Ой. Я останнім часом (мається на увазі вересень-жовтень) прочитала 13-логію Вадима Панова "Тайный город" - фантастика, фентезі, щось таке; потім Саймона Моуера "Євангеліє від Іуди", Ю. Покальчука "Хулігани", Г. Ткачук "Славку". Що ще? Читала дитячі книжечки, а Солженіцина "В круге первом" і Шаламова "Колымские рассказы", Марію Сємьонову "Бусого Волка". Все раджу.
, ну і мордую потихеньку Ніцше "Так сказав Заратустра", от це шось мені не йде
.
В дитинстві моєю улюбленою книжкою був "Білий ягуар - вождь араваків" (шось накшталт Робінзона Крузо, але там кольорові - не п.ятниці, а особистості), я дуже любила Гарі Гарісона, а років в 15 прочитала всю Анжеліку, Емануель і "Любовника леди Чатерлей". Років в 17 читала багато любовних романів (Джудіт Макнот і Джулія Гарвуд були улюбленими) і детективчиків типу Марініної і Полякової. Десь в 24-25 захоплювалась сучасним російським фентезі (воно мені і зараз подобається, правда, важко на шось толком натрапити): Бєлянін, Громико, Панеєєва, Сємьонова хто там ще, так і не згадаєш. Часами вдаряюсь в філософію і тоді мене тягне почитати щось накшталт Кастанеди чи Ніцше, часами йду за модою і перечитую Пауло Коельйо чи Річарда Баха. Останнім часом в силу своєї якоїсь причетності до процесу, читаю трохи сучасної української літератури.
ЗІ. Вірші, які читаю, не рахую, бо їх за день можна кілька книжок прочитати і нічого в голові не залишити