру і депутатах буде все гарно і чесно. Та не буде.
Про які закони річ? Ви і помогаєте розкрадати тому , що немає законів. Т. Г. Шевченко уже висловився про Ваші закони. І тому напевне  побутує думка , щоб ніхто не був ущемлений, хай будуть ущемлені всі. Одному продамо 140 гектарів, а інший на аукціон - бидло. Ще треба не забути покричати за ці 140 - хай думають , що ми проти.
А хто давав хабар за минулих "каденцій" ? ? ? Кажуть давали. Не кажуть правда золотом , сріблом чи натурою і скільки раз давали не кажуть. І не скажуть бо вони тепер достойні громадяни міста, а не ... давали. Може є й нові ?
А чому при новому меру добре не буде - він хабарів не бере? Може немає у нас українців добрих мерів? Може позичимо у німців, чи в татарів? А може пошукати серед калушан? 100 % знайдемо серед корінних калушан, не хвилюйтесь.
Цитувати (вибране)
До речі, саме депутати відстояли право надавати 10% ділянок без аукціону – репресованим, сім’ям вояків УПА, чорнобильцям, афганцям, багатодітним. Такий список категорій ми затвердили. Голова був проти цього. Ми вважаємо, що є люди які все таки заслуговують перед громадою на то, щоб громада зробила для них виняток і надала СВОЄ МАЙНО безкоштовно. Якщо у вас є щось додати до цього переліку громадян то прошу дуже, розглянемо.

Ще один факт за те , що у нас є кращі потенційні мери. Бо добре подумати, то не всіх екстремалів перерахували. Репресовані , вояки УПА, чорнобильці, багатодітні не в змозі будувати своє житло. Їхніми заслугами користуються все ті ж аферисти, як і в минулих каденціях. У нашому рідному місті велика і міцна популяція алкоголіків, брехунів, старих комуняк - їм переспективи. Робітники ж , службовці, підприємці, лікарі , вчителі, працівники культури - на аукціон.
Жарти тут як чорний гумор.
На коліна  треба ставати депутатам перед калушанами , щоб брали вони і окультурювали землю Українську, щоб хащі серед міста не росли , Щоб не їхали українці  Австралію, Канаду та Італію прикрашати. На аукціон треба виставити депутатську байдужість до рідної землі. Ваші слова пане Deputat засвідчують ще раз зловмиснісність позиції депутатів , мера та уряду , який не є українським у своєму роді . За гроші з аукціону можна продати і неньку, щоб тільки була не афганець.
І на сьогоднішній день стоїть питання не про голос на форумі. А про голос у найбільш авторитетних  в світі правозахисних організаціях.
Те що діється - це фашизм, геноцид і як мінімум порушення прав людини. Ці питання вже були підняті в Українській Гельсінській спілці  і ці теми потрібно розвивати.
 Резиденція, льодова арена- це те про що ми маємо думати і вони будуть, а сміттєпереробний завод то дуже складно. Може й грошей нема?
Записаний

Deputat

• Користувач
  • **
  • Карма +8/-0
  • Останні відвідини:
    09 Лютого 2009, 14:46:51

« Прочитано #143 : 17 Липня 2008, 14:03:15 »

Саме ви із своєю депутатською канторою обрабували нас  калушан, відібравши у нас землю , будівлі , дороги, СВОБОДУ вибирати ( адже саме ви прийшли до влади за партійними списками, і хто вам сказав, що саме ваше ім'я має бути там).

І як це я (чи інші депутати) відібрав у вас землю, будівлі і дороги? Громада реалізує своє право на розпоряджання своїм майном через виборні органи. Інакшого не придумано і так є майже в цілому світі. Ці органи називаються радами, совєтами, сеймами, конгресами чи кнессетами але принцип один у всіх. Якщо ви маєте якісь ідеї які можуть кардинально змінити систему самоуправління громади, то пропонуйте а не плачте! Ви поливаєте тут брудом людей не називаючи причин і не пропонуючи ніякого конструктиву. Найкраща позиція!
Свободу вибирати я у вас відібрав? Я вперше став депутатом! А хто сказав що має бути моє ім’я? Так вирішила моя партія і люди це підтримали голосами. Ви можете голосувати за тих, хто вам до вподоби – маєте повну свободу вибору! Чи ви хочете назад до мажоритарки? Ви її мали 4 каденції підряд а до того також мали, з 1939 року! Скажіть, які депутати з цих каденцій були для вас добрими і чому теперішні гірші?

