Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 22 дні

Автор Тема: Порадьте фільм! Обговорюємо фільми  (Прочитано 790940 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Стать: Чоловіча
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:
    30 Липня 2017, 19:43:46

Порадьте фільм! Обговорюємо фільми
« Прочитано #1260 : 11 Квітня 2012, 11:32:27 »

yaro my скажу так . до американців відношусь так само як до росіян позитивно. до їх влади(як американської так і російської) відношусь негативно. і до подібних фільмів ставлюсь відповідно яка різниця чи це зняли американці чи росіяни. дешева пропаганда вона і в Африці дешева. просто я надіявся що хоч знято нормально. а то повна ..опа. Наскільки зрозумів даний "шедевр" зняли ті хто знімав "турецький гамбіт", і відповідно думав що і август буде нормальний. а тут... короче ви говорите про політику а я все таки про кіно. і як кіно той фільм ніякий.
Записаний
Прохання коли звертаєтесь до мене "ви", "вас" ,тощо не пишіть з великої букви. Вважаю це дрібним підлабузництвом. і поганим тоном.

Отаман

• Ветеран
  • Карма +435/-41
  • Останні відвідини:
    25 Березня 2020, 20:51:10

« Прочитано #1261 : 11 Квітня 2012, 22:18:29 »

клацав по каналам й натрапив на фільмець.
 трохи трилер,трохи"замерзлі" й трохи містики.словом таке як я люблю.
Х/ф "Призраки", 2 частини
Великобритания-США, 2007, ужастик
Режиссер: Грегори Джейкобс
Актеры: Эмили Блант, Эштон Холмс, Мартин Донован, Нед Беллами, Ян А. Уоллас, Донни Джеймс Лукас, Чилан Симмонс

Студенты-попутчики - девушка и молодой человек, едут домой в Делавер на Рождество. Желая сократить путь, парень сворачивает с шоссе на объездную дорогу. Там они попадают в аварию из-за выскочившей навстречу машины. Автомобиль застревает в сугробе, вдалеке от основной трассы, где не работает мобильная связь. Вскоре молодые люди понимают, что не одни в этом ледяном захолустье...
поряд бродять істоти ,від дотику до яких відморожуєш кінцівки й замерзаєш вмить
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

yaro my

• Гаряча голова
  • Карма +244/-109
  • Останні відвідини:
    03 Лютого 2014, 23:34:40

« Прочитано #1262 : 12 Квітня 2012, 00:44:00 »

дешева пропаганда вона і в Африці дешева. просто я надіявся що хоч знято нормально. а то повна ..опа. Наскільки зрозумів даний "шедевр" зняли ті хто знімав "турецький гамбіт", і відповідно думав що і август буде нормальний. а тут... короче ви говорите про політику а я все таки про кіно. і як кіно той фільм ніякий.
Ви відхрещуєтесь від своєї попередньої відповіді?
 Саме політика Вас і зачепила. І саме тому ви назвали цей високобюджетний, дорогий, круто знятий "екшн" дешевою агіткою. Процитувати?
Шедевром це називати і я не буду, але робота пристойного рівня, і бюджет і спецефекти на порядок вищі, ніж в "Турецькому Гамбіті".
А хто з нас більше про кіно в даному випадку, то не мені чи Вам судити.
Записаний
Следи за контекстами!

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:

« Прочитано #1263 : 12 Квітня 2012, 12:24:41 »

