Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

15 років 4 місяці 25 днів

Автор Тема: WINDOWS 7  (Прочитано 58279 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

vover

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +200/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 4863
  • Останні відвідини:
    Вчора в 23:35:01

    Звідки: Українська
WINDOWS 7
« Прочитано #80 : 24 Грудня 2012, 15:23:56 »

Цитувати (вибране)
Та я знаю де мишка на панелі управління. Мишку я знайшла. Але той пункт пустий, коли в нього зайти. Якщо у ХР там є можливість, зайшовши у "мишка" коректувати її властивості - то в моєму Віндовсі новому - пусто.
Ну про таке я перший раз чую, хз, може десь шнур мишки не контачить або гніздо.
Цитувати (вибране)
у мене воно відразу було максимальним.
яке розширення стоїть?
Зайди ще правою клавішею по іконці "Мой компютер" і подивись "диспетчер устройств" чи нема там жовтеньких значків
Записаний

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    25 Березня 2020, 20:51:10

    Звідки: Бандерівська
WINDOWS 7
« Прочитано #81 : 24 Грудня 2012, 15:39:38 »

 лише купили
-ДДК правжній Миколай  :=) ну видиш.. :=) припускаю що ноут самсунг і "специ"поставили ту вінду яка йде в комплекті з ноутом.безкоштовну.
 я вже мав таке недавно.принесли.кажуть при відтворенні відео звуку нема.з всіх плеєрів лише стандартний віндовс медіа був і жодних кодеків чи драйверів.які були з віндовсом-так воно і робило.дивно що взагалі звук був :=) практично без драйверів.
 так шо шукай Колю най зробить по-людськи.лиш багато грошей не давай бо він й так багато пива смогче :=)
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3805
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    18 Травня 2022, 01:56:16

    Звідки: з маминого животика
WINDOWS 7
« Прочитано #82 : 24 Грудня 2012, 17:38:39 »

припускаю що ноут самсунг і "специ"поставили ту вінду яка йде в комплекті з ноутом.безкоштовну.
Ми купили ще влітку. Але із-за тих глюків користуюсь старим ноутом. Модель - Леново. Вінда в комплект не йшла, я писала, її поставив нам недалекий продавець магазину(ще й не все устиг встановити, неро чомусь у нього не інсталювалось - весь час писало, що таке уже стоїть.Хоча у програмах його не було).І весь час шарахався, нічого пояснити не міг, бігав консольтуватись, але усі менеджери уже бігли додому. тому той продавець здер з нас за установку 150грн і віддав доустановлювати проги самим.
може десь шнур мишки не контачить або гніздо.
Внутрішня мишка, та, що йде в самому ноуті. Поки що користуюсь лише нею.
Записаний

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    25 Березня 2020, 20:51:10

    Звідки: Бандерівська
WINDOWS 7
« Прочитано #83 : 24 Грудня 2012, 17:44:48 »

за таку установку підрізати варто.
тепер садять за піратські віндовси.
капець..як не вміє  зробити-хоч би не брав за то такі гроші.в якому магазині такий сервіс?
 ми повинні знати наших героїв.жесть

 щодо мишки-то або відсутній драйвер або не рідний стоїть .і тому таке.тачпад то зветься.
 леново-неленОва хвірма :=)
 кажу треба зробити по-людськи
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

kac

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +105/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 858
  • Останні відвідини:
    21 Листопада 2022, 22:47:38

    Звідки: Калуш
WINDOWS 7
« Прочитано #84 : 24 Грудня 2012, 19:58:52 »

тому той продавець здер з нас за установку 150грн і віддав доустановлювати проги самим.
 :o я в шокове, Сонечко+ мені Вас шкода!!!
Записаний
While (!Life.EOF) {
You.Money+ ;
You.Girls.Add(new Girl(90,60,90));
BeHappy();
}

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3805
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    18 Травня 2022, 01:56:16

    Звідки: з маминого животика
WINDOWS 7
« Прочитано #85 : 14 Березня 2013, 23:37:36 »

я в шокове, Сонечко+ мені Вас шкода!!!
Ага, більше у Івано-Франківську не встановлюватиму програм. Краще купляти там пустий ноут і встановлювати ПЗ в Калуші. Мені мій провайдер за 50грн переустановив Віндовс7 але професійну версію - там проблеми з мишкою уже не було :). Правда, після ХР сімка  дещо не зручна з непривички. Наприклад, аська8 не встановлюється :unknow, внизу панелька не скриває список програм(як у ХР). Але є інші цікавини. А от на рахунок аськи - шкода. Хіба шукати інші сайти(бо я скачувала з офіційного сайту асі).
А яка різниця - записувати диск через НЕРО чи програмою самого Віндовса7?
Записаний

