Приходить якось влітку школярка в салон пірсингу, підходить до одного з майстрів і каже:
- Дядьку, ви мені 24 лютого пірсинг робили на пупку. Так от, ви мені кіьце якесь важке повісили ...
Майстер:
- Щас подивимося.
Піднімає маєчку і, охренев, кричить:
- Б *** ь, Коля-а-а-а-н! Подзвони батюшці Гаврилу!
Знайшлися його ключі від церкви!
Чоловік з дружиною дивляться телевізор. У виступаючої співачки великі і гарні груди. Дружина:
- Ах, як би я хотіла мати такі великі груди.
- А ти натирай їх щодня туалетним папером.
- А що, допоможе?
- Повинно допомогти, ж * па то он яка виросла.
Тато! А чому бабуся бігає по городу зигзагами?
- Кому бабуся, а кому теща. Не став, синку, дурних питань, краще подай другу обойму
Дві блондинки на Хрещатику. Раптом одна бачить на вулиці косметичка Avon валяється. Підбирає її, відкриває і дивиться в дзеркало.
Перша блондинка: Знайоме обличчя.
Друга блондинка: Дай мені подивитися!
Забирає косметичку і як закричить - Та це ж Я!
"Сьогодня в Києві, на тому місті де вчора стояли намети,встановлюється новорічна...." - і тут Янукович запнувся, пригадав клятий ялинковий вінок, перерахував в голові два десятки матюків, та й видав - " ЙОЛКА". +12
Азаров Януковичу:
- Віктор Федорович, відгадайте загадку.
- Ну.
- Два кінця, два кільця, а посередині гвіздок?
- .... Йолка!
- Ні-і, ножніци.А ось ще: Без вікон, без дверей - повна світлиця людей.
- ... Йолка!
- Ні-і, кавун.А ну ж: Без рук, без ніг, а малює
- ... Ну точно-Йолка!
- Ні-і, мороз ...
- Та дістав, ти, Азарич, коли ж, блін, про Йолку буде!?
Відповідь від: 2011-05-12, 01:17:13
Батьки українських політиків розповідають про своїх дітей:
— От мій Вітя завжди таким хорошим хлопчиком був, таким хазяйновитим! Було даси йому 20 копійок, так він на них цілий день живе, а то ще й кільце ковбаси принесе додому, або хутряну шапку.
— А от мій Вітя змалечку такий хороший та роботящий був! Ото цілий день корів пасе. Прийде додому весь у грязюці, а руки чисті.
— А моя Юля завжди така гарна та розумна, така начитана, про все-все знає! Бува нема її чотири дні вдома. Прийде, а я ії й питаю: „Де ж ти бу*ла, до*ню?!“ А вона стане на стільчик, та й каже: „Мамо! Я була... в бібліотеці!“ А я ж і бачу, що бреше, але все-таки вірю...
- Нарешті вчора в ресторані мій хлопець сказав ті чотири слова, які я так довго від нього чекала!
- Напевно, він запитав: "Ти будеш моєю дружиною?"
- Ні, він сказав: "Прибери гроші, я заплачу"!
Заходять два підвипивші алкаші в магазин. Підходять до вітрини з пивом і довго вибирають. Потім підходять до продавця і насилу вимовляють:
- Два Велкопоповецких Козела.
Вона:
- Я бачу, і що далі?
Чоловік грає за комп'ютером в стрілялки. Дружина, намагаючись притягнути увагу чоловіка :
- Ну скажи, навіщо тобі ці монстри, коли у тебе є я?
Журналістка з'ясовує у фермера, в чому причина коров'ячого сказу.
Той на неї вирячився і говорить:
- А ви знаєте, що бик настрибує на корову раз на рік?
- Припустимо... ну і при чому тут це?
- А ви знаєте, що ми доїмо корів ЧОТИРИ рази в день?
- Цінна інформація, але...
- Ну ось якби я м'яв ваші циці чотири рази в день, а трахав би раз на рік, ви б не сказилися?
Вчора до лікарні звернувся маленький хлопчик з цвяхом у попі. За його словами, він дряпав на новенькому Lехus слово лох - і рука зісковзнула ...
Відповідь від: 2011-05-12, 01:25:31
Блондинка замовляє піцу. Її запитують:
- Вам розрізати її на 12 або на 6 частин?
- На шість, дванадцять я не з'їм.
Знайомий (З) розповiдав:
Якось відпочивали у Єгипті. Пілся чергової вечері вирішив приколотись над однією москалькою, котра сиділа за барною стійкою. Підійшов до вже знайомого бармена (Б) і починає говорити українською:
— Здоров, друже, як твоє життя?
