Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 5 місяців 29 днів

Автор Тема: Готуємо їсти  (Прочитано 281574 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

KATRIN

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +353/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 932
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #320 : 29 Грудня 2011, 16:08:48 »

а.. забув, ії можна нафарширувати яклуками наприклад (після готовки яблука не їсти)

 Дякую щиро ! Спробую.Ще мені радили соєвий соус вимішати з ложкою меду і натерти.А мед не дає солодковатого смаку ? Бо начинка у мене за маминим рецептом-смак дитинства. Домашня лапша,курячі печінка,серце,шлунок,гриби,спеції і багато перчику :) Дуже смачно.Рибко ти теж можеш спробувати так з індичкою  :)дуже смачно :)
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

ksenya

  • Модератор
  • *
  • Карма +303/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 1102
  • Останні відвідини:
    12 Лютого 2020, 21:00:36

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #321 : 05 Січня 2012, 09:58:59 »

Давайте ділитись, в кого яка смакота була на новий рік  :davay Може, створили щось смачнюще і нове ... ;)
Записаний

KATRIN

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +353/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 932
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #322 : 07 Січня 2012, 16:21:22 »


 Чому у мене недостатньо прав для перегляду фото  :( і ялинки форумчан теж не бачу :agressive :help
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

romashkin

  • Admin
  • *
  • Карма +731/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 8382
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 08:42:08

    Звідки: пр. Л.Українки
Готуємо їсти
« Прочитано #323 : 07 Січня 2012, 18:08:00 »

Тому, що власники альбомів так налаштували доступ в своїх альбомах.
Записаний
Дилетанту складні речі здаються дуже простими, і тільки професіонал розуміє наскільки складна найпростіша річ.)

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #324 : 20 Січня 2012, 17:13:49 »

В такому випадку начинка справді найкраще підійде. Колись писала рецепт ребер начинених. Необхідні ребра цілі телячі 2-х місяців не старше. Робиться кишенька між ребрами та м'ясом, солиться перциться і начиняється. Начинка: пів батона нарізаного кубиками маленькими та засушеного в духовці, додати трошки гарячої водички (буквально змочити їх), розтопити пчаку вершкового маргарину в кастрюльці на повільному вогні, вилити його в суміш сухарів, збити окремо жовтки та білки 6-и яєць, посолити, поперчити, перемішати (густота така, щоб не капало), можна ще обсмажені грибочки додати та смажену цибульку. Начинити ребра цією сумішшю та зашити крупною голкою з ниткою. Покласти на лист змащений олією (ребра теж трошки олією змастити зверху) і запікати близько 1 години 30 хвилини час від часу поливаючи водичкою. Можна один раз перегорнути, щоб рум'яними були обидві сторони.
Записаний

Alexander

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +670/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3342
  • Останні відвідини:
    24 Травня 2023, 20:00:52

    Звідки: kalush
Готуємо їсти
« Прочитано #325 : 20 Січня 2012, 17:19:43 »

advokat :) це має бути дуже смачно :)
а де фінальний акорд ;)
Записаний
поверь малыш, не в пирогах счастье..

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #326 : 20 Січня 2012, 17:35:11 »

Викласти готову страву на гарну тарілку і прикрасити різним "бадиллям" до смаку  :=) Як готуватиму наступного разу, то скину фотку :) Така страва, що і гарніру особливого не потребує. Особисто мені добре смакує з бочковими огірочками та капустою :)
Записаний

Alexander

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +670/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3342
  • Останні відвідини:
    24 Травня 2023, 20:00:52

    Звідки: kalush
Готуємо їсти
« Прочитано #327 : 20 Січня 2012, 17:44:39 »

"бадиллям" до смаку
 :=)
        БАДИЛЛЯ – ОГУДИНА, ОГУДИННЯ тощо.
         Бадилля, збірн. Стебла й листя трав’янистих, витких і коренеплідних рослин – соняшників, кукурудзи, тютюну, :D помідорів, будяків, бур’яну, лободи, лопухів, реп’яхів, жоржини, хмелю, винограду, картоплі, буряків, папороті тощо :=)
Записаний
поверь малыш, не в пирогах счастье..

