Маю оду абонентку, теж на КС, у Києві. І у неї замість гудків "місячні" ("місячна соната" грає).
От до всіх інших дзвоню - і ОК. А до неї - як лиш підніме трубку - глухо. Ні я її не чую ні вона мене.
Вона мені передзвонює, або мушу включати 2G і тоді можна поговорити
От такий глюк від КС
Може то через її "місячні"?
В Києві багато скарг на покриття 3G. Через щільну висотну бетонну забудову, часто 3G в приміщеннях відсутній, або знаходиться на межі з 2G, тобто постійно перескакує між стандартами. То в такі моменти сам часто спостерігав, що не чув абонента, або взагалі роз'єднувало. Оператори кажуть що от ми вам новий стандарт зв'язку зробили, але от через такі місця де падає сигнал і відбуваються різні глюки, тому люди й скаржаться. А оператори морозяться. В Франику часто спостерігав виліт мережі на Vodafone, тобто є повна мережа 3G, а потім раптом зникає повністю сигнал (айфон4) і за мить знову сімка реєструється в мережі. Ніде такого не спостерігав, лише в Франику. Хоча іноді таке було і на інших операторах в інших містах, але дуже рідко. Тому, висновок - не все у них там ще налагоджено до досконалості. От поставили вишки 3G в Брошневі. Як вони розвернули ті антени - не знаю, але в центрі вдома, чи в інших приміщеннях, наприклад міській лікарні сигнал на рівні 1-2 іноді 3 поділок з 5-ти. Телефон швидше став розряджатися. Чи виправлять щось - сумніваюсь, бо вишку не перенесуть, вона на заводській трубі(((