Подивись депутат , що молодь  про державу думає, бач яке добро ти вчинив  створивши свою державу, свої правила. Це просто клас - ХУНТА

Я створив? А твоєї вини в цьому немає? Не чуєш за собою гріхів? А що молодь думає про державу я побачив по калуському телебаченню в сюжеті про пляж на дубах! Може ти ще скажеш, що то депутати приїхали і ТАК НАСРАЛИ?! (Вибачте) Чи може то так молодь (а може і ти Петро) протестували проти ХУНТИ?

Про які закони річ? Ви і помогаєте розкрадати тому , що немає законів. Т. Г. Шевченко уже висловився про Ваші закони. І тому напевне  побутує думка , щоб ніхто не був ущемлений, хай будуть ущемлені всі. Одному продамо 140 гектарів, а інший на аукціон - бидло. Ще треба не забути покричати за ці 140 - хай думають , що ми проти.

До твого відома депутати за свої гроші найняли адвокатів, щоб відсудити ту ділянку 14 гектарів для міста. Зараз справа у Львівському апеляційному суді, розходи будуть далі рости. Може Петро принесеш хоч 10 гривень, поможеш? Чи тобі легше тут збоку пофілософствувати про розкрадання?

А чому при новому меру добре не буде - він хабарів не бере? Може немає у нас українців добрих мерів? Може позичимо у німців, чи в татарів? А може пошукати серед калушан? 100 % знайдемо серед корінних калушан, не хвилюйтесь.

Може і знайдемо серед корінних калушан, але тоді тобі Петро треба йти в депутати і добре пантрувати, щоб не зкурвився, бо майже відразу деякі корінні калушани підуть вирішувати свої проблеми провіреним старим шляхом. Та ти не підеш, бо будеш дальше збоку плювати в його бік. Так легше всього.

На коліна  треба ставати депутатам перед калушанами , щоб брали вони і окультурювали землю Українську, щоб хащі серед міста не росли ,

Запропонуйте свій чесний, відкритий, без ущемлення когось спосіб роздачі землі всім хто її хоче, такий щоб пасував всім калушанам – я клянусь що стану перед вами на коліна.

Щоб не їхали українці  Австралію, Канаду та Італію прикрашати. На аукціон треба виставити депутатську байдужість до рідної землі. Ваші слова пане Deputat засвідчують ще раз зловмиснісність позиції депутатів , мера та уряду , який не є українським у своєму роді . За гроші з аукціону можна продати і неньку, щоб тільки була не афганець.
І на сьогоднішній день стоїть питання не про голос на форумі. А про голос у найбільш авторитетних  в світі правозахисних організаціях.
Те що діється - це фашизм, геноцид і як мінімум порушення прав людини. Ці питання вже були підняті в Українській Гельсінській спілці  і ці теми потрібно розвивати.

Наведіть приклад країни яка придумала кращий спосіб керування своїми земельними ресурсами. Якщо за вашою логікою то фашизм і геноцид на всій Землі! Ви згадали Австралію, Канаду і Італію? Там землі родають всім? Підніміть це питання на Гельсінській спілці!

Резиденція, льодова арена- це те про що ми маємо думати і вони будуть, а сміттєпереробний завод то дуже складно. Може й грошей нема?

Якраз завод з переробки сміття нам потрібний найперше, а інше ще може почекати. Його будує не місто, а приватна фірма. Місто туда не владає ні копійки.
Записаний
Справедливість є, за неї варто боротися! Ю.Тимошенко.

Петро

• Початківець
  • *
  • Карма +12/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #144 : 19 Липня 2008, 01:40:55 »

