знайшов правду про форекс
http://forum.masterforex-v.org/index.php?showtopic=6763&st=0 я не покладаю рук вивчати літературу,(клуб подарував мені 8двд з нукою),дивитись біз новини,недосипати дивлячись за котировками на вічно прцюючому ноуті,іноді докладати грошей аби не просрати більше,ходити з ноутом(най не кажу куди). депозит мій маленький,для комфортного по сто уе в день треба мати в середньму 1тис уе. к чему и стремимся.
цього тижня валюти підросли як не росли за півроку.все тому шо ся здибали еуропейці на самміті.
шугали нас шо його не буде,перед тим переносили,але він все-таки відбувся і приніс свої значні плоди.
брат закинув інфу де написано як відкрити форекс-клубик, найняти людей,приміщення і все таке,-купляти котировки і через сервер показувати їх своїм клієнтам.
взагалі дуже важко передбачати за динамікою ринку коли ти тут а хтось в Англії чи на Німцях шось собі мутить. але це можливо і досвід показує це.
далі смисл заробітку на людях в тому що кожен рано чи пізно злиє депозит,а він ніде не виводиться на біржу,він лишається в брокера і він може сміло за ті ваші гроші купити собі нову машину.
прикольний смисл заробітку.
пишуть що є персонал який слідкує за клієнтами і не дає їм заробити забагато(вони за це відповідають),і навіть змінюють котировки(програми ж бо так модифіковані під певний клуб),переважно якшо працює робот(советник)-то вичисляють його принцип торгів і пускають в протидію написану програму і тоді робот зливає депозит.
сам це спостерігав. запускаєш робота,він наторгує 8раз в + а потім наче здурів.
В більшості то був камінь в брокерів з снд. мол великі кантори не махаються з таким.
В мене немає претензій до мого брокера. так яй кажу представникам клубів які до мене дзвонять з пропозиціями покласти 300-500 і 1000уе на рахунок.де їх брати їх не обходить лиш принеси,ми бажаємо тобі успіху.
Недавно дзвонила стара знайома з форекс-клубу,мій консультант.Ми мило побесідували.я відповів шо забив болт великий на їх клуб з комісіями і працюю без них.На що вона зуважила на що ж живе мій брокер. Кошти іноді капають зару.максимум на інший день.
Можливо з часом вона подзвонить аби обговорити мого брокера,але то буде іншим разом.Відверто чемно побажала успіху.
вчора дзвонив менеджер з максифорекс.казав шо його усміхнув мій лист-відповідь на пропозицію вкласти кошти де я відписав шо ніхто не пише на форумі що хтось таки в них торгував.
Та ми,та я...-та я кожен раз золоту статуетку отримую..та ми такі...-поговорим за пару тижнів))
Взагалі я собі зразу уявляв форекс я шальки терезів в які хтось кладе більше і вони переважують.
адже одна валюта дорожчає а інша дешевіє під впливом новин.
але..мусить бути сервер де обертаються ті понад 140трлн доларів щодня.
та й мабуть він охороняється краще будівлі форт ноксу.
бо якби хтось бомбанув такий стратегічний обєкт-то срака 11 вересня-то семечки.
хтось може чув про шось таке?