Біблія має на жаль достатньо спотворених місць. Це не є секретом.
Ух! На жаль?? На чий жаль?? явшоцы )))
А от у мене в Біблії немає спотворених місць (слово-то како чудно выдумал!) Може це якось від читача залежить?
З приводу падіння Єви: якби Адам постукав її легонько по задниці і сказав віднести плод туда де взяла, жили б вони й далі в Раю. Тут все зрозуміло: відповідальність на обох. Обоє мали можливість (і не одну!) цього не робити, ... напевно ))
Я завжди дуже радий коли бачу красиві стосунки (рідкість на жаль!), коли бачу щось справжне і чудове! Я ненавиджу ниці і брудні відносини, у якіх чоловіки захоплюються лише секс-розвагами без обов'язків, а жінки користуються їх гаманцями і теж час від часу дозволяють собі сексуально порозважатися не думаючи ні про що. А як же чудовий союз двох сердець? Як же життя "душа в душу", "один заради одного"? А як же діти, які народжені у любові і сімейному щасті?
Я ненавиджу... Ех, ти! Я б глянув на Тебе, якби ти сформувався у тих самих умовах, що й ті люди, відносини між якими ти звеш ницими і брудними. Думаєш, ти би був кращим? Це по-перше.
А по-друге, хто сказав, що відносини повинні бути "красиві, справжні і чудові" ?? Ти думав хоч раз про те, що у всіх без винятку поняття "краса", "справжність" і "чудо" різняться? І деколи до неймовірності різняться!
А ти думав, колись про те, що у різних відносинах у людини виховуються різні риси?
Ну, х%й, його знає, може між Ангелами такі справжні стосунки і можливі. Я не знаю.