Салат "Серце" за зовнішнім виглядом нагадує торт ♥ ♥ ♥
Стирила з одного сайту, ще не готувала, колись такий дослід з приготуванням салату зазнав поразки, тоді було щось з гранатом
Спробую ще раз
Вкладаємо шарами компоненти салату, перемащуючи майонезом.
Перший шар – нарізана соломкою копчена куряча грудка.
Другий шар – протерті жовтки - 6 яєць.
Третій – нарізаний соломкою чорнослив (попередньо замочений на декілька годин в окропі).
Четвертий шар – шампіньйони, обжаренні з ріпчатою цибулею (посипати сіллю і перцем). П♥ятий– свіжий огірок, нашинкований соломкою (посолити).
Шостий – копчена грудка.
Верхній шар оформляем як на фото.
Світла частина – три яєчних білка, натерті на дрібній терці.
Темна частина – три яєчних білка, натерті дрібній терці і декулька хвилин прокипячені в міцному чаї.
Розмежувальна лінія - подрібнені маслини.
Ще варіант підкрасити другу половину буряком.
Потрібно:
♥Копчена куряча грудка – 350 гр,
♥свіжі шампіньйони – 300 гр,
♥чорнослив – 200 гр,
♥курячі яйця – 6 шт,
♥головка ріпчатої цибулі,
♥свіжий огірок,
♥маслини – декілька штук,
♥майонез.
Відповідь від: 12 Лютого 2011, 21:56:04
Інгредієнти:
зелена цибуля, або листя кваску ( щавель) або салату ( одним словом будь-якої зелені, що нагадує листочки
)
сир "Моцарелла" (або будь-який м♥який)
яйця
креветки
часник
майонез
сіль
перец
помідори (...пульки...)
свіжий огірок (очищений від кожури)
-------------------------------------------------
Помідори надрізаємо навхрест, чайною ложжкою виймаємо середину.
Сир, оігрок, варені яйця нарізаємо дрібними кубиками.
М♥ясо креветок на дві частини. Часнок пропускаем через чеснокодавку двічі або на дуже дрібну терку, змішуємо з майонезом(сіль перець за смаком) і з♥єднуємо з нарізаним інгредієнтами.
Начиняємо помідорчики. Прикращайте квіточки як забажаєте...перами цибульки, салатними листочками, щавелем, укропом...
Рецепт я знов стирила, але ІМХО я б все-таки для столу на День Валентина замінила б часник і цибульку...
( хоча можливий варіант просто піти у ресторанчик
)
Просто сподобався сам вигляд тюльпанчиків, думаю що начинку кожен придумає сам