давайте спочатку побудуємо просто нормальне , добре, співчутливе, патріотичне, культурне, українське суспільство.
От як би "совок" не почав займатися цією фігньою, зараз би вже була нова нація
радянський народ і цілий би світ нагинали )) як хотіли. Ми, а не США. Всі ці зкочування до гуманістичних цінностей ставлять хрест на державі. Це по-перше )))
А по-друге, для того, щоб будувати "просто нормальне, добре, співчутливе, патріотичне, культурне суспільство", потрібен не аби який базис. І політичний, і економічний. Він здобувається виключно силовими методами (інших прикладів не знаю). Навіть "Царство небесне силою береться." А Автор цієї фрази, нікого не вбивав, на особистому прикладі продемонстрував боротьбу за ідею методом самопожертви заради щастя людей... Всі пам'ятають, що з ним зробили люди заради яких він старався? Підходить цей варіант "кесарю"? Сумліваюся.
для вас срср ідеал?
ти мєня нє понєл... (К. Орбокайте)
так. та совок своїх воїнів найчастіше з головою окунав в гівно, за те що вони просто відстоювали честь держави.
Воїн, якщо він воїн, воює не за славу і не за почесті. Совок, мля... в гівно, мля... Це загальносвітова і загальноісторична практика. Ніякій державі не потрібні "зірки" серед військових. Суворов, Жуков і напевне безкінечний перелік воїнів від рядових до генералісимусів, не треба пояснювати, чому система "окунає в гівно" своїх героїв? Чи треба?
як любий батько я хочу що б мої діти не знали насилля.
Ага ))) А потім будеш як Люся, плакати, що виховали, видиш, хом'ячків, які не навчені відстоювати свої інтереси. Ох, мать-пєрємать...
і тому я не хочу що б моя держава була схожа на совок.
В чому не подібна? В усьому? Що, не було ніяких здобутків, якими варто було би пишатися? Припустимо, що так ))))
Але навіть така "дебільна" влада, як "совок", яка почала із знищення самодержавства, спромоглася визнати і, головне, використати немало корисного для себе з історії самодержавної Росії ))
Я забув! Але ж ми не совки, нам цей досвід не підходить ))))
а ким ми були в совку? ми були окупованою державою. це ваше самовизначення і авторитет? ми були прислугою в банди самозванців і злодіїв які знищували свій народ і завойованих сусідів, нас зокрема.
Це нічого, що так вважає далеко не більшість людей. Людей, таких самих, як і ми. Просто вони так себе не відчували і тому з нами не згідні. Ну срати вони хотіли на національну гордість )))
Я чомусь до цього моменту, вважав, що в цьому світі: "або ти, або тебе". Принаймні, досвід США це підтверджує )))
Агресія — запорука успіху держави.
то чого ж ви пропагуєте совок? країна яка підмяла під себе купу народів.
тому і пропагую ))) Підім'яли, але троха не допідім'яли ))) Ех, шкода...
вітаю ви відкрили америку. я з вами повністю згідний в цій фразі. та при чому тут совок?!
Тепер зрозуміло? Я пропагую силу. Комунізм, чи Американська мрія — це лише обгортка для хом'яків. Хоча, з приводу комунізму я ще не впевнений. Це справжня ідея, а не обгортка. Треба було краще мізки промивати. Недопрацювали. Тому і просрали.
в яблучко. ми годували чужу нам армію і чужу нам країну. со чому всі розмови про щасліває дєцтва в срср знущання над нашими предками які боролись за незалежність.
Ти, точно здивуєшся, але, що стосовно мене, я ніколи не вважав цю армію чужою. І таких як я не так вже й мало. Дочекаєшся поки ми повиздихаємо? А як ти думаєш, як ми будемо виховувати своїх дітей? мляяя... до тих пір, поки будуть "розборки" ніякого результату не буде. Тобто буде, але той, в якому зацікавлені "друзі України": розбрат і безкінечні розборки.
Давайте і далі будемо в цьому дусі? ))) Вам вирішувати.
точніше будьласка бо дійсно не почув нічого крім шаблонів. ви вважаєте що східна Німеччина не відрізняється то спитайте в наших заробітчан. про сусіда взагалі не зрозумів. мій основний меседж. в совку клали на благополучча громадян головне показати в кого із ліставой сталі. а народ почекає.
1. Відрізняється. Ти не напружуєшся взагалі )) щоб мене зрозуміти )))
Я жив в ДДР, щось бачив, щось чув, щось розумів, щось ні. "Обкладинка" у ФРН і ГРН — відрізнялась вражаюче. Але не так як СРСР і ФРН ))).
До речі, свідчу, що не зважаючи на те, що ззовні життя в ГДР (НДР) виглядало незрівнянно ліберальніше ніж навіть у Радянський Прибалтиці, наприклад, молодіжні привселюдні "засоси" не вважалися чимось "аморальним", діти "раскрепощонні" такі, що навіть нам їхнім одноліткам за них соромно було ))), реклама, масова культура "за кращими європейськими зразками" ))),
але ідеологічний прес там був ще ого-го. Нам такого і не снилося.
Запорука "свободи за західним демократичним взірцем" — тупість. І розумні, справді мудрі люди і в Імперії Зла, і в Імперії Добра розуміють, що вільна людина, вільна НЕ залежно від устрою суспільства. Можна бути рабом і при комунізмі, і при демократії. Ми не про те говоримо, взагалі. (6ля, що я роблю?! ))) )
тобто вина за те що совкова влада ложила на свій народ лежить на америкосах і німцях? я правильно зрозумів?
Ні, не правильно ))) На Наполеоні і монголо-татарах ))) я в шоці ))))
вибачте але мільйони замордованих наших співвітчизників ви називаєте коньюктурою?
Жертви Французької революції це що? Їх заради м'яса вбили чи як?
Щояроблю? ))))