А я купую спецiальнi пакетики для заморозки:good
бо там суха заморозкаНі, не тому. А тому, що там більша потужність і вони встигають замерзнути швидше ніж розкиснути.
О, то можна морозити))....У нас немає підвалу уже((. Але гарбуза мені принесли здоровезного. І тепер перед вибором - розрізати і готувати уже кашки, а частину заморозити і накрутити трохи варення чи тримати цілим десь у холодному приміщенні саме на зиму.. Колись в Франківську, в одному магазині, продавали гарбузово-апельсиновий джем. Дуже смачний. Думаю, рецептик мож в неті знайти.
Відповідь від: 09 Жовтня 2014, 22:12:59А я купую спецiальнi пакетики для заморозки:good
Вдруг то через тиждень пройдеМій шлунок і дванадцятиперсна не переносять оцту і маринадів :(. Тому дуже цікавить різна альтернатива їм. Як квашення і заморожування. Спробую у цьому році перевірити такий варіант :).
так само баклажани-треба спершу трохи відваритибаклажани морозять, порізавши їх кубиками? А відварюють у підсоленій воді?
Цього року заморозила 10кг,А цілим морозити, щоб взимку можна було фарширувати не пробували?
фарширована цибуля (одна з моїх улюблених страв).Дякую, що нагадала :bouquet:. Бо я цибулю лише 2 роки назад спробувала не те, що нафарширувати, а взагалі звернути увагу, що існує така - порей. Ну, голубці - то класика жанру :good - фарш захований з усіх сторін, у перчика також, якщо закрити його ж "шапочкою", а у цибулі - той фарш з 2х сторін буде вивалюватись місцями. Хоча - варіант з цибулею самий "легкий" (не треба так возитись як з капустою) і практичний напевно. Ще колись пробувала "голубці" у виноградних листках.
Морожу навіть помідори,помелені,А я помідори морозила порізавши їх кружочками,теж добре виходить.У мене питання за цвітну капусту,як її правильно морозити?
Подскажите,как правильно замораживать кабачки и цветную капусту?Мені здається, що кабачки краще шматочками заморожувати, ніж кружельцями.
оф-топ:Не факт, особливо якщо це шокова заморозка. Я про такий апарат мрію - https://www.0352.ua/list/403364 (https://www.0352.ua/list/403364) Але побутових ще не бачила))Приховано: Показати
Відповідь від: 12 Жовтня 2014, 00:34:27
Сьогодні дізналась, що люди ще й гриби морозять.Також ніколи не пробувала - лише консервували. Після заморозки гриби певно лише на супи підуть? Бо для салатів напевно вони уже втратять смак від замерзання?