А мене водили за ніс... (за мої ж гроші...) три тижні у фірмі "Вікно-Лідер", що знаходиться на пр. Л.Українки, 1. Я замовила у них жалюзі на кухню, проплатила аванс,і стала чекати обіцяного дзвінка. Годували мене "завтрами".... майже місяць, одним словом походивши до них неодноразово.... і нарешті дочекавшись відповіді, що все готово... я прийшовши почула у відповідь, що - мого замовлення нема, і не буде...., бо... вони не можуть виконати замовлення (з запропонованої ними ж таки матерії, і замірами, які їхній таки замірщик виміряв). Правда гроші мені віддали, пробували ще годувати мене пропозиціями.., які я категорично відкинула і я розчарована пішла геть. Пішла у магазин "Фантазія", що навпроти базару, по вулиці Хіміків, пояснила ситуацію( про те, як я чекала обіцяного...), дала розміри, матерію вибрала таку ж, як і на "Вікно-Лідер" і....... заплатила ПОЛОВИНУ ціни. Та головне, наступного ранку, а це навіть не повний робочий день, бо попередньо була в них пообіді забрала свої ролетки.
Отож, судіть самі.... куди в разі потреби, звернетесь Ви...., там де Вас годуватимуть обіцянками... чи там де це роблять швидко, та недорого!