рочитала,що ти,Рибко,про покупки прочитала...Так обурюе...З1 мною теж трапився такий под1бний випадок,в Житомир1...Хот1ли ми з сестрою купити окуляри в1д сонця,хорош1,не з дешевих...П1д1йшли,продавець бачить,що ми приц1нюемся,на дешев1 не дивимся,бо хочем гарне 1 як1сне...Просим з сестрою подати окуляри,щоб пом1ряти...А продавець
-Не дам!
Ми аж оч1 в1дкрили в1д здивування...
- А як же купити без прим1рки?Ми ж п1дбираем
-Не дам!Вони дорог1!
Я чуть не впала...Еажу 1й...
-Т1льки що ви втратили потенц1йного покупця 1 виручку....
Розвернулись,п1шли....
А ось ще один випадок.В тому ж Житомир1,ц1е1 зими....
У вас багато в1дкривають так1 велик1 агазини з маленькими в середин1,кафе.Ну,як каньйон в Киев1,типу наша стара Укра1на....
Так от.Великий супер.Ми купили продукти...А на другому поверс1 багато одежних магазин1в,прикрас 1 т.дЯ фотографую плем1нницю на диг.камеру...До нас п1дходить охоронець,не знаю,чи так ви 1х називаете...У нас вони дивляться,щоб бомбу н1хто не прон1с,або зброю,а у вас,щоб люди н1чого не вкрали...! каже мен1,зложивши руки за спиною.
-У нас фотографувати не можна! Я аж злякалась,одну фото б1гом стерла,а пот1м мене,як пронзило...Оглядаюсь по сторонам...Питаю...
-Ап де написано,що не можна?В музе1 я не фотографую,бо при вход1 е вив1ска,ще й червоний хрестик на н1й,а у вас де написано?
В1н мен1
-А у нас маленькими буквами
! показуе на перший поверх.Не л1нуюсь,йду на перший поверх,читаю...Нема...В1н вже не знае,що казати,кр1м*не положено*
Ну тут я вже образилась...Спитала,де дирекц1я закладу,п1шла туди,висказала все.В мене попросили пробачення 1 дали дозв1л на фотографування ск1льки мен1 заманеться
Але,чесно скажу,дуже не приемно...тому порада.не розстроюватись,а питати,де,що 1 як...Жал1тись вище...А то зм1н н1яких так 1 не буде