Ми теж любимо рибку, особливо пангасіус (здається правильно написала).Ну все,тепер п1ду шукати цей Пангас1ус...
:) Люблю перше, друге і третєА десерт? чи це входе в третю страву? Ось для мене десерт---це моя сама улюблена їда :) :-[
ну Ліза я й не дивиюсь що ти любиш гранатки, адже ми з тобою такі схожі :frend, як згадаю нашу першу зустріч то було таке враження що ми вже знайомі купа років.Ой а я як згадую нашу першу зустріч мені так смішно стає...я вся така серйозна стояла і чекала на тебе... і у мене теж було відчуття що ми давні друзі які зустрілись після довгої розлуки. :frend
Дивно,але гарно)))Я теж ог1ркоманка,але не св1жих,а також засолених,1 щоб поб1льше :PВибачайте за офф-топ,але Svit,вітаю з 1 000 повідомленням!!! :-D
Та н1,по-флотськи це з мясом.Це 1 я люблюб,дуууже р1дкоНі....з сиром.Хоча фарш там теж є!!!! :)
А що це таке "палюшки" пірожки? чи печево?
Ну я знаю це ще назівають "КНИДЛІ" чи це щось інше? Кнідли я сам люблю! :-D Але вже дуже давно не їв :(Цитувати (вибране)А що це таке "палюшки" пірожки? чи печево?
як тобі не соромно, це такі кльові штучки.
Варенв картопля, до неї додають муку, яйце, сіль, все вимішують гарно і ретельно.
потім робиться така ніби подовгаста ковбаска і ріжеться на кусочки, а потім варити, як вареники.
І я ще люблю це чудо їсти з маслом або з грибною підливкою. :)
але точного приготування я незнаю. :(
Пропоную зробити дану тему закритою для студентів!:D :D :D..гарно підмітив
запікала реберця свинні.Тут чуть більше подробиць (http://s14.rimg.info/cd6cfa8e95ecbbf199b5aac82d842344.gif)
Дуже люблю картоплю в мундирах, :good з тушеною цибулькою. Так просто і так смачно!Так то воно так, але без мяса і ні туди і нісюди! :=)
Так то воно так, але без мяса і ні туди і нісюди!Я м"ясо не дуже люблю, так, що мені саме те. :good Люблю таку картопельку ще з сиром і сметаною, зразу дитинство згадується.
Які новорічні страви готуєте? Може хто підкине якусь цікаву ідею до новорічного столу? :unknowОлівьє :D Шуткую, зараз стільки всёго понавидумували зі стравами! А взагалі, я наприклад, із задоволенням з"їв би жульєн, дуже люблю гриби!
Олівьє :DА олівє таки приготую, куди без нього :P. Але ж хочеться і здивувати чимось. :unknow
Я олів"є дуже люблю. Правда горох в нього не даю. Замість ковбаси язик телячийВ якісь програмі бачила що це самий правильний варіант олів"є, коли замість ковбаски язик телячий. :)
язик телячийА я взагали не їм ніякі внутрощі, абсолютно ніякі, а від смаженої печінки навідь вирвало мене, подумав що то м"ясо забіг додому і схватив шматок, ну і зразу побіжав в туалет, тільки після цього випадку мені повірили що нічого такоо я не їм! :evil
А я взагали не їм ніякі внутрощі,.
В якісь програмі бачила що це самий правильний варіант олів"є, коли замість ковбаски язик телячий.
Рибка чому ти така вибаглива до продуктів?незнаю, просто не всі овочі мені смакують. В основному я люблю просто молочні продукти або м"ясні.
Замість курятини іноді язик додаю.Я з язиком ніколи не пробувала. Може колись запросиш ;)
Я з язиком ніколи не пробувала. Може колись запросиш
Може воно і смачнета кажуть, шо смачне... алЕ вигляд.... :-!
невже в Калуші ніхто не закриває помідори?Це форумчани просто з закрутками не дружать...А в Калуші консервація йде повним ходом... :-D
З пароварки їжа, як трава.Я так само думав і навіть стверджував до того часу поки не спробував особисто, бо відношусь до мясоїдів і без ковбаси довго не протягну. Але насправді все трошки інакше. От вчора жінка порадувала мене вареною картопелькою і вареним курячим філе. Курка готувалась на першому рівні пароварки, а картопля на другому. Зрозуміло, що перед тим жінка мясо маринувала, тому смак в нього був суперовий, а от аби додати смаку бульбі, то вона забацала зажарку з цибулі. Великим плюсом приготування їжі в пароварці є економія часу. Оскільки жінка сидить з малим, який не плаче лиш тоді коли його тримають на руках, то вона закладає продукти в пароварку і забуває про кухню десь на пів години. :)
Я так само думав і навіть стверджував до того часу поки не спробував особисто, бо відношусь до мясоїдів і без ковбаси довго не протягну. Але насправді все трошки інакше...