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #328 : 20 Січня 2012, 17:54:26 »

я ж тому і взяла в " " )))) 
А з папороттю було б гарно мабуть  :=)
Записаний

Alexander

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +670/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3342
  • Останні відвідини:
    24 Травня 2023, 20:00:52

    Звідки: kalush
Готуємо їсти
« Прочитано #329 : 23 Січня 2012, 20:23:42 »

класно Рибка!  :good натуральна здорова їжа :)
то не краби під соусом крабові палички під манямезом :=)
Записаний
поверь малыш, не в пирогах счастье..

KATRIN

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +353/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 932
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #330 : 23 Січня 2012, 20:46:55 »


 Тісто сама готувала,чи купляла готове ? Якщо сама,то напиши рецепт. :)
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

Alexander

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +670/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3342
  • Останні відвідини:
    24 Травня 2023, 20:00:52

    Звідки: kalush
Готуємо їсти
« Прочитано #331 : 23 Січня 2012, 22:19:07 »

Тісто сама готувала,чи купляла готове ? Якщо сама,то напиши рецепт.
в фуршеті Рибка тісто купляла, дома робити - вєшалка :) хоча я може і не прав :-[
Записаний
поверь малыш, не в пирогах счастье..

KATRIN

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +353/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 932
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #332 : 24 Січня 2012, 00:48:53 »

дома робити - вєшалка

 Сто відсотків,завтра йду у "Фуршет"  :)
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2922
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #333 : 24 Січня 2012, 11:01:55 »

Тісто сама готувала,чи купляла готове ? Якщо сама,то напиши рецепт.
в фуршеті Рибка тісто купляла, дома робити - вєшалка :) хоча я може і не прав :-[

Саша, ти чому про мене такої поганої думки, ясно що я вдома його готувала, перший раз намучилась з ним, другий раз вже краще вийшло. :)
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

Alexander

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +670/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3342
  • Останні відвідини:
    24 Травня 2023, 20:00:52

    Звідки: kalush
Готуємо їсти
« Прочитано #334 : 24 Січня 2012, 11:10:33 »

Рибка :) де ти бачила погану думку :) я ж добавив хоча я може і не прав :-[
розкажи про свій подвиг з тістом, KATRIN точно його повторить :)
Записаний
поверь малыш, не в пирогах счастье..

KATRIN

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +353/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 932
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #335 : 24 Січня 2012, 11:21:43 »


 Рибко,напиши рецепт  :)  може я у "Фуршет" не піду  ;)
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2922
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #336 : 24 Січня 2012, 11:31:54 »

 :D то я так пожартувала не гарно :-[
але якщо чесно то перший раз я готувала тісто за рецептом Любані, і все б в мене вийшло, але трошки проїхала з холодильником(тісто замість того щоб покласти в холодильник, я поклала в морозілку  :=)). але я така вперта що так перший раз мучила тісто і себе що все таки спекла Наполеон і був він цілком їстівний, ми його злопали і залишились довольними.
 На другий раз я порахувала затрати часу, нервів, грошей на нормальне масло, і сходила у Фуршет і купила готове тісто :), але це також подвиг :) :-D
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

KATRIN

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +353/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 932
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #337 : 24 Січня 2012, 11:37:37 »


 М-дя,Рибко.А я вже відчула себе поганою газдинею  :) яка не вміє досі готувати листкове тісто  :=) Все,шурую у "Фуршет" :) Я теж постійно порівнюю і затрати часу,продукції,коштів,а ще тої хляпанини на кухні :=) а тому не дуже беруся пекти.Та іноді після твоїх рецептів,приходить МУЗА КУЛІНАРНА :good і тоді пішла "жара".
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2922
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #338 : 24 Січня 2012, 11:42:47 »

Катрін, там було 2 види тіста, одне фірми Фуршет 500 грам(біля 16 грн), інше іншої фірми назву не пам'ятаю вагою 1000 грам, я брала те що іншої фірми ціна 24 чи 26 грн, бо там цінника немає то я взнавала через касу.
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

KATRIN

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +353/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 932
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #339 : 24 Січня 2012, 11:49:15 »


 На мою сім"ю треба брати кілограм тіста :)
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...