Всім привіт
. Побував вчора в льодовому палаці ім. Степана Бандери...
На рахунок цін. Ціна 45 хвилин катання (інколи і до години не "виганяють") 20 гривень для дорослих, 10 гривень для дітей (якщо не помиляюсь від 6 до 12 років), діти до 6 років під доглядом батьків - безкоштовно (було таких діточок штук 5, стояли на ногах ще краще ніж я
)
Прокат ковзанів 10 гривень.
Тепер від цін до + і -
+ Нажаль не знаю про дитячі, але дорослих, і чоловічих і жіночих є від 35 до 46 розміру і досить багато. Ковзани поки що новенькі...
+ Після кожного катання машина чистить і поливає лід (він замерзає протягом 10 хв.), так, що якість льоду мені сподобалась.
+ Є 2 пункти прокату ковзанів, так що в черзі не дивлячись на велику кількість бажаючих стояв недовго (біля 2-х хвилин). Зате в касі за білетом прийшлось почекати трохи більше часу, але і це не страшно.
+ Під час катання завжди грає музика... Частіше наша рідна Українська, але є і
.
+ Є туалет і два автомати типу "кавачай"
- На лід запускають стільки людей, скільки стає ковзанів в прокаті
і тому такому як я початківцю було спочатку важкувато кататись "в своє задоволення" тому що запросто можна когось збити, особливо страшно коли біля тебе їздять діти. Хоча, мабуть, людей було багато, тому, що це була неділя, а ще і 8 березня.
- Їхав автомобілем, тому повністю "на своїй шкірі" відчув всі проблеми з заїздом і виїздом до льодового палацу. Зупинку мусів шукати десь між деревами, хоча всі більш - менш "нормальні" (без півметрового болота) місця були зайняті. На моїх очах за 10 хвилин витягали з такої "парківки" 2 машини. Такі ж проблеми з виїздом, бо всі стають де хочуть, тому, що нема де стати. Доки дійшов від машини до дверей льодового, кросівки були в болоті...
- Не можна прийти, взяти ковзани, і піти на лід. Чекав я своєї черги майже годину. Відбувається це так. Запускають людей на лід всіх в конкретний поміжок часу на 45 хвилин, в мене квиток був з 14-20 до 15-05. В 15:05 зазвучала сирена (така як в хокеї) і всі люди виходять з катка. Потім протягом 15 хвилин їде машина, що чистить і поливає лід... В 15:20 починається наступний "заїзд" і т.д. Тобто більше 45 хвилин не зходячи з льоду покататись не вийде...
Ну ось впринципі і все... Вражень багато. Вам раджу і сам з задоволенням завітаю в льодовий палац ім. Степана Бандери в парку ім. Івана Франка ще не раз.... А мінуси майже всі відпадуть, якщо йти туди в будній день, або зранку, коли менше людей...