Puddle of MuddВпринципі не впевнений що саме сюди. Я особисто вважаю їх стиль - грандж (деякі композиції навіть плутають з Нірвана) чи як кажуть пост грандж, я в тому не сильний, але дехто називає їх альтернатів, що теж не далеко від правди. І навіть ню метал, та як на мене то метал в них дуже мало.
По чуткам їх відомість почалась з того що Фред Дерст(Лімп Бізкіт) почув їх записи і зпродюсував. Та до цього вони наполегливо грали. І навіть записали два альбома 1994 - Stuck та 1997 - Abrasive. Але вони мали тільки реґіональний успіх. Їх лідер Вес Скентлін для того щоб заробити на життя працював і на будові і в ресторанах мийщиком посуду чи офіціантом. І врешті вирішив розпустити групу та тут за них взявся Фред Дерст.
В 2001 мало відома команда випускає потрясний альбом Come Clean. Альбом дійшов до 10 позиції в американських хіт-парадах. З цього альбому найкращою для мене є композиція Blurry, також сильні Control і мабуть найвідоміша їх річ She Hates Me.
В підтримку альбома вони відкатали тур. За два роки вони пограли з такими монстрами як Корн, Годсмак та Дефтонз. В 2003 записали ще один альбом Life on Display. Впринципі досить цікавий, але він не став таким популярним як Come Clean. Вкотре в них мінявся склад і в 2007 вийшов Famous. Цей підтвердив славу
Puddle of Mudd,як на мене став трохи важчим, дійсно схожим на Ню метал. Найцікавіші композиції Psycho, Famous, Livin' on Borrowed Time.
В 2009 вийшов ще один альбом Volume 4: Songs in the Key of Love & Hate покищо чув тільки одну композицію. Впринципі класичний
Puddle of MuddЗ.і. Тим хто не любить бурхливий вияв емоцій дивитись також можна.