Ага, а я, як завжди буду красиво про це говорити і дивитися, як хтось щось робить інший. А потім усе акуратно поскладаю по пакетам і винесу на смітник. І далі красиво говоритиму, що все залежить від нас самих. Так багато залежить. Особливо, якщо те залежне наперед уже обговорено з певними людьми.
Я думала ви зрозуміли, що це я давала відповідь не від свого імені.
Це я "відповіла" думками автора слів-поради
Ідіть у владу і вирішуйте самі.
Відповідь від: 23 Жовтня 2010, 16:40:08
Але, перепрошую, ми майже всі тут цим займаємось і кому від цього легше?
От-от.
Відповідь від: 23 Жовтня 2010, 16:41:00
У владу - далеко не впевнена, що багато з нас готові і можуть. А от ставати місцевою елітою - то в силах кожного з нас. Куди і бажаю нам всім успішної дороги.
Можливо таки колись потрібно зробити перший крок. Навіть, якщо і буде відсутній очікуваний результат, але це вже буде пратичний результат, а не прогнозований і це буде набуття відповідного досвіду для руху вперед.
Додати нічого. Хіба, що - крок треба робити згуртовано і хоч в основному скоординовано. Тоді поменше буде пустих рухів всторону і побільше вперед. Так, Горець, Ви праві - не той результат, на який ти очікуєш,це лише досвід. Без якого не знайдеш істинного шляху. При умові, що зроблено правильни висновки з хиб і відсутнє бажання топтатися по граблям...Йду помию мешти. (Бо коли, взявшись за руки, ми почнемо крокувати в ногу, щоб у мене був чистий слід
)