Шановні друзі, сьогодні мені на мою адресу в ФЕйсбук прийшов такий лист:
"Життя дитини всього за 10 гривень!!!!!!!!" has been removed because it violated our Terms of Use. Among other things, groups that are hateful, threatening, or obscene are not allowed. We also take down groups that attack an individual or group, or advertise a product or service. Continued misuse of Facebook's features could result in your account being disabled.
Через якісь причини нашу группу було видалено. За подіями розподілом коштів, свіжими новинами тут слідкувало біля 1500 чоловік. Прошу хто розуміється на системі ФЕйсбук, підказати до кого звернутись, принаймі за поясненнями якщо вже не за відновленням
Відповідь від: 29 Квітня 2011, 22:18:50
На жаль групу "Життя дитини за 10 гривень!!!" на Фейсбук було видалено, через порушення умов використаня сайту. Адміністрація Фейсбук можливо побачила там рекламу або видалила через якісь інші причини чи скарги Прошу повідомити усіх кого Ви запрошували в группу допомоги Толику на ФЕйсбук, що це сталося не з нашої інніціативи
Відповідь від: 29 Квітня 2011, 22:48:35
Тепер по суті:
Друга частина коштів в сумі 2716 грн, що були зібрані по Києву сьогодні була перерахована 9 місячнйій дівчинці Карині Малишевській, з ретинобластомою.
[smg id=1619]
Лист про допомогу цій дівчинці прийшов мені від колег з ОТП які активно допомагали в зборі коштів для Толика, це дитина однієї з їх колег в дружній організації. Я зв'язувалась з батьками попередньо. Вони якраз за декілька днів мали їхати в Німмечину, було виявлено під час обстеження рак і другого очка, який не було виявлено в Україні, клітини під час обстеження було заморожено креоном (здається) так мені пояснили і зараз вони їхали для подальшого лікування. їм необхідна сумма в 17 000 євро... У них зібрано 11 000 це на лікування одного очка, скоро вони будуть мати рахунок вже з урахуванням іншого очка.
Перша половина коштів в сумі 2715 грн була передана для Кристини Кузьміної на операцію з видалення пухлини, через одну теж активну учасницю збору коштів для Толика в Києві - Алу Петрук, її розписку я також викладу на сторінці. Учасники групи в Фейсбук добре памятають цю леді і впевнена довіряють.
[smg id=1620]
Відповідь від: 29 Квітня 2011, 23:07:52
Мушу також повідомити що Толік захворів на вітрянку, це досить небезпечно в його стані, але вже вчора температура впала. Чи заразилась Лєра, ще не зрозуміло. Звісно, що за таких умов операція відкладається. Сип у Толика вже сходить, Лєрі дають пігулки, але чи будуть вони еффективні на цьому етапі не зрозуміло, ьо нікубаціний період цієї зараз 21 день, тому може проявитись пізніше. Будемо тримати Вас в курсі.
Зараз якраз той момент, коли потрібна молитва.
Що стосується основної хвороби (раку), то лікарі поки вирішують чи застосовувати знов хімію для запобіганню рецедиву, чи чекати і вже застосовувати ту хімію яка передбачається процедурою як перший етап пересадки...це вирішиться найближчим часом
Я дивилась інформацію про діток, що хворіли на вітрянку в такому стані, статистика досить гарна...Знаю одну дівчинку якій зараз 18 років...Впевнена, що і ці негаразди Толик витримає...