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    25 Березня 2020, 20:51:10

    Звідки: Бандерівська
WINDOWS 7
« Прочитано #86 : 14 Березня 2013, 23:52:24 »

хіба в зручності виставити швикдість записування.
 замість аськи користуйся квіпом.і луч солнца в фейсбуці буде онлайн завжди
тільки в 7ці можна переміщувати місцями вкладки відкриті .та як в опері.обробка дій швидше
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

ARNI

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +71/-2
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 675
  • Останні відвідини:
    22 Листопада 2022, 21:10:50

    Звідки: Ukraine
WINDOWS 7
« Прочитано #87 : 15 Березня 2013, 11:21:07 »

Мені мій провайдер за 50грн переустановив Віндовс7
Через таких провайдерів, що віндовси встановлюють - вічно потім проблеми виправляю. Нехай краще тільки кабеля тягають і підключають нет.
Розкажу історію:
В однієї старшої жіночки вінда заглючила. І та, попросила, за гроші відповідно, свого провайдера (біля санстанції їх офіс - не знаю як називається). Той прийшов встановити, але щось йому там не получалось. Забрав системник, тиждень щось мукрижив. І позатирав файли на ішому розділі. Жіночка наїхала, той щось почав відновлювати, відновив десь відсотків зо 30. Жіночка довго сі плювала після того. Вийшла через людей на мене. І я їй підняв даних майже решту, жіночка си дуже втішила, що більшість важливої інфи си повернуло (фотки, документи ...).
А мораль в цій історії така: кожен повинен робити ту роботу яку знає та вміє. А пробувати не на людях і за гроші, а в себе вдома.
Записаний

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3805
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    18 Травня 2022, 01:56:16

    Звідки: з маминого животика
WINDOWS 7
« Прочитано #88 : 15 Березня 2013, 12:41:17 »

І я їй підняв даних майже решту, жіночка си дуже втішила, що більшість важливої інфи си повернуло (фотки, документи ...).
А мораль в цій історії така: кожен повинен робити ту роботу яку знає та вміє
Тепер буду знати хто вміє :). А чому аська 8 не сумісна з В7? Квіпом не користуюсь - привикла до асі...Фейсбук онлайн мене вже не цікавить - вкладка відкрита, а мене не пускає  - забула пароль. Та й соцмережі мене, якщо чесно напружують. Я більше люблю форуми.
Відповідь від: 15 Березня 2013, 12:39:00
тільки в 7ці можна переміщувати місцями вкладки відкриті
Та ну  - я в ХР у Гугл хромі це роблю :). Просто мій старий ноут зовсім глючити став - то плагіни у нього ламаються, то висить...Тому я потихеньку-потихеньку привикаю до нового з новою Віндою, а цей з часом певно продам, або віддам малій на мультики))
Записаний

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    25 Березня 2020, 20:51:10

    Звідки: Бандерівська
WINDOWS 7
« Прочитано #89 : 15 Березня 2013, 12:42:27 »

усе сумісне.  може просто в асьці хєрні всякої забагато.грузить систему наче купа всього включено. стару версію скачай.icq lite .бомба
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3805
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    18 Травня 2022, 01:56:16

    Звідки: з маминого животика
WINDOWS 7
« Прочитано #90 : 15 Березня 2013, 12:56:21 »

та напевно так і зроблю. Мене ася 7М влаштовувала. А лайт не пробувала
Записаний

Vitia

  • Початківець
  • *
  • Карма +8/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 43
  • Останні відвідини:
    17 Лютого 2015, 08:21:33

    Звідки: Калуш
WINDOWS 7
« Прочитано #91 : 15 Березня 2013, 13:08:30 »

та напевно так і зроблю. Мене ася 7М влаштовувала. А лайт не пробувала
Ось попробуйте звідси скачати: http://biblprog.org.ua/ru/icq/
Тільки при встановленні зніміть ці всі галочки: http://clip2net.com/s/4KUGi9
Відповідь від: 15 Березня 2013, 13:07:07
та напевно так і зроблю. Мене ася 7М влаштовувала. А лайт не пробувала
Ось попробуйте звідси скачати: http://biblprog.org.ua/ru/icq/
Тільки при встановленні зніміть ці всі галочки: http://clip2net.com/s/4KUGi9

там внизу є скачать ICQ: http://clip2net.com/s/4KUIre
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 29924
  • Останні відвідини:
    24 Листопада 2022, 19:47:12

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
WINDOWS 7
« Прочитано #92 : 15 Березня 2013, 13:13:46 »

Не повинно бути ніяких причин через які аська б не працювала саме на сімці!
Відповідь від: 15 Березня 2013, 13:12:10
Хоча бувають казуси. Але суто з конкретними програмами і з їх конкретними версіями.
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Холод, голод, темрява й спрага – для нас не так страшно й смертельно, як ваші "дружба й братерство".