Цитувати (вибране)
Саме політика Вас і зачепила.
ок як скажете :bouquet:
Цитувати (вибране)
І саме тому ви назвали цей високобюджетний, дорогий, круто знятий "екшн" дешевою агіткою
вкажіть в якому місці він круто знятий , я не побачив. ви правильно підмітили він нагадує рембо. тільки рембо знімали 25 років тому за значно менші гроші. :duvno
Цитувати (вибране)
Шедевром це називати і я не буду, але робота пристойного рівня, і бюджет і спецефекти на порядок вищі, ніж в "Турецькому Гамбіті".
значить ми по різному дивимось кіно. турецький гамбіт знятий набагато крутіше почитайте хоча б рецензії самих росіян на обидва фільма. август в мене нічого крім сміху і жалості не викликає. а гамбіт доречі також перекрутили в угоду російській владі. багато чого написаного в книжці викинули бо воно перетиналось з сучасними путцінськими реаліями.
Цитувати (вибране)
А хто з нас більше про кіно в даному випадку, то не мені чи Вам судити.
якби мене цікавила політика я б написав у відповідній гілці. зрештою поцікавився б вашою позицією в російсько грузинському конфлікті. та ваша позиція мені чітко зрозуміла. тому мова саме про дешеву агітку замовлену російською владою , і схоже самі росіяни не дуже вірять тій агітці , інакше зняли б набагато краще.
Зрештою подивіться американський фільм "Ми були солдатами" з Річардом Гіром. американський погляд на війну в Кореї але як знято. а ви звеличуєте за мій рахунок якусь дешеву пародію. краще б назвали дійсно пародією.
Записаний
Прохання коли звертаєтесь до мене "ви", "вас" ,тощо не пишіть з великої букви. Вважаю це дрібним підлабузництвом. і поганим тоном.

yaro my

• Гаряча голова
  • Карма +244/-109
  • Останні відвідини:

« Прочитано #1264 : 14 Квітня 2012, 17:05:17 »

в якому місці він круто знятий , я не побачив
Якщо Ви не побачили, то най Вам так і буде, бо я побачив круто знятий екшн.
значить ми по різному дивимось кіно
Ви пишете, що "...Гамбіт" зняли нормально, а через кілька років стався такий страшний занепад і деградація, що ті самі люди зробили повну ...опу? :duvno

рембо знімали 25 років тому за значно менші гроші.
Ви помилились майже на півсотню мільйонів баксів. :dopovid
"Рембо. Перша кров" - не погана стрілялка-доганялка була на свій час, але чим далі в ліс, тим більше дров, і в "Рембо-3" вже витискали з ідеї все, що могли, як з соняшникової макухи третього пресування після прогріву. Вийшов треш, тобто просто тупориле мочилово.
 Я порівнював з "Трансформерами", "Повелителем бурі", "Лабіринтом Фавна", а не з "Рембо-3".

А взагалі-то, я би назвав "Август восьмого" російським аналогом американського "Пірл-Харбор", який знімали кілька років тому за значно більші гроші.
Уточнимо бюджет:
  "Рембо-3" $63 млн,
  "Пірл-Харбор" $ 140 млн,
 "Турецький Гамбіт $ 4 млн,
 "Август. Восьмого" $ 16 млн.
Напевно Ви не брали до уваги гроші. Якщо так, то "Пірл-Харбор" також можна назвати дешевою агіткою, замовленою американською владою. І як кіно, той фільм ніякий. :agree
Приховано: Показати

гамбіт доречі також перекрутили в угоду російській владі. багато чого написаного в книжці викинули
Щоб знати, що перекручено, треба володіти реальною інформацією, тобто фактами. Бо книжка художня, і не є історичним документом. Автор хіба заперечував проти скороченого сценарію і екранізації?
Такий приклад:
В високохудожньому фільмі "Місце зустрічі змінити не можна" кінцівка не співпадає з книжкою Вайнерів. Сценарій писали також Вайнери (в книжці "Ера милосердя" Варя, дівчина Шарапова, загинула) і зміни були внесені на вимогу режисера.
поцікавився б вашою позицією в російсько грузинському конфлікті. та ваша позиція мені чітко зрозуміла. тому мова саме про дешеву агітку
Ваша позиція мені теж давно зрозуміла. Хоч ви і пишете, що одинаково негативно відноситесь і до російської і до американської влади, але в заокеанську агітацію і пропаганду вірите, а всю російську заперечуєте. По крайній мірі по цій війні.
Може це і є причиною, чому фільм викликав у Вас таку різку реакцію заперечення, не кажучи вже про те, щоб переконати в тому, що агресором в тій війні була Грузія, яка  під керівництвом маріонеточного пожирателя галстуків фактично перетворилась в форпост американських і НАТО-вських мілітаристів.
Документальний фільм "Війна 08.08.08" ви теж забракуєте?
Висновок незалежної міжнародної комісії Євросоюзу по цій війні був надрукований і в російській, яку ви повністю заперечуєте, і в американській пресі:

New York Times, September 30, 2009
<...>Like most catastrophic events, the war of August 2008 had several causes.
 The proximate cause was the shelling by Georgian forces of the capital of the secessionist province of South Ossetia,
 Tskhinvali, on Aug. 7, 2008

ОБСЄ також визнала Грузію агресором.
Чи їх висновки Вам теж не до вподоби?
схоже самі росіяни не дуже вірять тій агітці , інакше зняли б набагато краще
Постають питання:
1.З чого Ви взяли, що росіяни не вірять в те, як показані події тієї війни в фільмі, вони самі Вам так сказали?
2.Навіть, якщо припустити, що не вірять, то як це може вплинути на вже знятий фільм, щоб він став кращим?
ви звеличуєте за мій рахунок якусь дешеву пародію. краще б назвали дійсно пародією.
За Ваш рахунок? :DПригадався анекдот про сержанта Петренка і про сотню баксів, які йому давали через щілинку приопущеного затемненого вікна "Мерседеса". =))
По ходу ми не лише по різному дивимось кіно, а ще й по різному розуміємо деякі загальновідомі поняття. Пародія - це фільми типу "Голий пістолет", "Гарячі голови", "Самий страшний фільм", "Самий кращий фільм", "Епічне кіно"...[/cut]

« Останнє редагування: 14 Квітня 2012, 17:18:30 від yaro my »
Записаний
Следи за контекстами!

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:

« Прочитано #1265 : 14 Квітня 2012, 18:09:18 »

Цитувати (вибране)
Якщо Ви не побачили, то най Вам так і буде, бо я побачив круто знятий екшн.
я ж не істина в останній інстанції. я ж написав вкажіть де? ;)
Цитувати (вибране)
Ви пишете, що "...Гамбіт" зняли нормально, а через кілька років стався такий страшний занепад і деградація, що ті самі люди зробили повну ...опу?
я ж написав причину чому на мою думка стався такий казус. мабуть самі не дуже вірять тій брехні яку їх змусили знімати.?!
Цитувати (вибране)
Ви помилились майже на півсотню мільйонів баксів.
можливо . мене просто мало цікавлять такі питання. та в росіян ще є шанс догнати рембів. зняти визволення українців, молдаван, поляків, чеченців .....
Цитувати (вибране)
І як кіно, той фільм ніякий.
я вам навів приклад "ми були солдатами". що скажете про це кіно?
Цитувати (вибране)
Щоб знати, що перекручено, треба володіти реальною інформацією, тобто фактами. Бо книжка художня, і не є історичним документом. Автор хіба заперечував проти скороченого сценарію і екранізації?
я не знаю чи заперечував автор чи ні. але я говорив не про сюжетну лінію а про підтекст книги про думки автора стосовно майбутнього Росії. він осуджує політику Росії, що і вказав в книзі. та мабуть російська цензура як завжди на варті.
Цитувати (вибране)
Ваша позиція мені теж давно зрозуміла. Хоч ви і пишете, що одинаково негативно відноситесь і до російської і до американської влади, але в заокеанську агітацію і пропаганду вірите, а всю російську заперечуєте. По крайній мірі по цій війні.
гаразд давайте поставимо крапки над і . я вважаю що Росія втрутилась у конфлікт який її не стосувався. і втрутилась не заради захисту населення а тільки заради інтересу пуціна з компанією. яка тут ще американська агітація може бути?
Цитувати (вибране)
Може це і є причиною, чому фільм викликав у Вас таку різку реакцію заперечення, не кажучи вже про те, щоб переконати в тому, що агресором в тій війні була Грузія, яка  під керівництвом маріонеточного пожирателя галстуків фактично перетворилась в форпост американських і НАТО-вських мілітаристів.
неповірите я фільм почав дивитись тільки для того що б потім не казали що я русофоб. думаю подивлюсь і забуду. та на моє превелике здивування фільм виявився гівном рідкісни. це моя особиста думка, можете вважати інакше , це ваше право.
що до агресії грузинів. Грузини вирішували свої особисті питання на своїй території. все. Уявіть собі що раптом росіяни припруться в Крим визволяти своїх братів менших від свавілля українців. ви далі будете відстоювати російську правоту? і вирішувати хто більший контрацептив сша чи пуцін?!
Цитувати (вибране)
ОБСЄ також визнала Грузію агресором.
Чи їх висновки Вам теж не до вподоби?
ви як завжди не договорюєте визнала звичайно агресором але ви забули додати зо Росію визнали провокатором. Зрештою я вже десь писав поки в Європі правлять Саркозі із Меркель, пуцін може робити що хоче.
Цитувати (вибране)
Заяви учасників конфлікту