Цитувати (вибране)
Громада реалізує своє право на розпоряджання своїм майном через виборні органи. Інакшого не придумано і так є майже в цілому світі. Ці органи називаються радами, совєтами, сеймами, конгресами чи кнессетами але принцип один у всіх.
Принцип вибору різний.
Цитувати (вибране)
Ви можете голосувати за тих, хто вам до вподоби – маєте повну свободу вибору! Чи ви хочете назад до мажоритарки? Ви її мали 4 каденції підряд а до того також мали, з 1939 року! Скажіть, які депутати з цих каденцій були для вас добрими і чому теперішні гірші?
В тім то справа ,що не може ніхто. Добра Ганька - поганий Ванька. Добрі Дуся та Ганнуся - є там ще й козел Вітюся. Думка є у них чудова, але треба ламать дрова. І тому до мажоритарки не я хочу, а нам треба крайнього знайти  ( може і не одного).
  З 39-го не було мажоританої системи, бо вибирали ви , а може ваші батьки саме тих , хто був у списках. Були такі поняття  як кпрс( з маленької).
   А далі ми отримали особисистостей, добрих чи поганих - час розсудить і люди. Чорновіл, Хмара, Лук'яненко, Юхновський , Яворівський , Павличко чи Уштан, Шмигельський , Сушко, Неділенко, Захарія. Кого ж представляють нинішні депутати - народ ? Ні - Ющенка, Тимошенко, Симоненко, Януковенко. А що є ви ? Чи хто ? Чи сільки ? Чи як ? У вас навіть думка одна - кпрс.
Цитувати (вибране)
Я створив? А твоєї вини в цьому немає? Не чуєш за собою гріхів?
  Ти творив і твориш, бо воюєш за цю систему. А я не чую за собою гріхів бо вчасно зупинився сам.

Цитувати (вибране)
Може ти ще скажеш, що то депутати приїхали і ТАК НАСРАЛИ?! (Вибачте) Чи може то так молодь (а може і ти Петро) протестували проти ХУНТИ?
   Я б це зробив краще. А  де це робили депутати теж видно. Здогадайся з 3-х раз.

Цитувати (вибране)
Може Петро принесеш хоч 10 гривень, поможеш? Чи тобі легше тут збоку пофілософствувати про розкрадання?
   НЕ принесу, бо пропадуть. Я вже 100 віддав на  " революцію "  у 2005-му. Певне дали на зарплату Янеку, бо дуже потому сі загонорував. Та хіба  самих  лиш 14 гектарів? А інші?

Цитувати (вибране)
Може і знайдемо серед корінних калушан, але тоді тобі Петро треба йти в депутати і добре пантрувати, щоб не зкурвився, бо майже відразу деякі корінні калушани підуть вирішувати свої проблеми провіреним старим шляхом. Та ти не підеш, бо будеш дальше збоку плювати в його бік. Так легше всього.
   Хіба ти нас поважаєш? Взагалі то і питання, і відповідь твоєю фразою уже сформульовані. Є тільки одна ідейка  -  давай Вову Путіна до нас у мери, він кльовий.

Цитувати (вибране)
Запропонуйте свій чесний, відкритий, без ущемлення когось спосіб роздачі землі всім хто її хоче, такий щоб пасував всім калушанам – я клянусь що стану перед вами на коліна.
   Ні-ні переді мною ні. Мене з цієї землі виживали Брежнєв, Андропов, Горбачов, Кравчук, Кучма, Ющенко з Юлею та Януковичем , а я є... І буду... завжди.
   А от спосіб є. Давно вигадали , тисячі років тому . Припрустімо , що тачка гною, кільо масла, ар землі коштують 1000 грн. Хто взяв 1001 - аферист, брехун, злодій, спекулянт.
   А ви не знаєте скільки коштує ар землі у місті ?   НІ,  бо ви не прийшли її розподілити, облагородити, продати. Вам треба "взяти" побільше.

Цитувати (вибране)
Наведіть приклад країни яка придумала кращий спосіб керування своїми земельними ресурсами. Якщо за вашою логікою то фашизм і геноцид на всій Землі! Ви згадали Австралію, Канаду і Італію? Там землі родають всім? Підніміть це питання на Гельсінській спілці!/quote]
   Знаю одне - " я другой  такой страни не знаю" А що до Гельсінської спілки, то даремно - там уже без мене це питання стоїть на порядку денному. Читайте новини в інтернеті.

Цитувати (вибране)
Якраз завод з переробки сміття нам потрібний найперше, а інше ще може почекати. Його будує не місто, а приватна фірма.
   Може хоч тут нам повезе.Ура!
Записаний

syddia

• Ветеран
  • Карма +369/-0
  • Останні відвідини:
    17 Вересня 2017, 21:38:01

« Прочитано #145 : 21 Липня 2008, 00:08:50 »

Хоч у мене самого раніше виникали тут на форумі суперечки із Депутатом, але в даній ситуації я майже не розумію логіки у дописах Петра. :unknow Він критикує все і вся, але якщо вчитатись то тут ніякї конкретики і нуль конструктивізму. Виходить, що кожен, кому так чи інакше "пощастить" стати депутатом того чи іншого рівня, стає автоматично поганим і ворогом народу.

