Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 21 день

Автор Тема: На рахунок всього Українського. Українська державність. Нація. Куди ідем. Наше місце в світовій геополітиці  (Прочитано 352853 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Стать: Чоловіча
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:
    30 Липня 2017, 19:43:46

«Янукович – это тот самый Ющенко…». Рейтинг лучших неформатных фраз 2010 года
«Вот уж дураки. Имея власть, все сдают России. Так поступать могут только идиоты. Даже бандиты будут охранять, беречь и защищать то, где реализуются их интересы», — Степан Хмара.

Відповідь від: 08 Січня 2011, 11:51:36
ЕС и Россия начинают борьбу за Украину
Цитувати (вибране)
Заявление первого вице-премьер-министра Украины Андрея Клюева о завершении подготовки нового соглашения о зоне свободной торговли со странами СНГ до января-февраля следует рассматривать как сигнал Брюсселю о наличии у официального Киева альтернативы сотрудничеству с ЕС в виде партнеров в СНГ. Такое мнение в эфире радио Deutsche Welle выразил аналитик Института Евроатлантического сотрудничества Владимир Горбач.

«Нынешний год будет годом конкуренции за Украину между Евросоюзом и Россией. И кто будет быстрее и проворнее действовать, тот и получит украинский внутренний рынок и ресурсы для своего интеграционного проекта», — сказал Горбач.

Эксперт напомнил, что в январе 2011 года ожидается ключевой раунд переговоров с европейской стороной относительно зоны свободной торговли Украина-ЕС. По его словам, заявлением о намерении приобщиться к зоне свободной торговли в рамках СНГ «Киев заранее предупредил, что на уступки больше не пойдет, и ожидает уступок от Брюсселя».

В то же время Горбач убежден, что в идеале Украине была бы выгодна зона свободной торговли и с ЕС, и с СНГ. Но рынки Евросоюза «на несколько порядков более емкие и разнообразные, чем преимущественно сырьевые рынки стран СНГ», добавил он.

По его мнению, «сверхважными» являются условия, на которых будут заключены соглашения с обеими сторонами. В случае с СНГ эксперт напомнил о последовательном изъятии Россией из подобных соглашений энергоносителей, которые являются ключевым товаром для Украины, а также ограничение доступа украинских продуктов и других товаров на российские рынки.
В принципі дана ситуація це шанс для України виторгувати щось для себе. Та сучасна влада мабуть буде вирішувати свої проблеми а не державні.
Записаний
Прохання коли звертаєтесь до мене "ви", "вас" ,тощо не пишіть з великої букви. Вважаю це дрібним підлабузництвом. і поганим тоном.

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 15:06:32

Якщо він такий мудрий, то чого з одного лайна у друге так вперто заскакує?
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:

Якщо він такий мудрий, то чого з одного лайна у друге так вперто заскакує?
та я не захищаю Хмару так просто цитата сподобалась. там ще й про Тимошенко правдива цитата є. і теж не надто чесна особа сказала.
Записаний
Прохання коли звертаєтесь до мене "ви", "вас" ,тощо не пишіть з великої букви. Вважаю це дрібним підлабузництвом. і поганим тоном.

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

Почитай скільки Хмара на Тимошенко понавиливав у неті!
Я розумію, що можливо частина того є правдою, але він же скільки там сидів (у фракції)! То що, тоді не бачив?
Аж як злиняв - почав воняти.
Хмара то вже політичний рудимент! І дуже непотрібний зараз.
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:

Почитай скільки Хмара на Тимошенко понавиливав у неті!
Я розумію, що можливо частина того є правдою, але він же скільки там сидів (у фракції)! То що, тоді не бачив?
Аж як злиняв - почав воняти.
Хмара то вже політичний рудимент! І дуже непотрібний зараз.
Я з тобою згідний на всі 100%. Ти правильно сказав що частина того є правдою може навіть і не частина а все правда. Тут ключовим є правда. А не Хмара чи Тимошенко.
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

Якраз тут я незгідний. Там ключовим є влада і бабки. А Хмара лише то і робить, що бігає від одного ґазди до другого і поки ґазда платить - гавкає на чужих.
Відповідь від: 08 Січня 2011, 12:34:14
А правда то як шило з мішка. Як не пси вигавкають то ґазди самі розталяпають.
Записаний

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:

Юра зрозумій хай би там було написано Наполеон чи Тутанхамон, для мене значення не має. А правда це правда. Хто б її не сказав. Головне як ти це сприймаєш.
з.і. а уяви що там підписався Глушко Вадим
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

Якби Вадим Глушко перед тим поміняв кілька ґаздів, і на кожного старого ґазду гавкав - то я б Вадима не поважав. А відповідно до того, що він гавкає ставався б з подвійною прискіпливістю, бо там все треба ділити на 10.
Записаний

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:

як сказав один із них "Маємо те що маємо" незалежно від того кого ми не поважаємо чи поважаємо. Головне суть.
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

Суть то головне, але вишукувати її у вилитому негідником лайні - невдячна справа!
Записаний

BanderiveC

• Ветеран
  • Карма +351/-0
  • Останні відвідини:
    26 Грудня 2023, 13:22:28

Записаний
Experientia est optima magistra...