Грузія Грузія — У інтерв'ю Бі-Бі-Сі президент Грузії Саакашвілі заявив, що Росія почала агресію проти його країни і закликав міжнародну спільноту втрутитися. На його думку Росія проводить заплановану політику агресії проти Грузії і що Росія має намір захопити цілу територію Грузії. Він також запропонував припинення вогню та початок переговорів між усіма сторонами конфлікту.[75]

Росія Росія — З початком наступу Грузії на позиції південноосетинських угрупувань Росія звинуватила Грузію у агресії та застосуванні політики геноциду стосовно етнічних осетин у регіоні. Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін заявив, що дії російських військ у регіоні були обґрунтованими і необхідними і що вона ввела війська в регіон для захисту власних громадян. Росія також звинуватила Захід у подвійних стандартах стосовно її дій у Південній Осетії.[76][77]
    Росія також звинуватила Україну у продажі зброї Грузії та заохоченні її до вторгнення в Південну Осетію. У свою чергу, у відповідь на це звинувачення Міністр оборони України Єхануров назвав ці твердження безпідставними, оскільки Грузія не є в списку країн, яким заборонено продавати зброю.[78]

Реакція світової спільноти

Організація договору о колективної безпеки ООН — 7 серпня 2008 р. Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун висловив своє занепокоєння в зв'язку з ескалацією конфлікту у Південній Осетії. Наступного дня було скликана позачергова сесія Ради Безпеки ООН на прохання Росії стосовно ситуації у регіоні. Однак ні це засідання, ні наступне, скликане на вимогу Грузії не дало позитивних результатів і дипломатам не вдалося досягти згоди щодо резолюції. 10 серпня Пан Гі Мун закликав вивести із території Грузії усі військові підрозділи, які не мають права там знаходитися.[79]

Україна Україна — У своїй заяві МЗС України висловило занепокоєння ескалацією конфлікту у Грузії і закликала Росію вивести свої війська з території Грузії і проявити стриманість. Також президент України Ющенко направив першого заступника міністра іноземних справ Костянтина Єлисеєва до Тбілісі. 10 серпня до нього приєднався також і міністр іноземних справ Володимир Огризко, який прибув у Тбілісі для ознайомлення з ситуацією та спроби налагодження переговорного процесу.[80]
    Україна також попередила Росію про небажаність участі кораблів Чорноморського флоту, що тимчасово дислоковані на території України у військовому конфлікті у Південній Осетії. З метою запобігти втягненню у збройний конфлікт Україна повідомила, що залишатиме за собою право згідно з нормами міжнародного права і законодавства України заборонити повернення суден які брали участь у конфлікті в українські порти.[81]

США США — 8 серпня представник держдепартаменту США у своїй заяві звинуватив загони південноосетинських повстанців у провокуванні насилля та обстрілі грузинських позицій. В той самий час представник Білого Дому закликав усі сторони конфлікту до стриманості і якнайскорішого припинення військових дій. Держсекретар США Кондоліза Райс закликала Росію поважати територіальну цілісність Грузії та вивести війська з території країни. США також запропонували Раді Безпеці ООН резолюцію із засудженням дій Росії в регіоні, а представник адміністрації попередив, що ескалація конфлікту матиме серйозні та довготермінові наслідки для російсько-американських відносин.[82]

Японія Японія — У заяві від 8 серпня МЗС Японії виразило жаль з приводу збройного конфлікту на території грузинської автономної області Південна Осетія і закликало усі сторони конфлікту припинити бойові дії та сісти за стіл переговорів. Японія підтримує мирний план врегулювання південноосетинської проблеми, який базується на визнанні територіальної цілісності Грузії.[83]. У заяві від 9 серпня японський МЗС повторно звернувся припинити бої і розв'язати проблему мирним шляхом, поважаючи суверенітет та цілісність Грузії.[84]

Flag of Venezuela.svg Визнання Абхазії і Південної Осетії Росією підтримав президент Венесуели Уго Чавес: «Росія захищає свої інтереси і правильно робить». Він однак не сказав, чи збирається сама Венесуела визнавати незалежність Абхазії чи Південної Осетії.[85]

