У Вас, Svit, немає чіткої і твердої позиції. Ви хочете і рибку з'їсти і щоб кісточок не було-doktor-maks,Ви прав1,однозначно,рибу я люблю без к1сток.
.Але не можу погодитись,що в мене немае ч1тко1 позиц11. Але,як сказав IxIXIxI * далеко не кожен українець, що спілкується українською більш "національно свідомий", ніж той хто розмовляє російською*.
Мое бажання,щоб люди могли спок1йно сп1в1снувати,а не ворогувати*Потрібно шукати те, що нас об"єднує, а не навпаки(IxIXIxI ).Я живу в держав1 в як1й люди р1зних нац1ональностей,але в б1д1 вс1 разом.Коли вбивають,о ти вже точно не думаеш,що розд1ляе,а шукаеш те,що еднае.
З ц1е1 теми в мене виникае висновок,що ми нападаем на рос1йську мову не тому,що любим укра1нську,а тому,що до глибини душ1 ненавидим 11(рос1йську)То як же може статись диво,якщо ми керуемся не любов ю.
Рибонько,я не ображаюсь.Я просто знаю,що часто люди не погоджуються з 1ншими,тому що чують т1льки себе.
Відповідь від: 18 Липня 2007, 15:05:40
Flash +1,за непохитн1сть,якби на мене так нападали,то я би вже ридала пару дн1в...
! ще хочу добавити,що проблема ця 1снуе 1 в !зра1л1.Ск1льки народу тут.З ус1х куточк1в Радянського Союзу.! знаете що,в мене сьогодн1 була неприемн1сть на цю ж тему,т1льки тут(на рахунок нац1ональност1).Тому я розум1ю,як людина себе почувае,коли 1й таке виказують. Дивно...Просто ми живем 1 нам треба ц1нити те що е.Любити ближнього свого.Покол1ння пройдуть,поки все наладиться.Н1кого теж не хочу образити,але погодьтесь,що тема стала трохи агресивною.
Усвідомлена любов до свого народу не поєднується з ненавистю до інших.
Д. Лихачев