Думаю більшість мабуть подумали, що то черговий жарт, чи розіграш, але на скільки мені відомо Tad калушанин, який зараз живе далеко від рідного міста, але справді дуже любить наше рідне місто. А хоча у місті є чимало талановитих фотографів, досі немає фотоальбому, який би міг достойно продемонструвати неповторність нашого міста, особливо для людей котрі тут ніколи не були. Тому ідея хороша і класно, що є люди, які її підтримують.
У мене є ще кілька питань і зауважень. Потрібно чіткіше окреслити умови конкурсу, придумати кінцевий термін (його я пропоную відсунути принаймні на кінець літа, через те, що фотки найкраще робити весною і літом, принаймні мені Калуш найбільше подобається коли цвітуть сади і починають вистрілювати листочки липи), ну і найголовніше, потрібно придумать конкурсну комісію, яка має вибрати найкращий набір фотографій. Саме набір, а не одну фотографію, щоб це не було геніальною випадковістю і щоб у результаті ми мали матеріал, який можна буде використати для реклами нашого міста і т.п.
Для збереження авторських прав, фото пропоную викладати невеликого розміру, а оригінали зберігати у себе. Зараз це звучить смішно, але хто зна, може серед нас дійсно є люди не обділені талантом, хоча і самі про це поки не здогадуються.
Прошу висловлювати свої конструктивні пропозиції прямо тут.
І ще. пропоную, щоб кожен набір фотографій містив роботи різної тематики. Наприклад "Природа", "Архітектура", "Калушани", "Невідоме поруч" "Різне"і т.п.
Думаю всі теми зрозумілі. Треба буде гарні назви придумати і все.
А щоб переконати песимістів у тому, що в Калуші є що фотографувати, покажу одну фотку