Ділянки готові для продажу з аукціону. Якщо є бажаючі їх придбати – зголошуйтесь.
Де можна почерпнути інформацію, що виставляється на аукціон, і що необхідно для участі в аукціоні?
І коли саме аукціон відбудеться?
Відповідь від: 30 Листопада 2011, 18:13:01
Відповідь від: 30 Листопада 2011, 18:15:00
Пане мер, у мене наступні запитання:
9 -Коли буде продовжуватись реконструкція парку ім. І. Я Франка і який вигляд мав би набути парк після реконструкції?
10 -Чи планується в місті реконструкція ''гуманітарки'', так як я бачу що по суті до нормального вигляду серед міських ринків в Калуші не приведена лише вона. Я маю на увазі чому б не створити там криті торгові ряди з відповідними умовами для торгівлі, так як це зроблено на вул. Стуса, вул. Дзвонарська?
Відповідь від: 30 Листопада 2011, 18:20:42
Раніше в масмедіа згадувалося про те що в Калуші китайці збираються відновити виробництво калійних добрив, як наразі просувається справа з цим питанням?
Відповідь від: 30 Листопада 2011, 18:21:59
11 Я би хотів, запитати, чому в Калуші ,навідміну від інших міст України, не функціонують фонтани(ЇХ В НАС Є 3)(біля пошти, біля колишнього кінотеатру - Відродження, на пл. Героїв)?
Чому б не провести їх реконструкцію і азпустити їх?
12 І ще одне запитання що стосується міських фонтанів, той фонтан що знаходиться біля готелю Асторія буде демонтований, коли власник викупленої ділянки розпочне там якісь будівельні роботи?(я розумію з цим питанням потрібно звертатися безпосередньо до самого власника викупленої ділянки. проте. я думаю, питання фонтану обговорювалося при прийнятті рішення про продаж земельної ділянки)
Відповідь від: 30 Листопада 2011, 18:29:26
13 Чому в Калуші до цього часу не перейменована вул. Каракая, адже сам Каракай був більшовицьким сексотом, чому це питання не піднімається?
Відповідь від: 30 Листопада 2011, 18:32:13
14 Коли буде заасфальтовано вул. Сівецька (приватний сектор) і вул. М. Гоголя? (хоча вул. М. Гоголя і в центрі вона досі в жалюгідному стані, щодо вул. Сівецька подібна ситуація)
Відповідь від: 30 Листопада 2011, 18:34:03
15 Хто дозволив побудувати в дворі житлового будинку(Сівецька 6-8) невідому 5-поверхову споруду, добудувавши 4 -поверхи магазину ''7 днів'', чи хтось добре заплатив? Будівля знаходиться десь 10 м. від вікон житлового будинку Сівецька 8 і затуляє світло в квартирах, це просто якесь наподобство(((
Якщо знаєте скажіть цей 5 -поверховий монстр ,це буде готель, чи житловий будинок, чи торговий центр?