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

Записаний

Люся

• Ветеран
  • Карма +408/-0
  • Стать: Жіноча
  • Останні відвідини:
    01 Березня 2019, 15:47:14

Цікава стаття про переворот в Тунісі. Для тих, хто впевнений, що всі революції проходять по спланованому америкою сценарію.
Бунт в Тунисе и Янукович
http://lb.ua/news/2011/01/24/81709_Bunt_v_Tunise_i_YAnukovich.html
Записаний
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка

BanderiveC

• Ветеран
  • Карма +351/-0
  • Останні відвідини:

Цікавий коментар до статті:
Цитувати (вибране)
Этот литвин фантаст,ну впрям герберт уэльс но в коротких штанишках.В статье написано:"расистам -молчать".Я бы перефразировав сказал:"дебилу- статьи не писать"
Записаний

Люся

• Ветеран
  • Карма +408/-0
  • Останні відвідини:

По-перше, я з автором цього коментаря не згідна, бо вважаю що стаття має зерно істини, а по-друге я взагалі дебільник проплачених коментарів не читаю. Вважаю, що сама можу зробити висновки без професійних коментаторів
Записаний
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка

BanderiveC

• Ветеран
  • Карма +351/-0
  • Останні відвідини:

я взагалі дебільник проплачених коментарів не читаю. Вважаю, що сама можу зробити висновки без професійних коментаторів
А проплачені статті читаєте.
Записаний

Люся

• Ветеран
  • Карма +408/-0
  • Останні відвідини:

А проплачені статті читаєте.
А проплачені у нас усі статті.Ви не знали, що журналісти у нас заплату отримують за свою роботу. Більше того, проплачені у нас навіть всі книги, газети, радіо і телепередачі... Я вас не дуже розчарувала? А то читати перестанете.. А Ви взагалі статтю прочитали, чи тільки коментарі, бо не зрозумію ніяк, що саме в статті Вам здалося не таким як Вам треба...
Записаний

BanderiveC

• Ветеран
  • Карма +351/-0
  • Останні відвідини:

Автор проводить зовсім "непаралельні" паралелі між Тунісом і Україною, бо ситуації, які склались в Тунісі і в Україні порівнювати не можна. Це моя субєктивна думка. Якшо Ви вважаєте інакше - це Ваше право.
Відповідь від: 24 Січня 2011, 14:58:20
Хоча, кожна праця заслуговує на увагу, бо це праця. Я думаю, шо вона хибна, Ви - шо в ній є зерно істини. Але я веду до того, шо ні я не можу сказати на 100 %, шо ця стаття заказна, так і ви не можете бути впевнені, шо коментарі під нею проплачені.
Відповідь від: 24 Січня 2011, 15:02:55
Єдине в чому правий автор, на мою думку - шо ця влада може засісти в нас надовго, якшо стане розуму Анні Герман і іншим "мозгам" Януковича.
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

ця влада може засісти в нас надовго, якшо стане розуму Анні Герман і іншим "мозгам" Януковича.
не думаю що це достатня умова.

От якби ще Азаров мав мозги , а ще головніше вміння...

А так, не думаю. Поки що страшенно кострубато керують. Ні чим не рівніше і не логічніше за уряд Тимошенко. Наступають на ті самі гряблі + ще прогинаються перед російськими імперіалістами.
Записаний

Люся

• Ветеран
  • Карма +408/-0
  • Останні відвідини:

Єдине в чому правий автор, на мою думку - шо ця влада може засісти в нас надовго, якшо стане розуму Анні Герман і іншим "мозгам" Януковича
От тепер видно, що прочитали. Принаймні згодились, що це не брєд дебіла, чи не так? А паралелі якраз коректні, бо і тут і там владу захопили продажні олігархи. Тільки, якщо там продавали країну США, то у нас продають Росії. От і вся різниця. А спільного дуже багато. ... І "сімейна політика" і продажність, і державна корупція, і методи правління, що характеризуються крайнім цинізмом по відношенню до свого народу. Там літаком фрукти з Франції возять... а у нас не возять? У нас кожний чартерим рейсом на "нараду" до презика літає. Не всі в одному літаку, а кожен окремо!!! Ніби у них Скайпа нема.... У нас невідомі благодійники замість дати гроші на операцію дітям хворим на рак міністру кадилак дарують і... ні в кого навіть не виникає підозри, що це явний хабар!!! ну що ви! це звичайне явище. народ допомагає рідному міністру бідненькому. Він же не спить не їсть як Юрій Венєдіктовіч і той його колєга (не памятаю як звати) всьо о народє думаєт!   Тому ніяких аналогій нема. Що Ви! Я помилилась.! У нас не як в Тунісі. Туніс порівняно з нами ще цивілізована країна. У нас як в Сомалі!. Народ окремо- влада окремо, як мухи і котлети. І преса у нас тихенько вякне... і замнеться. Тема підніметься і... заглохне. .. Єдинге в чому різниця - це в тому, що народ Тунісу це не витерпів, а ми будемо терпіти... і ходити на мітинги за гроші.... А ще не вірити, що є люди, які справді хочуть щось змінити і готові не за гроші, а за зміни іти....  А так - ніяких паралелей. Що Ви?  :duvno
Нехай собі вмрають діти від давно виліковної хвороби, бо нема грошей на операцію, А наші олігархи купують дамські сумочки по ціні однієї операції.....(на тяжко вкрадені кровні гроші) А ми будемо на форумах думати - правда це, чи проплачена стаття...
Записаний