Сьогодні зовсім випадково побачив, як розводить Ізіпей.
Воно ніби всього 1 грн, але так то замасковано, що дуже неприємно, бо відчуваєш, що тебе на
ли!
Одним словом у них на сайті є фіча "Регулярний платіж". Тобто якщо ти щомісяця платиш за інтернет чи телефон, то не мусиш про то пам'ятати, бо виставляєш параметри і воно автоматично тобі платить з картки чи гаманця.
Все гарно і логічно. тим більше, що я маю їх картку і все оплачується з неї без відсотків і комісій.
(як я думав).
Був у мене такий платіж за телефон. Все гарно і справно платилося. Але сьогодні мене КС перевів на дорожчий тариф (бо не стає вже їм поступлень видно) і я поліз змінювати суму отого регулярного платежу.
Дивлюся сірим шрифтом (замітьте, не чорним!) пише мені "Комісія за платіж 1 грн".
Я такий здивований (бо вроді ж я то налаштовував нічого не було про комісію) йду в історію і дивлюся, що справді знімало постійно на гривню більше.
Перевіряю створюючи новий платіж.
Нічого нема про 1 грн
Але внизу пише, що комісія справляється згідно правил системи на момент платежу...
То вже в самому низу сторінки. Вже не сірим шрифтом, але...
От так ніби і серйозна компанія, а не встидається заробляти от таким підлим способом...
Не люблю такого!
Все розумію. Все дорожчає. 20 грн за місяць за телефон то дійсно вже не гроші. Попередили. Підняли ціну. Додали трохи якихось гігабайт нету, безкоштовних хвилин - ОК. Я розумію, я згідний, а не згідний - то йду до іншого оператора...
Але не от так, з-під "поли"...