Вчора побував у бістро "Корсар" (то на б.Хмельницького, аж там де був гастроном "Космос")
Для себе відмітив 2 мінуси:
1. Розташування. Ну далекувато мені туди, надто далекувато.
2. Інтерєр. Сподівався побачити щось стилізоване під піратську галеру, багато канатів, деревяних блоків, інших деревяних елементів декору, які б давали відчуття, що ти кудись потрапив. Ну принаймні хоч десь якихлсь ілюмінаторів, штурвалів, корабельних годинників, барстійки оббитої дошками (як борт деревянного корабля чи човна). ну щось таке. А насправді того практично і не було, а те, що було не виглядало як антураж, а саме як спроба декорувати.
Зате там був плазмовий телевізор, по якому якраз показували гру Україна:Канада і я вперше зміг відчути атмосфару стадіону. Сам я не є вболівальником, але дуже прикольно було відчувати себе у компанії КУЛЬТУРНИХ вболівальників. Виявилося, що то доволі цікаво і сворює атмосферу пабу.
Їжа була звмовлена, тому їлося те, що було і мушу сказати, що рибка з овочами була просто фист! Я їв у Німщині у вєтнамському ресторанчику качку з трошки подібним гарніром. Звісно то непорівнянні речі, але тут овочі були приготовлені трошки подібно (я не знаю як то робиться, але вони варені а виглядають як сирі) і це мені діже сподобалося. Вєтнамці звісно використовували деякі овочі яких у нам практично нема або їх не їдять ну і соус там був такий, що були побоювання проковтнути язика, але як для наших умов то те що було теж було ОК.
Ще сподобалося як заправили салат. що то був за салат поняття не маю, але коли дійшов до дна стаканчика у якому він подавався то відчув дуже приємний смак. єдине що пригадую. що там була консервована риба (здається). Ну короче смачно було.
Печена картопля і доволі велика відбивна теж були ОК.
Обслуговування ненавязливе і ввічливе.
Про ціну нічого не можу сказати, бо нас пригощали, але я колись запитував людей, то казали що загалом там недорого.
Так що якщо живете у тих краях "де сонечко каже па-па" то можете сміло заходити. І не забудьте потім написати свої відгуки, вдруг я "нєтудасматрєл"