Я давно не відкривала тем про дітей на нашому форумі але зараз хочу попросити Вашої підтримки.
Захворів близький друг, хлопчик що вчився з Настею з дитячого садка. Ми без перебільшень з першого класу разом.
Артур у свої 12 років має перший дан в Taekvon-do ( чорний пояс), неодноразовий переможець та призер українських турнірів по Таеквон-до і кікбоксингу, призер міжнародних турнірів.
Його люблять в товаристві бойового гопака і вважають своїм пластуни.
Він вчиться грати на гітарі та фортепіано, розписує шовк (батік) займається декупажем.
Звісно це зовсім неважливо. Важливо врятувати його життя. ЦЕ дуже світла іщира людина.
Він чемпіон і він буде боротися, але йому потрібен шанс.
Пухлину вирізали наші нейрохірурги і з їх слів вони вичистили усі погані клітини.
Зараз матеріал для перевірки ми направили до одного з кращих нейрохірургів онкологів в Москву до професора Жолудкової, сьогоді додатково поїдуть аналізи пункції кісткового мозку які покажуть стадію.
Завтра ми направляємо другий екземпляр до Німеччини в лініку Хеліоз, де лікувалось наше маленька калушатко - Віка Вавринюк.Звідти ми отримаємо результати і рахунок на лікування.
Зараз стоїть питання про хіміотерапію, яку ми плануємо почати в Україні і дуже сподіваємось що продовжимо у країнах, де шанси на успх значно вищі, навіть якщо спиратись лише на статистику...
Я дуже прошу поширити цю інформацію серед ваших друзів у соціальних мережах, як завжди на форумах та в будь-яких місцях де Ви можете це розмістити.
Для допомоги Артуру ми створили групи у соцмережах.
У них основна інформація, плани, новини, документи, звіти та прохання.
Ми просимо приєднатися до груп:
VK:Допомога Артуру Шаренко|Помощь Артуру Шаренко
http://vk.com/sharenkoartur FB: Допомога Артуру Шаренко
https://www.facebook.com/groups/sharenko/ Ви можете:- переказати допомогу на карту мами Артура в Приватбанку: 5168 7423 3011 5894, отримувач Смілянська Інна Миколаївна
- поширити цю інформацію на своїх сторінках, фору
мах, серед своїх друзів - Приєднатися до акції "День зарплати" в якій ми просимо переказати на допомогу Артуру лише один день свого заробітку чи домовитись це зробити усім підприємством
Роздрукувати листівки про акцію і розмістити у себе на роботі - Розмістити у магазинах де Ви можете скриньку для збору на допомогу Артуру, попередити про її адресу тут на форумі і пізніше перекзати кошти що зібрані на картку Атура
За День до операції.
З Козацького табору на Хортиці.
В день захисту Чорного поясу.
З мамою Інною, це фото з мого сімейного архіву.
і це з мого архіву, позаду моя дитина...