А той же нічого не розуміе, тільки дружньо посміхається і кидається черговими виразами: — Хай, ітс окей
(З) — Ну і добре. Слухай, а дай-но мені якогось хорошого пивка.
Той, не довго думаючи дає пиво (крім цього, знайомий нічого там не замовляв).
(З) — Дякую, друже, щасти.
(Б) — Гудлак!
Москалька з випуклими очима на це дивилася і вирішила спробувати сама:
— Здравствуйте, молодой человек, а вы действительно так хорошо владеете Украинским?
Бармен задумуючись погледів та видав:
— Екскюз мі місс, бат ай донт андерстенд рашен…
Москалька почервоніла, а українці, котрі там були, ще довго з неї реготали
Заходжу до лікаря показати ренген, лікар бере його і йде до вікна дивитись.Розглядає так довго і тут видає:
-Так,так та у вас тут.....та це повний пісєц, ну це дурдом, ну бл* всьо!!!!---і вибігає з кабінету..
У мене повні штани страху, волосся дибки...
Виявилось, що якась шпана за вікном з його машини ковпаки знімала....
Відповідь від: 2011-05-12, 01:30:14
Було діло в далеких девяностих в одному з гуртожитків львівського політеху.
В одного хлопчини після дня студента, святкування якого затягнулося до 3 ночі, в кишені не залишилося грошей на таксі додому. от він і вирішив завалити в перші ліпші двері і тупо заснути в чужому ліжку. але серед ночі в чужій кімнаті йому страшно захотілося до кльозету "по великому" оскільки дорога туди була довга, через весь коридок, він знайшов в кімнаті 3-літрову банку і тихенько зробив свою справу. накрив це все шматкоюі спокійно ліг спати.
зранку прокидається він від копняків і страшної лайки, мол ти сволота, п***рас і так далі. відкриває він очі, перед ним стоїть дівчина, а руках у неї банка, а хомячок....
Їде молоде московське подружжя у потязі, і вони проїжджають річку:
Жінка - Дарагой сматрі какоє озєро бальшоє.
Чоловік - Да, нєт ето такоє вадахраніліщє.
Жінка - Та нєт ето озєро.
Чоловік - Та нєт, дарагая, ето вадахраніліще...
Поряд їхав наш студент, не витримав,
підійшов до них і просвятив:"Та йоб вашу мать - Д Н І П Р О ЦЕ!!!!"
Я ридав
Після сексу з дівчиною якось особливо зловісно прозвучала фраза з динаміка мого компу:
- Вірусна база оновлена!
Відповідь від: 2011-05-12, 01:33:51
У конкурсі "Україна очима москалів" перемогу здобув пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів трьохметрове слово УКРАЇНА.
Розповідав знайомий пару років тому. Не знаю чи правда, але казав що бачив сам, та я думаю, що може це він анекдот просто перерозповів :
Їхав у маршрутці по місту. А тут бабуся залазить з малим внуком, у якого голова платком перемотана. Сіли вони, поїхали, і внук питає: "Ба, ну шо похожий я на рицаря?" Вона мовчить. Він знову: "Ну похожий я на рицаря?" Мовчить з невдоволеним лицем. Внук знову запитує. Тоді вона як не витримає: "На долбо*ба ти похожий! Надів тазик на голову, тепер самі знять не можемо".
Наші студенти при розрахунках використовуюсть метод відомого італійського вченого Зістелі )))
Дружина-блондинка дзвонить чоловікові:
- Милий, я тут клавіатуру протирала ... Тепер справа чомусь горять усі три лампочки, що це може означати?
Це означає, що клавіатура вже чиста.
Дід Мороз, а правда, що Снігуронька заміж збирається?
- Ні, неправда. Не можна їй заміж.
- А чому?
- Вона від тертя розтанути може.
Дідусь Мороз, на минулий новий рік я просила у тебе хлопця. Так от забери назад цього козла і давай краще фломастери
У метро тиснява. Жінка випадково торкнулася рукою члена стоячого поруч чоловіка.
- Ой, вибачте!
- Е ні, я шахіст, торкнулася - грай.
Відповідь від: 2011-05-12, 01:46:54
Якби ти був справжнім джентльменом, ти б не змушував мене це робити!
- А якби ти була справжньою леді, ти б не розмовляла з повним ротом!
Чим ширша у жінки талія - тим довший у чоловіка робочий день.