чому різні? Мабуть, той хто себе називає українцем, і є ним. Той, хто ним бути не хоче, мабуть , себе так не називає.
Мій колєга з вигляду і в душі - справжній інтелігент... Папочка, окулярчики, чиста вимова... А закордонний паспорт без
довідки про несудимість не дають чомусь... Не вірять на слово, диваки!
Знайма вчителька - вкрай охайна жінка!... Все відпрасовано-відчищено....манікюри-педікюои-укладки... По кабаках не ходить... чоловіку вірна... А
довідку з санстанції і поліклініки до школи принести мусить... Не вірять ії на слово, що веде пристойний образ життя!
Моя фірма щомісяця декларує свою діяльність... ПДВ, податок на прибуток, всі фонди...Чесно заповняєм... Чесно сплачуєм... Деколи і наперед, як дуже просять... А от прийшло повідомлення про планову перевірку... Ну для чого воно мені зараз?... Вони ж самі кажуть - мусимо, треба щось нарити, з бюджетом біда... Зато дамо акт (довідку), що ви вже ніц не винні.... Та я й так не винен!... Не вірять на слово!
Зато з національністю у нас все гаразд... Ні тобі довідок, ні тобі бумажок... Сказав в товаристві банкірів - у мене бабця єврейка була - вже свій... Сказав на базарі - що дідо (тої бабці) родом був з Баку - отримуй знижку... А захочеш візу до Польщі без проблем - для карти поляка запросто відкопається польське коріння...
Зручно так - як кажу, так і є! Дуже зручно...
Відповідь від: 14 Вересня 2009, 11:07:28
ну от. цель близкА. побратими Ігора_О втілюють мрії в життя
От я і кажу - голосуємо всі за "Нашу Україну"!