Flag of Nicaragua.svg 3 вересня 2008 р. президент Нікарагуа Даніель Ортега заявив, що уряд країни визнав незалежність Абхазії і Південної Осетії. Таким чином Нікарагуа стала другою країною після Росії, яка визнала незалежність сепаратистських республік Грузії.[86]

Комісія ПАРЄ

Комісія Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) вважає, що Москва і Тбілісі несуть рівну відповідальність за серпневі військові дії. Такий висновок міститься в поширеній 29 вересня 2008 року доповіді глави спецкомісії ПАРЄ Люка ван дер Бранде. У період з 21 по 26 вересня Люк ван дер Бранде відвідав Південну Осетію, буферні зони в Грузії, Тбілісі і Москву з метою прояснення причин і наслідків серпневого збройного конфлікту. Згідно з доповіддю, делегація «вкрай стурбована» тим, що два члени Ради Європи порушили взяті на себе в рамках цієї організації зобов'язання з мирного вирішення всіх розбіжностей, включаючи і старі конфлікти. Така поведінка неприпустимо, і обидві країни «несуть відповідальність за ескалацію цього конфлікту в повномасштабну війну», мовиться в заяві.

У доповіді також наголошується, що повністю протилежні точки зору і версії сторін, а також короткочасність візиту комісії в зону конфлікту сильно утрудняють визначення послідовності подій 7 і 8 серпня і обставин, що привели до них.

Проте «цілком очевидно, що обидві сторони не зробили достатніх зусиль, щоб запобігти війні», і відтоді в регіоні були здійснені — і здійснюються досі — численні порушення прав людини. ПАРЄ призвала до розслідування всіх таких випадків і покарання винних в суді, при цьому особливо наголосивши, що Російська Федерація несе повну відповідальність за ті злочини, які здійснюються на нині підконтрольній їй території.

У доповіді також зазначено, що Рада Європи здивована, що у Росії і США немає супутникових знімків, які могли б прояснити ситуацію про початок конфлікту в Грузії. Парламентарії відзначили, що Москва і Тбілісі дотримуються діаметрально протилежних версій початку повномасштабних військових дій. Так, російська сторона наполягає, що ввела танки і бронетехніку після того, як грузинські війська вторглися в район Цхинвалі і почали вести там бойові дії. Грузинська сторона, у свою чергу, стверджує, що її розвідка повідомила про зосередження російських військ і бронетехніки, що входила через Рокський тунель до Південної Осетії, і військова операція була почата для відбиття атаки російської армії, що вторглася на грузинську територію.
Міжнародний суд

Грузія звернулася до Міжнародного суду 12 серпня, звинувативши Росію в порушеннях міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації від 1965 року. 14 серпня Грузія повторно звернулася до вищої судової інстанції ООН з проханням вжити тимчасових заходів з метою захисту прав грузинського населення. 8-10 вересня тут відбулися слухання, на яких обидві сторони висловили свої позиції.

15 жовтня 2008 Міжнародний суд ООН в Гаазі закликав Росію і Грузію утриматися від усіх форм етнічної дискримінації у зв'язку з подіями в Південній Осетії і від підтримки подібних дій.[87]
«    «обидві сторони повинні узяти на себе відповідальність за те, що відбулося і зробити все можливе для усунення наслідків конфлікту». «Обидві сторони повинні робити все можливе для забезпечення безпеки людей, реалізації їх прав на свободу пересування і мешкання в межах кордонів держави, захищати власність переміщених осіб і біженців»     »

За оцінкою юриста у міжнародних справах Ахмата Глашева «суд ухвалив чисто політичне рішення, яке, в першу чергу, вигідно Росії. Суд фактично відмовив в задоволенні скарги грузинської сторони, і одночасно відсторонився від винесення якої-небудь чіткої ухвали. У ухвалі судна не сказано, чи порушила Росія міжнародну конвенцію про усунення расової дискримінації».[88]
Європарламент

