тут Льолік точно не правий , те що на форумі є рагулі то точно.За що бан? за правду?Чи хіба когось особисто було обізвано?
Поганий смайлик ? З чого такі висновки? Зі смайлика?
Відповідь від: 28 Липня 2013, 17:17:59
Де тут образа ?... Я про форумців нічого не писав ,
А хто тоді голосував?
Я вище пояснював, може комусь малювання - то ніц, паління то ніц, невіже не цікаво, що найбільш пріоритетним є для кожного особисто. Я напр. не матюкаюсь, але не виключено, що наприклад Гикач матюкається? Гикач, ти матюкаєшся? Бо там є в опитуванні тема про матюки
.
Відповідь від: 28 Липня 2013, 17:22:58
Як на мене, то жирніший шрифт в опитуванні додає гостроти, і як на мене, кожен пункт - ВИХОВУЄ, і мене в тому числі
.
А от ніби-то невиправні речі на рахунок паркування і пішоходів, насправді можна виправити, але вже не нашими руками точно
Шкода, що чомусь всіх позачіпало те, що я писав. Форум носить назву вільного -це раз, по друге ніякої прямої образи не було окрім як виходки Гикача, до яких і так всі привикли,що ж жартуватиму менше
Відповідь від: 28 Липня 2013, 17:28:07
Форумець є особою вільною у думках, переконаннях і висловлюваннях, але в жодному разі не повинен ображати іншого Форумця.може я не з того боку розумію?
Коли формувалося опитування, де був Гикач? Я спеціально "збирав" думки, одна Сонеечко була активна, все решта за замовчуванням, і думаю, я маю право відстояти тут свою думку, а те, що написав Гикач, вважаю образою, хоча б того, що люди вільні і те ж опитування кожен трактує по-своєму, і має на це право.