А що робити іншим однопартійцям? Розбігатись - хто куди ?
Але ж однопартійці ще перед Президентськими виборами зробили свій вибір на місцевому рівні причому у сторону того ж Насалика, вони поставили Головою виборчого штабу тоді... забула
здається когось з ЦРЛ? ТАК? І зараз мають свого голову, вже десь з місяць і це Кміть здається ..НЕ хочу лазити перевіряти (тому прошу вибаченя якщо прізвише не вірно)
Усі ці моменти може теж не в останню чергу були через конфлікт Насалик-Очкур..Зараз його припинено, дві розумні людини, можуть працювати на добробут міста...
Якщо ПР настільки змінило законодавство, щоб якраз окремо ці люди не дійшли до влади для того щоб мати змогу щось змінити і взагалі щось вирішувати.. То ми будемо далі тупо триматись за сторони медалей і йти на дно усі разом?
Чи може візьмемо усе в свої руки і будемо діяти так щоб склалась сильна команда яка зможе щось зберегти з уже надбаного..
Ну якщо такі окремі люди є у окремих політичних силах і вони готові на данний момент у данній ситуації згуртуватися довкола того ж Насалика (вибачте звучить по мітинговому) але воно насправді так іє...
Видно що зараз влада "ламає все через коліно"...насправді місцеві вибори це останній шанс щось змніити і залишити хоч краплинку надії, що до парламентських виборів у нас буде і шанс обирати і взагалі побачити хоч якусь партію крім ПР в ВР.
На манипуляцію порібно не піддаватись а робити блок
для захисту..
Політик не має бути фанатиком - це велика загороза..як мораль не засуджує такі речі, історія показує що з найскладніших політичних конфліктів і воєнних виходили лише за рахунок дипломатії
Та лише згадати Талейрана...
Але то вже мене понесло, соррі.
Я вважаю що говорити про чорне біле і лише дві сторони медалі це в данному випадку просто опустити руки..Бо Сила яка зараз при владі, про це не думає, вона просто грубо пре і діє абсолютно аморальними методами..Вона змінює закони, забирає бізнес (Буковель) нищить все щоб могло заважати їй на роки встановити свій порядок "для людей"..
Я в захваті від точних і вчасних дій Насалика і Очкура...