Хлеб-убийца, или вся правда о современном хлебе. (http://www.pravda-tv.ru/2009/04/18/932)Блін, хліб шкідливий, вакцини шкідливі.... напевно не піду сьогодні на вулицю бо взуття в мене з Китаю шкідливе мабудь :=)Приховано: Показати
що вона уже рік так харчується "і що з того?".Ну то трохи закруто тим харчуватись, треба інколи і іншу їжу їсти :)
а я - і за день стільки можу ум"ятиЇжте на здоров"я, все буде добре :)
Выводы, к которым пришли украинские ученые, свидетельствует о том, что глютен накапливается в организме человека долгие годы, вызывая тяжелейшие патологии, которые врачи не могут связать с их истинной причиной. По мнению украинских ученых целиакия только в 30% имеет кишечные симптомы и в 70% – не кишечные. Кроме того, она маскируется под другие заболевания, такие как диабет первого типа, гепатит, колит, артрит, злокачественные опухоли, клеточные лимфомы, размягчение костной ткани, ротоглоточный рак и рак толстой и тонкой кишки. Современная медицина не готова к такому повороту событий. Но самое трагическое, что непосредственная связь между потреблением в пищу продуктов, содержащих глютен, и клиническими симптомами отсутствует, как, к примеру, при аллергии. Иными словами, если ребенок любит булки в фастфуде, сыр, шоколад, сосиски, жевательную резинку, то, став взрослым, он может заболеть, к примеру, раком тонкой кишки. И вряд ли традиционный врач сможет установить, что причиной всему глютен.Юрко, про глютен я тут прочитала :) у попередньому пості. Там не вказано,що він викликає алергію чи шкідливо впливає на тих, хто його не може перетравити...А взагалі, ти правий - треба почитати про хліб детальніше і той глютен також. цікаво ж, що ми їмо.
Целиакия (глютеновая энтеропатия) — мультифакториальное заболевание, нарушение пищеварения, вызванное повреждением ворсинок тонкой кишки некоторыми пищевыми продуктами, содержащими определённые белки — глютен (клейковина) и близкими к нему белками злаков (авенин, гордеин и др.) — в таких злаках, как пшеница, рожь, ячмень и овёс. Имеет смешанный аутоиммунный, аллергический, наследственный генез, наследуется по аутосомно-доминантному типу.
Їжте на здоров"я, все буде добреТа, на жаль, маю проблеми з шлунково-кишковим трактом уже років з -надцять і вагою. Тому, все буде добре, коли я таки зменшу кількість його вживанння, не зважаючи чи є в ньому глутен чи немає :)
Я веду до того, що практично все що зараз нас оточує в тій чи іншій мірі шкідливе. І що сісти та плакати.Ні - обмежити вживання шкідливого по можливості і знаходити тих виробників, які ще цінують якість більше за здешевлення. Наприклад, в приправи люблять часто додавати бензонат натрію і різні Е-шки. Та я знаю,що, наприклад, під торговою маркою "приправка" йдуть натуральні спеції без всіляких додаткових наповнювачів і підсилювачів смааку. Є навіть натуральна(!) ковбаса, у що я перестала вірити. Тільки вона не продається у нас в Калуші в магазинах...А ще краще готувати самим - той же хліб чи коптити ковбаси. Чи хоча б знати тих, хто робить їх для вузького кола по старим технологіям.
Поки Височанка не почала лівачити їхній був смачнішим.У них справді щось не те з виробництвом стало. Я в Гостинному домі купила нарізний батон. По краям він був добрим, а в середині - з зеленою вонючою цвіллю.
Тому, все буде добре, коли я таки зменшу кількість його вживанння, не зважаючи чи є в ньому глутен чи немає Посмішка
обмежити вживання шкідливого по можливості і знаходити тих виробників, які ще цінують якість більше за здешевленняОсь це обов'язково.
Юрко, а чому МІ? (так каже Мирончик?)Він віт тіпер спілкується віключно на "Азірівці" скоро інтерфейс форуму теж переробить на Азарівську мову
Я в Гостинному домі купила нарізний батон.Колега по роботі теж казав, що постійно його брали.
Він віт тіпер спілкується віключно на "Азірівці"
Хай би ті українські вчені пояснили як у де він "накопичується".Поскольку глютен является водонерастворимым белком, он не растворяется не только в воде, но и в солях. Когда глютена в человеческом организме становится в избытке, он забивается в тонком кишечнике, как цемент, склеивая его тончайшие ворсинки, вызывая дистрофию тонкой кишки. В таком состоянии кишечник уже не в состоянии всасывать ни витамины, ни другие полезные вещества, о которых говорится в рекламных проспектах “продвинутых хлебопеков”.
Якщо лише не їсти хлібЧому не їсти, Юрко? Їсти, але не у такій кількості. :popkorn Просто у нашій сім"ї всі "хлібники" і "картоплянники" - кожен день ми купляли по 2 булки на 2 дорослих і 2 дітей. І до порушення гормонального фону на мене така кількість хліба\картоплі\м"яса ніяк не впливала. Це лише 3 роки назад я стала страждати від жирка :(. То треба, щоб мене хтось ганяв хоч навколо столу, аби-с той жтирок розтрясався
Просто писав з телефонаА я, якщо чесно, подумала, що то спеціально так - по приколу :-[. Тому і спитала:)