Юра і я розумію і польську і білорусську, коли говорять повільно.
Так само і східняки, українську розуміють, але писати не вміють. І те що їм насильно насаджують мову, не прививає їм любов і бажання вивчити українську.
Яничар дивно, що такий знаний лінгвіст не розуміє, чи свідомо перекручує те що я пишу. Мабуть лише знанням мови не обійдешся. Потрібна ще логіка і досвід. Дітей навчили, хіба я проти. Все вірно. Та крім Тимошенко і Юнуковича, є ще купа службовців. Згадайте хоч Бойка, Ківалова, Азарова. От кого треба вчити. І простого роботягу треба вчити, але в інший спосіб. Може заохочувати. Чи пропагувати. Та вам, напевно, потрібна тиранія?!
Порівняння невдале тому, що чудовий знавець мови, може виявитись педофілом, убивцею, чи як мінімум хабарником. Що виберете?
Щодо правопису на форумі, то дехто допускає вільне спілкування. Кожен може писати як зручно. Головне щоб зрозуміло. Якщо вам не подобається, пропоную адмінам надати пану Яничару права модератора. Хай править усі пости, і підкреслює помилки червоним. Може комусь не подобається стиль чи манера спілкування на форумі. Так само комусь неподобаються стрінги, але ж ми не будем забороняти їх, чи міняти ставлення до тих хто їх носить.!
З своїм місцем я давно визначився. Вважаю що на форумі можна спілкуватись вільно, без умовностей. В офіційному житті, граматика необхідна. А розвиває мову література, музика. Мистецтво тобто. І я, знову ж таки допускаю, використання сленгу. Тепер зрозуміло? Якщо ні, звертайтесь перекладу.