Ні я не захищаю депутатів Калуської міської ради. Враховуючи ситацію в місті їх є за що ганити (мера за разом із ними), але ж давайте будемо вказути на їхні конкретні прорахунки, а вони вже най вирішують як зарадити в конкретній ситуації. А отак поливати всіх підряд брудом ні до чого доброго не приведе. ;)
Записаний

Петро

• Початківець
  • *
  • Карма +12/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #146 : 22 Липня 2008, 22:31:02 »

Якщо рватися в депутати , то варто знати за що будеш боротися і за кого. А наші депутати і мери і , особливо державні службовці щасливі , що їм повезло стати  членами   ХУНТИ. Чи не згідні , ви пане syddia , що хунта яка дірвалася до влади в 1917-му і нині жива?  Здається - це вже всі побачили і зрозуміли.
Тому , щирі українці діяли б інакше. Приміром так як це зробили  прибалтійці, чехи , поляки , східні німці. Моє єство прагне до вільної України, справді вільної , чим  і мотивована критика. Я з ними на різних засадах.
Відповідь від: 22 Липня 2008, 22:27:08
Цитувати (вибране)
Він критикує все і вся, але якщо вчитатись то тут ніякї конкретики і нуль конструктивізму.

У нас , на жаль, на сьогоднішній день в Калуші нуль конструктивізму і нуль конкретики.
Записаний

syddia

• Ветеран
  • Карма +369/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #147 : 23 Липня 2008, 10:38:27 »

Останнє повідомлення Петра скоріше відноситься до теми про патріотиз, хоча його ставлення до влади загалом зрозуміле.

А от по ходу озадачився. Ну припустимо хтось на форумі підтримує заступника нашого мера - пана Очкура І., то який варіант в голосуванні йому вибирати. Адже останній і не депутат тай делеко не мер і не підтримує його позицію, адже вже був раз звільнений Насаликом І.С.  :unknow
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:
    06 Жовтня 2016, 16:39:01

« Прочитано #148 : 23 Липня 2008, 11:49:18 »

не підтримує його позицію, адже вже був раз звільнений Насаликом І.С.
Не зовсім вірно. Я маю інші погляди на вирішення певних проблем і це, на мою думку, цілком нормально. Ненормальною буває деколи реакція на це  :)
Вибачте, але коментувати більше не буду. В цій темі я лише читаю  :)
Записаний

Петро

• Початківець
  • *
  • Карма +12/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #149 : 23 Липня 2008, 22:10:28 »

Цитувати (вибране)
Адже останній і не депутат тай делеко не мер і не підтримує його позицію, адже вже був раз звільнений Насаликом І.С.

А ви кажете не підтримує.
Суспільство ділиться на два класи - партійних і без...
Записаний

syddia

• Ветеран
  • Карма +369/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #150 : 23 Липня 2008, 23:14:02 »

Не зовсім вірно, або так скажемо ця класифікація незавершена, оскільки останні у свою чергу діляться на тих що там не були і тих, що хапанувши свого вчасно спригнули.

Цікаво, куди ж себе віднесе наш гучнослівний Петро? :pardon
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #151 : 24 Липня 2008, 11:27:17 »

А ви кажете не підтримує.
На мою думку, нерозумно підтримувати будь-що, лише через намагання демонструвати свою "вірність і відданість". Як і ганити будь-що, демонструючи "опозиційність". Треба ставити інтереси міста і країни вище власних амбіцій і стосунків. І з цього визначати позицію - підтримувати чи ні.
Про партії. Надто спрощено. Люди діляться ще на лисих і з шевелюрою, жінок і чоловіків, розумних і не дуже, злодіїв і чесних, і т.д. Діляться ще на тих, хто переступить сміття в під'їзді і піде собі бурчати на кухню про хрєнову владу і несправедливий світ. І тих, хто піде і підмете cходи.
Записаний

Петро

• Початківець
  • *
  • Карма +12/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #152 : 27 Липня 2008, 18:01:48 »

Цитувати (вибране)
Про партії. Надто спрощено. Люди діляться ще на лисих і з шевелюрою, жінок і чоловіків, розумних і не дуже, злодіїв і чесних, і т.д.
На нині всім ясно - злодій чи чесний,  розумний чи не дуже , чоловік чи жінка та хоч і лисий ,але  "КУЧМА" -сказала партія і всі служили  і вірили партії. Не як лисому , а як КУЧМІ. І не треба переводити стрілок , бо і ваша , і інша , і кучмівська - партія одна .
   Мені ж , до речі, ні одна  ідеологія до нині не пасувала - ні кпрс, ні бют, ні ваша Україна в цілому , ні по регіонах , адже все воно одне - більшовизм.
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #153 : 31 Липня 2008, 09:03:38 »

