Перли видаєте ви, або не розумієте того що мова йде про калуського депутата опозиціонера.
Мене цікавить не меню ресторану, а продукція: машинобудування, наукові відкриття, приладобудування і т.д. Чи то може в космос американці літають на ракетах виготовлених в парагваї.
вибачте , але я говорив ЧОТКО І КАНКРЄТНО про один приклад . тобто власник ресторану вигнав депутата з свого закладу . при тому всьому ви чудово це зрозуміли , так як запитали мене про калуського депутата . а потім почали вимагати дати список продукції . як я зрозумів калуський депутат в свому ресторані виробляє як мінімум калійні добрива чи хоча би магнієві чушки складає . до чого ця нісенітниця . якщо же цікавить приклад з калуським депутатом - то дякую що дали цей приклад . я думаю , що якщо він вижене якогось депутата верховної ради з свого ресторану , то на завтра у нього будуть міністри оборони , мвд , мід , освіти , здоровя , премєр-міністр і тд , і при тому всьому там знайдуть підводний човен , 150 тон вибухівки , 3459 кулєметів , гвінтівок , гармат , 549874365 снарядів . потім там виявиться кубло антисанітарії , тарганів , щурів , сибірської язви . а на саме закінчення появляться 100500 бувших відвідувачів , хто забажає відшкодування за втрачене здоровя через неправильну страву .
ОСЬ ТОМУ Я І КАЖУ , що навіть в країнах третього світу такого дурдому як в україні НЕМАЄ . тобто там своїх проблем більше ніж треба , свій гіморой у вусі , АЛЕ ЛЮДИ СЕБЕ ПОВАЖАЮТЬ . а ми же - пишаємось що ми типу європейці і в десять раз кращі ніж прокляті москалі з іншими унтерменшами - сраємо собі в хаті . та ще й коли є можливість хоча б трохи змінити своє життя ліземо назад у те гівно де й були .
я не маю нічого проти росії - там теж люди живуть , і причому цілком нормальні люди . але ВОНИ РОБЛЯТЬ ВСЕ ЗАРАДИ РОСІЇ і лише користуються тою ситуацією , що ми як бовдури нашу індустрію лише під росію заточили . сама же росія цілком успішно і досить швидкими темпами модернізує свою промисловість і досить успішно співпрацює в тою же еуропою чи сша . і справа лише часу , коли все те , чим так гордяться данєцкіє алігархі з бикотою , буде непотрібне не лише еуропі але й росії .
зі . саме цікавіше , що що би не трапилось ті же алігархи завжди будуть у виграші . зараз вони радісно беруть дешевий газ і штампують те що росія хоче