лише мала горстка ще міркує про захопленя влади заради наживи - та яка рахує, що вдосконалювати потрібно "технічну" сторону своєї особистості, зовсім забувши про духовну.
Ну, от Ви і спалилися ))
Духовний бік теж буває такий, що не дай Господи такий бік розвивати.
інші - щоб мати життя "вічне"
лиш, що то воно таке, вічне життя??
От, як би Ви мені краще розтлумачили про вічне життя, я був би вдячний.
Одні хотять стати кращими, щоб краще допомагати ближнім
Тут теж не все зрозуміло.
Це треба теж розшифрувати.
Абсолютно різні твердження. Одне - не витікає з іншого.
Ой, сонечко, ще й як випливає!
З того моменту, як Адам та Єва переїли "яблучок" ми ніяк не можемо наїстися.
Не про той харч думаємо. Читайте Новий Заповіт.
І краще уміє переконувати...навіть за Самого...ой
Це говорить лиш про те, що в своїх бажаннях Єва не може або не хоче (що скоріше) зупинитися ні перед чим.
Навіть перед пересторогою Самого.
І на відміну від Самого, який лишив їм (нам) можливість свідомого вибору, вона Адама цього вибору позбавила.
Адам звичайно сам винний, але...
Але тепер мені зрозуміло, що мав на увазі Христос, коли казав про ставлення чоловіка до жінки.
Ну, у всякому випадку, вона таки більш сміливіша1 і спокусливіша2.
1 — я б сказав, тупіша ))
2 — хто не захоче, той не спокуситься.
Але то все фігня і переливання з порожнього у порожнє.
Тепер, якщо залишити лиш тексти та моє їх розуміння, то виходить так:
И сотворил Бог человека по образу Своему, по образу Божию сотворил его; мужчину и женщину сотворил их.
Створіння, яке ми називаємо
людина, мала відразу повний набір "параметрів" та "властивостей", притаманних і чоловіку, і жінці. Людина це єдина істота. Тоді, можливо, на відміну від трошки пізніших часів, це була і фізично єдина істота.
И взял Господь Бог человека, и поселил его в саду Едемском, чтобы возделывать его и хранить его.
Тобто, працювати довелося людині від самого початку. (це до питання про хліб в поті чола)
И сказал Господь Бог: не хорошо быть человеку одному; сотворим ему помощника, соответственного ему.
Господь Бог образовал из земли всех животных полевых и всех птиц небесных, и привел к человеку, чтобы видеть, как он назовет их, и чтобы, как наречет человек всякую душу живую, так и было имя ей.
И нарек человек имена всем скотам и птицам небесным и всем зверям полевым; но для человека не нашлось помощника, подобного ему.
И навел Господь Бог на человека крепкий сон; и, когда он уснул, взял одно из ребр его, и закрыл то место плотию.
И создал Господь Бог из ребра, взятого у человека, жену, и привел ее к человеку.
Як вам той момент, що спочатку, теоретично, на місці жінки могла опинитися будь-яка тваринка, яку би вподобав собі Адам?
Тут немає місця для хизування. Якщо дивитися трошки ширше, виходить, що жінку
обирали серед тварин... але це не так:
И сказал человек: вот, это кость от костей моих и плоть от плоти моей; она будет называться женою, ибо взята от мужа.
Адам розпізнав людину. Якщо покластися на текст, то зрозуміло, що він відчув, що то його продовження, частина, необхідна для цілісності особистості в фізичному плані.
До речі, назвав жінку Євою Адам вже перед самим вигнанням з раю. Після того, як Бог їм повідомив про все, що з ними буде. А до того моменту в них було ... одне ім'я.
---------------
А що здвинуті по фазі не повинні жити ? Раз їм не треба ніжної протифази ... (але то не значить, що шукати струм (страм) потрібно у особин своєї статі)
По-перше, може вони не здвинуті, а навпаки?
А, якщо вони здвинуті, то чом би не пошукати серед пацанів, таких самих, як вони??
Якщо їм не потрібно того від жінок, можливо їм потрібно щось інше, чого жінки дати не можуть?
На разі, я таких жінок, ще не зустрічав. Але ніхто мені не казав, що вони мають бути такими, як мені хочеться ))
Тому най будуть такі, які є, але для тих, кому вони потрібні ))
я тобі братан співчуваю
Дякую, але тут у мене все ок )
Кожен повинен себе контролювати, як може. І тоді ніхто не буде винен ))
Відповідь від: 01 Грудня 2011, 01:45:56
неістина
Помилка, байдужість, невміння, поломка, ненависть,...
Чомусь пригадався мсьє Паганель з "Дітей капітана Гранта" )))
Та, як би не його "помилки"! )))
Все залежить від обставин. Самі по собі явища про себе нічого сказати не можуть.