І так вчора абсолютно випадково потрапили у "Кондрат" - просто він стояв на нашому шляху. Це щодо
п.1.Але, зазвичай у мене основна мета - спілкування у затишному місці, з цікавим меню, бажано переповненому морепродуктами і бажано під живу музику.
п.2 інтрер"єр - має свій стиль.
Сподобався. Як зайшли - відразу захотілось присісти
. Але, коли присіли, зрозуміла, що красивий інтер"єр не дуже мені затишний - хотілось би у залі для некурців такі ж диванчики з високими спинками як у підвальному приміщенні (залі для курців) чи якісь перегородочки(правда, тоді порушиться відчуття відкритого простору). Бо постійно відчуваєш на собі погляди запобіжних офіціантів і метрдотеля. А я люблю таку обстановку, коли сама ти бачиш багато і багатьох, а мене щоб мало хто міг споглядати відкрито
. Кольори залу для некурців(перший поверх) від світло-коричневих(кава з молоком) до строго коричневих. В цілому такий фон мені сподобався. На бічній стіні - фреска Калуша року так 1936 десь. Сам зал йде буквочкою Г. Тут же знаходиться ВІП зал (окрема кімната з плазмою) десь на 8 чоловік. Але мінімальне замовлення для того залу 700-800грн.
Сервірування столу мінімально-достатнє(серветки, "слюнявчики", сіль (крупнозерниста), перець, зубочистки.
Не пам"ятаю, що там пунктом 3. Тому опишу
обслугу.
Хороша конкуренція обслузі "Бару під ясенами" - така ж вишколена та ще й з таким собі аристократичним відтінком. При вході тебе зустрічає менеджер - все показує, розповідає, чудово орієнтується у стравах. Йому 5+
Рівень закладу такий, що офіціанти мають непогано орієнтуватися у стравах. Тому до салатів та основних блюд не йде опис складників у меню. Для мене це, на жаль, мінус - приємніше прочитати що входить у блюдо, щоб у офіціанта уже лише уточнити про ті страви, що зацікавили. А так приходиться або розпитувати про ВСІ страви, або скромно замовляти те, що по назві "знайоме".
Посуд і прибори не биті
ще.(Не люблю тріснутого чи надщербленого посуду)
Страви і їх оформлення.Як я уже писала у чаті - направленість ресторану - авторські європейські та японські страви.
Страви подають на великих блюдах і викладають, оригінально оформлюючи кожну з них (шкода, була без фотоапарату). Напевно із-за величини тарелі ДДК здалось, що страви невеличкі.(А може він і правий) - не встигла зосередитись на вазі салатів. Перші страви по 200-300г. Їх смак описати не зможу - не замовляли.
Морозива немає
.
Кава - то хай ДДК опише - я не замовляла. Але видів кави багато - і лате, і капучіно, і класична, і по-мексиканськи, і по-грецьки, і по-ірландськи, і кава-терамісу. Якби не вечірній час замовила б собі каву-терамісу. Цікаво що то за "фрукт".
Випивка - взяли горілку. Млинець - у "Ясенах" пили - "ні в одном глазу". А тут - градуси дали по башці досить швидко. Точно не розведена
.
Ну, описувати смак тих страв, що я замовляла певно нема сенсу - бо я фанат морепродуктів(але не риби), тому і замовила відповідно саме їх лише.
Мені таки конкретно не вистачало там мого улюбленого по старому "Кондраті" салату "Атлантида"...Те, що я взяла як альтернативу написати не можу - назва дуже хитра.
Салат "Кондрат" 5 з 5. Салат з зеленим басма***(пам"ять не радість) на салат не схожий, але прикольна закусочка - окремо свіжий огірок, трішки(зовсім трішки
) соленої рибки і гірка рису з якоюсь травичкою. 4+ з 5 балів. А от різотто з чорнилом каракатиці по виду було таке, що вагітним краще не замовляти
. На смак, як на мене 3+ з 5. Рис був жорсткуватим і сіль відчувалась окремо(так буває, коли солять уже готову страву, а не в процесі). Але може то так і мало бути - просто на іншого (не такого як я) любителя.
Свинне філе з сиром Дор Блю ДДК оцінив у 4 бали.
Чай мені порадили "Напій Богів" фруктовий. Смачний, але не настільки насичений...заглянула під кришечку - а він з пакетика
. Ну, тут у мене немає слів - здивувало.
Ціни.Салати. Наші салати коштували 32, 24 і 33грн. Різотто з каракатиці і гребінців 47грн...(Я не видаю таємницю конкурентам?). Кава лате 12грн. Чай 15грн (400г порція)...
СанвузолЧистий, укомплектований усім необхідним. Мило дивне - не гелем, як завжди, а пінкою. Чи то воно закінчувалось чи так задумано? Одноразові накладки на унітаз також присутні. Повітряної сушки немає - натомість паперові полотенця (до речі якісні - цупкі). Вода гаряча також є у туалеті. Санвузол на кожен зал свій. Не знаю який у курцевому залі, але думаю, що не гірший.
МузикаГучність дозволяла розмовляти без крику. Це величезний плюс закладу. По вихідним, кажуть, що у них є і жива музика. Але великий мінус - вона у підвальному приміщенні залу для курців. Не хочеться танцювати в цигарковому смороді раз. І по-друге, хотілося б, щоб із ВІП залу не потрібно було б спускатися щоб потанцювати - а лише вийти у хол.
Мої побажання\пропозиції на жаль напевно не сподобались би власнику чи відвідувачам.
1. Хотілося б все таки коротку анотацію до складу і виду кожної страви.
2. Все таки, живу музику дуже доцільно було б облаштувати саме у загальному непрокуреному залі. (Тоді і весілля можна було б у них провести
.)
3. Добре було б ще виготовити собі візиточки, щоб після відвідин мати їх координати. Для подальшого можливого бронювання столика.
4. Трохи не гармонують плазмові телевізори у залі для курців з рівнем закладу - вони створюють відчуття уже не ресторану, а бару. Але, може то саме так і задумали
Загальне враження4+(чотири з хорошим плюсом)
Відповідь від: 01 Листопада 2012, 23:31:00
Хто був в Кондраті на площі, варто туди йти чи ні???
Варто
Взагалито чай там подаэться не в пакетиках а у фильтрах щоб чай в нас весь листовий и шоб вам було зручно пити його шоб в кружку не попадало листя чаю!!!!! Меню не розписане через те шо його повинни знати официанти))) шоб пид час того як вони вам розказують його у вас аж " слюнька текла ". Наприклад вчора в кондрати було святкування хелоуина було класно)) официанти вси розмальовани була програма,конкурси общем було страшно весело))) всим раджу ходити туда)) а на рахунок живойи музики вона на низу тильки через те шо наверху не дуже зручно людям буде заходити попри людей яки танцюють)))