На нині всім ясно - злодій чи чесний,  розумний чи не дуже , чоловік чи жінка та хоч і лисий ,але  "КУЧМА" -сказала партія і всі служили  і вірили партії. Не як лисому , а як КУЧМІ. І не треба переводити стрілок , бо і ваша , і інша , і кучмівська - партія одна .
   Мені ж , до речі, ні одна  ідеологія до нині не пасувала - ні кпрс, ні бют, ні ваша Україна в цілому , ні по регіонах , адже все воно одне - більшовизм.
Це Ваша думка і Ви маєте на неї право. Лише змішали в цій дискусії докупи партії і земельні відносини. Давайте так - партії і політику залишимо в цій темі, а землю обговоримо в темі "Бюджет Калуша". Тим більше, у мене зараз більше часу стало щоб дописати всі теми, які почав  :) Земля і Бюджет тісно пов'язані. Гаразд?
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 08:48:42

« Прочитано #154 : 04 Серпня 2008, 21:12:23 »

У мене питання на рахунок будинку навпроти Фуршету (де в часи війни була торгівельна школа, про що в минулому номері так гарно писали Вікна).
Так от, питання таке, доки колишній пам'ятник архітектури місцевого значення (колишній, бо навіть табличку вже зняли) буде стояти у вигляді памятника жертвам Хатині? Кому продали той будинок? Народ має знати своїх "героїв".
 :ganba :ganba :ganba :o :o :o :o :fool :fool :fool
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

dj vlad

• Постійний користувач
  • Карма +32/-0
  • Останні відвідини:
    25 Травня 2011, 11:05:47

« Прочитано #155 : 05 Серпня 2008, 02:23:49 »

Я створив? А твоєї вини в цьому немає? Не чуєш за собою гріхів? А що молодь думає про державу я побачив по калуському телебаченню в сюжеті про пляж на дубах! Може ти ще скажеш, що то депутати приїхали і ТАК НАСРАЛИ?! (Вибачте) Чи може то так молодь (а може і ти Петро) протестували проти ХУНТИ?
о зачепили гарну тему...а мусорночки для людей депутати додумались поставити га????а банери постери які закликають до порядку????га....???де воно все..чи опять нема грошей...ну...апелювати гучними висловами вміють усі...а як що я вам приведу факти срання(вибачте) депутатами не гірше ніж молодими...а як що приведу факти присутності в депутатьському колі славнозвісних калуських бізнесменів???і покажу вам як вони відпочивають???які вони гроші на свої відпочинки витрачають...що ви тоді говорите будете.... :ganba взагалі всім отим псевдо можновладцям...причипились до Насалики буцім то поганий бо не дав украсти так як колись можна було...мояб воля тай усіх громадян нашої україни повивозили би вас з верховною зрадою десь у сибір тай депутуйте там собі і закони один проти одного складайте...
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #156 : 05 Серпня 2008, 08:41:25 »

о зачепили гарну тему...а мусорночки для людей депутати додумались поставити га????а банери постери які закликають до порядку????га....???де воно все..чи опять нема грошей...ну...апелювати гучними висловами вміють усі...а як що я вам приведу факти срання(вибачте) депутатами не гірше ніж молодими...а як що приведу факти присутності в депутатьському колі славнозвісних калуських бізнесменів???і покажу вам як вони відпочивають???які вони гроші на свої відпочинки витрачають...що ви тоді говорите будете....
Покажіть. Покажіть їм і нам всім! Мені теж цікаво. Лише не тягніть довго - хочеться швидше взнати.

причипились до Насалики буцім то поганий бо не дав украсти так як колись можна було...
Раджу почитати, особливо в коментарях - http://www.sobkorr.com/News787.html
Записаний

dj vlad

• Постійний користувач
  • Карма +32/-0
  • Останні відвідини:
    25 Травня 2011, 11:05:47

« Прочитано #157 : 05 Серпня 2008, 14:35:10 »

