Місце тихе і від центру 15 хв.
Якщо малась на увазі тиша, тобто затишок - то так, справді у цьому є свій шарм.
Щодо 15хв - то ми з різних кінців дивимось на "місце дислокації" - ти з центру, я - зі сторони посьолка
.
шо таке далеко добиратись?
не далеко, а не зручно - читайте уважніше
. При чому тут кг
? Ви, напевно, ніколи не пробували йти з малою дитиною хоча б км не по парку, а попри гавкаючі хати, або у вас сильна мускулатура, щоб її нести і заспокоювати щодо безпеки таких собак. Та й бувають різні нюанси, коли тобі пішки йти чи не хочеться, чи не можеться. До речі - саме у друге відвідування я справді не могла ходити. І потрапили в Меркурій лише тому, що
привезли в ремонт техніку Колі. І Меркурій був найближчим закладом, де можна було вбити 2-3 години до повторної зустрічі з майстром.
Поруч сиділа велика шумна компанія.
Ну, таке можливе у любому закладі. І в тому ж Меркурії. Залежно куди припреться велика компанія, наскільки вона понтова і скільки нап"ється для показу тих понтів. Хоча, найчастіше "нормальні пацани" відвідують Колибу і Мисливець. А ще ми ледь не стали свідком бійки у Максвелл Пабі в окремій кімнатці (але один із компанії вчасно пішов на "відступ" перед натиском п"яних амбіцій "друга").
Щодо Меркурія - була там 2 рази. Другий я десь тут описувала. А перший - то була мініфорумівка після літературного сленгу - все було чудово - і обслуговування і смак. До речі - там чи не єдине місце, де я їла справді смачні шашлики (не перепалені і не пересушені). Ще в Майдані на такі потрапляла. А от у хваленій Колибі шашлики були жахливі. Шкода, що того шашличника у Меркурії вже немає.