20 травня 2010 Європарламент підтримав[89] висновки доповіді[90] міжнародної незалежної комісії Євросоюзу на чолі з Гайді Тальявіні з розслідування обставин конфлікту в Південній Осетії. Згідно з цим документом, війну в серпні 2008 року розв'язала Грузія, але Росія її провокувала на це, а у відповідь дії російських Збройних сил були непропорційними. У резолюції особливо підкреслюється "підтримка ЄС територіальної цілісності і недоторканності міжнародно визнаних кордонів Грузії" і вказується, що "ізоляція Абхазії і Південної Осетії є контрпродуктивною для пошуку виходу з ситуації, що склалася".
Російсько-грузинська війна (2008)
Відповідь від: 14 Квітня 2012, 18:05:51
Цитувати (вибране)
Постають питання:
1.З чого Ви взяли, що росіяни не вірять в те, як показані події тієї війни в фільмі, вони самі Вам так сказали?
2.Навіть, якщо припустити, що не вірять, то як це може вплинути на вже знятий фільм, щоб він став кращим?
ви не уважні я ж написав схоже?! і дивно чому ви не розумієте що знімати відверту брехню важче ніж те у що віриш?!
Цитувати (вибране)
По ходу ми не лише по різному дивимось кіно, а ще й по різному розуміємо деякі загальновідомі поняття. Пародія - це фільми типу "Голий пістолет", "Гарячі голови", "Самий страшний фільм", "Самий кращий фільм", "Епічне кіно"...
та чому якраз про ці фільми я подумав коли намагався дивитись ту маячню!? :good
Записаний

yaro my

• Гаряча голова
  • Карма +244/-109
  • Останні відвідини:

« Прочитано #1266 : 14 Квітня 2012, 19:20:07 »

Я с вами не ругаюсь и не спорю. Я просто подробно рассказываю, почему я прав.
;)

Європарламент
20 травня 2010 Європарламент підтримав[89] висновки доповіді[90] міжнародної незалежної комісії Євросоюзу на чолі з Гайді Тальявіні з розслідування обставин конфлікту в Південній Осетії. Згідно з цим документом, війну в серпні 2008 року розв'язала Грузія
Це якраз та сама цитата Тальявіні з Нью-Йорк Таймс, що я виділив жирним шрифтом в Читати Далі, то в чому цей фільм покривив проти істини?

що до агресії грузинів. Грузини вирішували свої особисті питання на своїй території. все.
:fool :!!
 Те, що банда Єльцина обстрілювала Грозний не оправдовує того, що банда Саакашвілі обстрілювала Цхінвалі.
Ви це називаєте вирішенням своїх внутрішніх проблем?  :o
Значить обстрілювати жилі дома іноземної держави - то злочин, а своєї  - цілком нормально?  :unknow:fool
« Останнє редагування: 14 Квітня 2012, 19:37:35 від yaro my »
Записаний
Следи за контекстами!

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:

« Прочитано #1267 : 15 Квітня 2012, 10:44:30 »

Цитувати (вибране)
Це якраз та сама цитата Тальявіні з Нью-Йорк Таймс, що я виділив жирним шрифтом в Читати Далі, то в чому цей фільм покривив проти істини?
в тому що російські війська виступають в якості миротворців. насправді вони провокатори і загарбники. що не ясно?!
Цитувати (вибране)
Те, що банда Єльцина обстрілювала Грозний не оправдовує того, що банда Саакашвілі обстрілювала Цхінвалі.
Ви це називаєте вирішенням своїх внутрішніх проблем?
ну ви забули згадати про причину того обстрілу. Осетини регулярно провокували грузинів на конфлікт. Зрештою ми маємо схожі області в Україні. І ви пропонуєте спокійно реагувати на провокації збоку людей котрі відстоюють навіть не власні інтереси?!
Цитувати (вибране)
Значить обстрілювати жилі дома іноземної держави - то злочин, а своєї  - цілком нормально?
я такого не казав. свої своїх це внутрішнє питання. а чужі своїх це вторгнення , загарбання, це несправедливість по відношенню навіть до своїх вояків.
Та не це головне. Росія вирішувала свої питання і інтереси.  І ніякого діла до осетин чи навіть своїх громадян російській владі не було. Так Саакашвілі розраховував на те що його захистять америкоси. Америкоси не захотіли впрягатись за Грузію проти Росії ось і весь розклад. та нам тре зробити висновки з того конфлікту. бо скоро "братній дружній" народ прийде і нас визволяти. а ви і далі будете розбиратись хто краще америкоси чи росіяни?!
Записаний

yaro my

• Гаряча голова
  • Карма +244/-109
  • Останні відвідини:

« Прочитано #1268 : 15 Квітня 2012, 12:38:58 »

свої своїх це внутрішнє питання.