Vitia

  • Початківець
  • *
  • Карма +8/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 43
  • Останні відвідини:
    17 Лютого 2015, 08:21:33

    Звідки: Калуш
WINDOWS 7
« Прочитано #93 : 15 Березня 2013, 14:11:41 »

я в шокове, Сонечко+ мені Вас шкода!!!
 внизу панелька не скриває список програм(як у ХР). Але є інші цікавини.

а ось на рахунок панельки, підготував нашвидкоруч маленький відеоурок :):
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=Z1OA2gJub_g" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=Z1OA2gJub_g</a>
Записаний

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3805
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    18 Травня 2022, 01:56:16

    Звідки: з маминого животика
WINDOWS 7
« Прочитано #94 : 15 Березня 2013, 15:08:26 »

Я мала на увазі ті значки, що зліва на панельці інструментів. У ХР - можна зробити так, що буде видно 3шт і "лапки". А коли натискаєш на лапки, то вискакує віконечко з переліком схованих програм, які запускаються одним натиском. В 7 такого немає. Тому прийдеться їх "складати" у папочку.
Записаний

Vitia

  • Початківець
  • *
  • Карма +8/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 43
  • Останні відвідини:
    17 Лютого 2015, 08:21:33

    Звідки: Калуш
WINDOWS 7
« Прочитано #95 : 15 Березня 2013, 15:43:33 »

Я мала на увазі ті значки, що зліва на панельці інструментів. У ХР - можна зробити так, що буде видно 3шт і "лапки". А коли натискаєш на лапки, то вискакує віконечко з переліком схованих програм, які запускаються одним натиском. В 7 такого немає. Тому прийдеться їх "складати" у папочку.
Сорі, неправильно вас зрозумів!
Можливо вам допоможе така інфа:
Цитувати (вибране)
Таскбар немного изменили, поэтому придётся извратиться. Самый близкий вариант - сделать кастомный тулбар. Для этого нужно:

1. Удалить все значки с панели задач (именно тот самый пункт Unpin from taskbar / Изъять из панели задач). Вообще все, чтобы была голая панель;

2. Отключить языковую панель (правой кнопкой мыши);

3. Создать где-нибудь папку, куда накидать нужные ярлыки;

4. Добавить эту папку как новый тулбар на панель задач (тоже правой кнопкой);

5. Перетащить его влево до упора;

6. Отключить текстовые надписи и название папки (правой кнопкой мыши по имени папки на панели, там две галочки).

Да, языковую панель, разумеется, можно впоследствии включить обратно :)
Записаний

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    25 Березня 2020, 20:51:10

    Звідки: Бандерівська
WINDOWS 7
« Прочитано #96 : 15 Березня 2013, 15:54:10 »

 :D
 ось тобі прога швидкого доступу. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d6UVb15it6A#! можна ставити в будь-якому місці екрану.вставляти значки.
 вони випадають на екран чи переливаються чи ховаються.весь набір понтів. користуюсь і всім ставлю з дня коли вперше побачив http://rocketdock.com/DOWNLOAD
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3805
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    18 Травня 2022, 01:56:16

    Звідки: з маминого животика
WINDOWS 7
« Прочитано #97 : 15 Березня 2013, 18:18:53 »

Отаман, посилання не правильне перше - виклади по-новій будь-ласка
Записаний

DVania

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +963/-2
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 4231
  • Останні відвідини:
    14 Вересня 2016, 23:52:58

WINDOWS 7
« Прочитано #98 : 15 Березня 2013, 18:25:11 »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=d6UVb15it6A" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=d6UVb15it6A</a> не правильне ,але подивитися його все одно можна ;)
ця програмка про яку Отаман пише подібна на cairo dock для ліня,тільки простіща вроді чуть.
Записаний

DVania

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +963/-2
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 4231
  • Останні відвідини:
    14 Вересня 2016, 23:52:58

WINDOWS 7
« Прочитано #99 : 16 Березня 2013, 13:13:57 »

 :D
 ось тобі прога швидкого доступу. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d6UVb15it6A#! можна ставити в будь-якому місці екрану.вставляти значки.
 вони випадають на екран чи переливаються чи ховаються.весь набір понтів. користуюсь і всім ставлю з дня коли вперше побачив http://rocketdock.com/DOWNLOAD
Я собі на ХР поставив ,нічого так  :)
Записаний