Мене більше цікавило не те чи ви підете, а як вам тамощня їда. Було ж анонсовано висвітлення зйомок прихованою камерою! Таке собі міні КМТ.
Коби-коби.
ну, Юрко, ну, як її там...
Зрозуміло про що піде бесіда
Відповідь від: 14 Серпня 2010, 22:31:45
Так, .
.. , ..
. , ..
.. взагалом, що таке тамошнє ФОНДЮ
.
.., ..
. , розтоплена плитка шоколаду - продають такий на вагу - подають оту пасту у чаші на підставці, під чашею горить свічечка
окремо на тарілці - нарізані фрукти (ківі, банан, виноград та апельсин)
Відповідь від: 14 Серпня 2010, 22:36:27
прийшла я туди - у офіціанта просила щось з десертів
той пропонував мені морозиво, я йому кажу, що нині вже тричі морозиво їла - запропонував мені фрукти, ЯЯ
. Питаю, а може вершки є??? - той каже, що немає, запропонував мені десерт "Ніжність" (то той, від котрого у дівчат оскомина була
) ЯЯ "підвожу" його до того "фондю" - наче - А що то таке? А я хочу попробувати - офіціант мені - НЕМАЄ ФОНДЮ - його наче лиш на якісь міроприємства готують, весілля, дні народження... ЯЯ йому - ну підіть запитайте на кухні - може приготують?
Прийшовши з кухні офіціант мені повідомив, що ТАК мені ФОНДЮ приготують.
Відповідь від: 14 Серпня 2010, 22:45:49
Та ЯЯ ще не закінчила
Продовжу, одже, у меню є ДВА види того ФОНДЮ
1) у котрому зазначені індігріенти -
фрукти та шоколад коштує 44,00гр2)
фрукти, шоколад, вершки та лікер коштує 55,00грЯ питаю у офіціанта, а яке ФОНДУ мені можуть приготувати??? (адже пам"ятаю, що ВЕРШКІВ НЕМАЄ)
Офіціант мені говорить, що будь яке - яке я бажаю
ЯЯ, звісно, замовляю з ВЕРШКАМИ ТА ЛІКЕРОМ - те котре коштує 55,00грмені ПРИНОСЯТЬ оту ТОПЛЕНУ ПЛИТКУ ШОКОЛАДУ у чаші з свічечкою та фрукти на тарілці
навіть із зовнішнього виду тієї пасти було зрозуміло, що ніяких вершків там немає й грама
та
ЯЯ знала кого з собою брати на подібні дегустації
(в моєї подруги, що склала мені компанію хвора підшлункова і вона відчуває навіть грамульку цукру у великій чашці чаю) для моєї подруги відчути чи у тому шоколаді є вершки з лікером ... , вона б їх відчула там навіть якби їх там була лише краплина.
Куштую ЯЯ -
немає там ні вершків , ні лікеру
Куштує вона -
також каже - що немає там а ні вершків , а ні лікеру
Ну , думаю - та не питання - цікаво, що у рахунку напишуть. Прошу рашунок. Приносять, власне те, що Ви можете бачити вище - тобто, МЕНІ ПРИНЕСЛИ РАХУНОК ЗА ФОНДЮ З ВЕРШКАМИ ТА ЛІКЕРОМ - що ЗА ЦІНОЮ НА 11 гривень БІЛЬШЕ, а ніж те фондю, що ЯЯ їла.
Дивлюся я у той рахунок і кажу офіціанту - перепрошую, та у мому фондю вершків НЕ було - подивіться хоча б на КОЛІР шоколаду - то є звичайний ЧОРНИЙ шоколад, з вершками КОЛІР би був СВІТЛІШЕ.
Офіціант - зі мною ПОГОДИВСЯ й пішов із тим рахунком назад. Та потім повернувся із тим же рахунком й сказав, що наче то вершки отак "розтоплюються" й їх там не видно
Ну, так як то були "ТЕСТОВІ ВІДВІДЕНИ" того закладу - тому ЯЯ морально була готова до всякого - ЯЯ погодилася оплатити той рахунок.