Розстріл жилих будинків - це внутрішнє питання? :o Це нормально?
Коли у вашого сусіда "поїде дах", і він почне стріляти з фузії в іншого сусіда, а не в вас, то це вторгнення, а якщо в свою жінку буде стріляти, то це його внутрішнє питання!? :o :unknow. Ви і самі не будете втручатись, і будете засуджувати, називати загарбником іншого сусіда, який піде рятувати жінку.  :fool
І після того, як схиблений сусід вб"є жінку, то скаже, що стріляв в неї, бо вона його провокувала. Ви в це повірите, і таке пояснення Вас цілком влаштує. Надалі Ви будете його вважати нормальним членом людської спільноти. :duvno
Вам сильно запудрила мізки американська пропаганда, отак м"яко скажу.
Записаний
Следи за контекстами!

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:

« Прочитано #1269 : 15 Квітня 2012, 23:25:27 »

Росія в Грузії вирішувала свої особисті питання. а не захищала осетинів. користуючись вашою термінологією жінка вам ніж в спину встромляє а ви маєте в дипломатію гратись. в той же час вас не турбує що Росія сама в цьому плані власні проблеми вирішити не може а ще інших вчити збирається.
Записаний

Отаман

• Ветеран
  • Карма +435/-41
  • Останні відвідини:
    25 Березня 2020, 20:51:10

« Прочитано #1270 : 17 Квітня 2012, 11:29:27 »

"127 часов"
 чуву валун придавив руку й він 127 годин провів між скелями.поки не відрізав собі руку  :=)
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:

« Прочитано #1271 : 17 Квітня 2012, 19:33:09 »

Документальный фильм: Оккупация 101
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=MFEPOGU_lI8" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=MFEPOGU_lI8</a>
Документальная лента-победительница семи кинофестивалей "Оккупация 101" рассказывает о фактах, старательно умалчиваемых мировыми средствами массовой информации касательно израильско-палестинского конфликта и образования одного государства за счёт уничтожения другого. "Оккупация 101" обличает тиражируемые в СМИ ложь и мифы о положении в регионе. Фильм демонстрирует, что ни евреи и ни палестинцы как отдельно взятые народы не являются виновниками почти векового противостояния. Причина всего произошедшего и происходящего на землях Палестины - движение-прародитель фашизма - Сионизм. Почему уже почти четыре года никто на Руси не знает об этой документальной ленте? Интересный вопрос. Данный фильм не против евреев и не против арабов. Этот фильм против Сионизма и его ужасных последствий.
Для более глубокого погружения в тему рекомендуется просмотр документальной ленты "Цели и деяния сионистов"
Відповідь від: 17 Квітня 2012, 19:29:02
З.і. Питання до yaro my чому така люба йому Росія не захищає від несправедливості країни котрі потерпають від несправедливості з боку америкосів? І думаю нас таке ж чекає коли сусідній "братній" народ почне "визволяти" українців.
Записаний

chuck

• Ветеран
  • Карма +249/-9
  • Мачете не sms-ить...
  • Останні відвідини:
    21 Грудня 2018, 21:54:27

« Прочитано #1272 : 17 Квітня 2012, 19:47:39 »

Приховано: Показати
З.і. Питання до yaro my чому така люба йому Росія не захищає від несправедливості країни котрі потерпають від несправедливості з боку америкосів?

Скурвилася Росія ))
Колись хоч зброю арабам підкидали ))
А тепер, хочуть подібно до тих, які вичикуіють, коли двоє б'ються, зірвати свій "профіт".
Колись воювали. Але тепер все так, як ми колись хотіли: моя хата з краю.
А так не буває.

І думаю нас таке ж чекає коли сусідній "братній" народ почне "визволяти" українців.

