Можно подрочить )
Це так весело?
Можно посмотреть порнушку )
а. ну тут можна і посміятись деколи...Але то більше для хлопчиків заняття.
Подумати про зміст буття
Боже ти мій, а від цього інколи геть у депресію можна впасти. Тож далеко не завжди у сумному стані від цього стає весело
Подумати: "Якою фігнею я займаюся!"
Це що - новий вид медитації?
Подумати: "Хто, cyка, винен?"
О! А це уже цікавіше - бо коли знайдеш\чи назначиш винуватого - можна підти і дати йому в морду чи потягати за волосся - таке заняття і справді може зняти стресс
Подумати: "А, що, 6лiH, робити?!"
І ця порада могла б бути кориснішою, якщо написати так "А, що - може зробити блін, тобто, млинці з джемом чи вишнями?"...А потім...Потім дарувати їх тим, хто згодиться підставити тобі свою жилетку чи хоча б станцювати, розповісти анекдот чи зробити гімнастичний "мостик".
... А мені деколи помагає на когось "наїхати", подразнити, попідколювати, як Чака зараз наприклад....А все тому, що зараз мені також стало скучно\сумно. А влаштувати домашню дискотеку з промінцем, як зазвичай я роблю коли стає сумно, також не можу, бо у боці коле
. Тож, добре, що на форумі є такий цинічний активіст Чак, якого можна віртуально\словесно за чуба потягати. Циніка не шкода
Відповідь від: 25 Червня 2012, 22:22:37
П.С. А завтра мені стане веселіше і я в душі пошкодю, що так написала. Але то вже буде завтра. А зараз мені скучно!
Відповідь від: 25 Червня 2012, 22:24:33
Або навушники на вуха и позитивний музон вперед )
А краще книгу почитай )
Все таки краще - музику. Навушники у вуха і вперед швидким кроком. Музика крім того, що займає мозок (особливо, якщо ще й підспівувати чи співати в повний голос) ще й на емоційний стан впливає конкретно. Головне вдало її підібрати.
або: порозмовляти з друзями
Як на мене, самий ідеальний варіант. Причому, якщо це можливо - розмовляти не про причину свого смутку. а розповідати якісь веселі історії.