як ви проводите час з коханими. І чи багато часу ви приділяєте своїм половинкам протягом дня?
Друге питання варто розмежувати для одружених і не одружених. І взагалі воно дуже відносне. Бо зрозуміло, що одружені так чи інакше проводять разом багато часу, але їм і цього може видаватись замало. А от для неодруженого хлопця пару годин на день проведених з коханою може здаватись великим обмеження його свободи. Адже як не крути, але ми хлопці до одруження прагнемо почувати себе "вольними птицями".
Щодо мене, то мої побачення з коханою дещо регламентовані. Ми бачимось по дві години після роботи у вівторок та четвер, в пятницю разом їдемо з Франіка до Калуша і зазвичай я вже в неї вечеряю і ми дивимось тєлік. В суботу та неділю разом проводимо вечори. В понеділок ранком знову разом їдемо до Франіка.
Час проводимо по різному. Вчора в нас були самі пріколи. Тільки но я починав її цілувати як мене одразу пробивало на сміх. Вона казала, що то в мене "білочка" на плечі сидить. І так я ту "білочку" не міг прогнати десь з годину. Потім, коли я вже не ржав під час поцілунків, то вона запитала - невже білочка пішла спати, а я відповів, що вона лиш гризе горішки на вечерю...