Американці тепер лізуть лиш туда, де вони на 146% відсотків впевнені в "перемозі".
Спочатку підготовка суспільної думки у світовому масштабі.
Потім інтенсивна підтримка "опозиції".
І лиш під кінець "невеличкий" екшн для телебачення у вигляді військових маневрів та випробування нових видів озброєнь.
До тих пір, поки ми будемо єдині, хоча б в такому стані, як є тепер, до нас ніхто не сунеться.
Зрештою, ми яка-ніяка європейська, християнська країна з дуже "родючою" атмосферою корупції — нафіга воювати? Можна і домовитись.[/cut]
Записаний
Живя, будь жив, будь совершенно жив. И делай все, что хочешь. Всё будет хорошо. Учитель
Не спрашивай, по ком звонит колокол: он звонит по Тебе. Эрнест Хемингуэй
Есть только миг, между прошлым и будущим — именно он — называется «жизнь»! © Леонид Дербенёв

Лалія

• Ветеран
  • Карма +964/-0
  • Стать: Жіноча
  • sol ∞
  • Останні відвідини:
    22 Квітня 2016, 19:30:58

« Прочитано #1273 : 18 Квітня 2012, 00:17:58 »

Клятва

Во время медового месяца Пейдж и Лео попадают в автокатастрофу. Пока жена находится в коме, Лео не отходит от ее кровати ни на час, но возвращение девушки к жизни омрачено потерей памяти — она не узнает любимого и не помнит об их романе. И тогда Лео решает заново завоевать сердце Пейдж.

Особливо теплий фільм, мені дуже спообався.  :good :good :good Рекомендую.
Записаний

chuck

• Ветеран
  • Карма +249/-9
  • Мачете не sms-ить...
  • Останні відвідини:

« Прочитано #1274 : 18 Квітня 2012, 11:39:45 »

Особливо теплий фільм, мені дуже спообався.

За сюжетом є подібний вже старенький різдвяний "Поки ти спав" з Сандрочкою Буллочок ))

(а, ні. Там трошки інакше, але все одно, класний)

Записаний
Живя, будь жив, будь совершенно жив. И делай все, что хочешь. Всё будет хорошо. Учитель
Есть только миг, между прошлым и будущим — именно он — называется «жизнь»! © Леонид Дербенёв

Рибка

• Активіст
  • Карма +962/-0
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

« Прочитано #1275 : 19 Квітня 2012, 18:26:06 »

Не фанат серіалів, але цей просто бомба!
Во все тяжкие / Breaking Bad (1,2,3,4 сезон)

Год выпуска: 2008-2011
http://www.savewalterwhite.com/
Відповідь від: 19 Квітня 2012, 18:25:17
Цитувати (вибране)
Уолтер-младший RJ Mitte создал сайт savewalterwhite.com для пожертвований на операцию для своего отца. Сайт существует и по сей день при попытке пожертвовать деньги на операцию вы будете переадресованы на сайт национальной коалиции по борьбе с раком.
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

KATRIN

• Ветеран
  • Карма +353/-0
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

« Прочитано #1276 : 19 Квітня 2012, 19:39:45 »

Назва фільму: Пелікан

Класне кіно  :)
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

ksenya

• Ветеран
  • Карма +303/-0
  • Останні відвідини:
    12 Лютого 2020, 21:00:36

« Прочитано #1277 : 20 Квітня 2012, 16:26:17 »

Подивилась "Наречена з того світу" :) Класне кіно, мені сподобалось
http://moviestape.com/katalog_filmiv/komedija/2120-narechena-z-togo-svitu.html
Записаний

doktor-maks

• Ветеран
  • Карма +426/-3
  • Останні відвідини:
    15 Квітня 2017, 11:04:31

« Прочитано #1278 : 20 Квітня 2012, 19:38:35 »

Класика французької комедії
«Откройте, полиция!» (также «Мой новый напарник» или «Продажные», в оригинале фр. Les Ripoux) — французская кинокомедия. Фильм шёл в советском прокате.
Не рекомендуется просмотр зрителям моложе 16 лет.
В 1985 году удостоен кинопремии «Сезар» в двух номинациях — за лучший фильм и за режиссуру
Записаний
When doctors differ who is to decide?

chuck

• Ветеран
  • Карма +249/-9
  • Мачете не sms-ить...
  • Останні відвідини:

« Прочитано #1279 : 20 Квітня 2012, 22:03:26 »

"Откройте полиция!-2" — тоже нормальный ))
Записаний