Їздили сьогодні купляти гірський камінь, купили на Долинській. Там все нормально, та треба було ще нам докупити термостійкий клей та грунтовку.
Приїхали до ПП Вібла, здається так називається. Знаходиться той магазин на вул Пекарській, не далеко від колишнього хлібозаводу.
І тут почалось, їхали ми на таксі, таксі нас чекало. Пішли ми на склад і кажемо хлопці, нам треба то і то, а вони кажуть добре. Йдіть там в касу оплатіть і ми вам винесемо. Пішли до каси по накладну, а там блондинка, так справжня як в анекдотах пишуть. Пояснюємо що треба клей термостійкий, а вона каже що клеяти, кажемо каміння, головне щоб температуру витримував. А вона видає то немає термостійкого є вогнестійкий, кажемо та то і такий треба, а вона каміння не знаю чи клеє, я вже підійшла до тих мішків, і в той час вийшла якась брюнетка і каже цей клеє каміння, але то і на мішку писало. Одним словом сидить їх там троє і жодна толком не знає що пише на мішку. Але це ще "цвіточки". Таксі ще чекає.
Прийшли ми на склад, де перед тим сказали хлопцям що нам треба, лиш пішли оплачувати накладні. Повертаємось нікого немає, кажу якомусь, а де ті що мішки видають, а він каже не знаю, я не від того. Інший каже та вони напевно їдять, і тут з вікна складу якась шавка та ми їмо, але ж ми пару хвилин перед тим були у них і сказали що прийдемо, то не можна було зразу сказати, прийдіть за годину, бо йдемо їсти. І тут мене понесло, я давай до всіх там чіпатись, як так можна, пішла в касу і кажу давайте бабло назад, бо ми чекати не будемо, таксі все ж чекає. В касі була якась нова блондинка, на каблуках, пішла покликала якогось офісного працівника, тіпа старший трохи і він нам показав де є ті мішки, ми самі винесли їх до машини. От такий у нас сервіс. Раджу більше нікому не ходити до Віблого, бо там повний бардак, тупість і хамство.