на рахунок дубів доповнення....всі ми знаємо який контингент там відпичоває...наприклад взяти колибу побудовану звісним бандюком міста калуша та району...яка якраз на дубах...контингет відпочиваючих там далеко не молодь...як що заглянути на пляж на дубах то бачимо купу прекрасних іномарок...звідкіль вони???наша молодь достатьньо мабуть заробляє щоб позволити скажем собі як мінімум новеьке шевроле лачеті!!!?!?!?!...ага то он він звідки срач той...депутати можновладці та бізнесмени і бандюки зара у калуші між ними різниці немає...всі дружно весело відпочивають на дубах...а земля доречі під колибу думаю,навіть читопак впевнений украдена у свій час...а теперішня влада нічого кращого не змогла зробити як спихнути все на молодь...
всі кричать у нас проблемна молодь всі пагані пияцюги...!!!а що зробила влада для молоді...ну що хорошого...де структури та спілки які мали би обєднувати та згуртовувати молодь для того щоб насаджати їм правильні моральні принципи...хто про це має думати ЯЯЯ...для чого ви на там птрібні депутати хороші наші...щоб роздеребанити землю...да ми й самі впораємся...як люди відчують десь зле ой не здобрувати вам...бійтесь гніву населення бо вас там купка невеличка і вважаєте що війшли на нескидаємий пристол?!?!?!...

всі цікаві факти про наш можновладний бомонд будуть виложені згодом...іде збір матеріалу
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #158 : 05 Серпня 2008, 22:13:54 »

Чекаєм.
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #159 : 06 Серпня 2008, 09:46:16 »

а мусорночки для людей депутати додумались поставити га????
Саме міська рада прийняла програму встановлення в місті нових сміттєвих урн, які всі мали щастя бачити - помаранчеві такі.

а банери постери які закликають до порядку????
Читайте газети "Вікна" і "Дзвони Підгір'я" - у кожному номері є оголошення КП "Екосервіс"

де воно все..
Більшість помаранчевих урн у місті знищена. Вартість однієї - близько 80 гривень. Це депутати і "можновладці" їх спалили і розламали.

повивозили би вас з верховною зрадою десь у сибір тай депутуйте там собі і закони один проти одного складайте...
Мого діда вже вивозили. Вивозили ті, хто фанатично вірив у святість Вождя Народів. Зробили ворогом народу і вивезли. А він був лише сільським вчителем. Висновок - розумних людей ніякій владі не потрібно (перевірено на собі, вибачте за нескромність  :) )

а земля доречі під колибу думаю,навіть читопак впевнений украдена у свій час...
Поки Ви збираєте інформацію - земля, де розміщений пляж "на дубах" - належить Калуському району. Тому не приплітайте сюди міську владу.

всі кричать у нас проблемна молодь всі пагані пияцюги...!!!
Хто кричить?

а що зробила влада для молоді...ну що хорошого...де структури та спілки які мали би обєднувати та згуртовувати молодь для того щоб насаджати їм правильні моральні принципи...хто про це має думати ЯЯЯ...
Що ж, давайте згадаємо, кого зможемо, поіменно!
1. Спілка Української Молоді - СУМ. Займається патріотичним вихованням молоді, щоліта організовують табори і проводять патріотичний вишкіл, відновлюють могили вояків і бункера УПА, проводять інші заходи. Керівник - Володимир Климентій, депутат міської ради, "Наша Україна".
2. Екологічна громадська організація "Карпатські стежки". Займається збереженням природи Карпат, проводяться заходи щодо очищення наших гір від сміття, залишеного туристами. Активним членом її і спонсором є Володимир Іваницький, депутат міської ради, "Наша Україна".
3. "Соціум=Еко-Арт", громадська організація, яка займається реабілітацією молоді з групи ризику - наркоманія, алкоголізм, неповні сім'ї тощо. Щоліта проводилось таборування для таких дітей в Карпатах. Останнім часом менш активна, з незрозумілих причин. Керівник - Лада Маланій, депутат міської ради 4-го скликання, "Наша Україна".
4. "Молодий Рух" - дуже їх поважаю і люблю. Цього літа, якраз за тиждень до славнозвісної зйомки Калуського ТБ провели акцію з ОЧИЩЕННЯ пляжу "на дубах". Керує Олег Нижник - надіюсь, майбутній депутат :)
5. Центр соціальних служб для молоді, міська структура - проводить велику роботу щодо дітей з проблемних сімей, кілька раз проводили акції на площі Героїв проти наркоманії і алкоголізму. Керівник Леся Дзундза, депутат міської ради, БЮТ.

Всі ці люди, крім пані Лесі, не отримують жодних зарплат і працюють "за ідею". Вибачте, якщо когось забув.

для чого ви на там птрібні депутати хороші наші...щоб роздеребанити землю...
Не можу вже дочекатися обіцяних фактів дерибану...
Записаний