Зараз будуть деруни.
Одна з улюблених страв.
ух ти, ти просто умнічка, а то для мене це перевертання просто жах, напевно й тому їх не готую.Для мене теж.
млинець чикиТак цікаво повиправляли :-D
та насінням кропуСаме кропу чи кмину?
Це просто ідеальний сайт, там є все і перше і друге і салатики і випічка. Клас,от порадувала.
ве я б таке напевно не змогла б їстиЦе мені нагадує, як я одного разу пробувала суп-пюре з кокосовим молоком та імбирем готувати по рецепту Даші Малахової. Справжня гидота :=)
приємного апетиту, тему можна закривати. головне вчасно до туалету або тазіка якогось добігтиА я б попробувала тих личинок і скорпіончиків. А ще - жаб"ячі лапки скуштувала б. :P
питайтесь як шо щось непонятнoДе ти найшов таку Газдиньку?
Де ти найшов таку Газдиньку?в Калуському парку :)
Слухай,то ти так кожен день знищуеш таку красу?кожен Божий день щось нове :)
То я так ще тільки вчусь, я ще газдинька молоденькадавай сфоткай щось цікаве,рецепт напиши і ми повторим,так і напишем від рибки,я потім дам силку на коменти, цікаво тобі буде як твій рецепт
Сфоткаю обов"язково. А ти я так зрозуміла готуєш дуже смачно. А можна ссилку на рецепти, і там вже є твої рецепти?я футсфотограф,ідейний вдохновітель,і дегустатор в одном флаконє,
Рибка,ти б знала як я люблю креветки,а моя половина іх наЗвернення до Alexander -Волахатий писати пиши фото нетреба ,ну будьласка хоч маленькі викладай,в сіміі криза. :( :)
Я такі оладки теж готую - смачно і легко, правда без сиру. Подаю з сметанкою. :)і я минулого року пробувала такі готувати, але в мене вони розсипались :(Думаю цього разу буде все добре :)
Tandylight,то ти таку купила ПосмішкаЖартуєш? Ні, але мені сподобалась ;)
смакотіща
Там ще були дируни, але то Лалія знає, як схоче то поділитьсяЯ не Лалія :) але висловлю здогадку. Мабуть то печеня по-гуцульськи :) Деруни в горщиках з м"яском та фасолькою + інші інгрідієнти по бажанню (баклажани, морква і т.п.)
А чому не будете? Святкуєте не дома, чи на дієті.дома. в ліжку. :-[ з шампанським
Переглянула рецепт , ще Рибка радила рецептик з філе індика.то рецептик Александрової дружини :) :good
дуже смачний рецепт приготування скумбрії, хто зробить - не пожаліє ПосмішкаСправді дуже смачний рецепт! уже випробували!!! дякую.
http://kuking.net/my/viewtopic.php?t=42872&postdays=0&postorder=asc&start=0
Якщо завтра в Фуршеті найдем філе індикаНе хочу тебе надто розстроювати, але завтра у Фуршеті... :fool
Печінка мені потім троха розказала, що про мене думає:D як в анекдоті, на ранок башка тріщить, печінка болить, - видно печенька несвіжі були :)
А як індик получився? не сухий?ні не сухий, класний :good
Німці роблять майже те саме. Додають не так до грибної, бо вони нрибів не дуже, а до бульйону. Правда різниця у тому, шо вони просто роблять млинець Посмішкаи (як на налисники) і потім ріжуть їх на смужки. Виходить доволі цікаво. І думаю до грибної підходитиме ще краще.Млинець і смажене в олії тісто - трохи різні речі :-D
Німці роблять майже те саме.посміхайся, Юрку. просто сказала, що це не те саме, як ти написав. Про всяк випадок - проконсультуйся з дружиною:) попробуй не як у німців. повір - це смачно
Ваш рецепт спробую, але мабуть уже у чиємусь виконанні, бо Рибка з тістом бавитися не буде.це звичайне тісто! виздоровлюйте.
і відразу посмажити на олії до набуття кольоруна олії чи в олії? Як фрі? Чи як оладки смажать?
свинина Посмішка http://lubany-b.livejournal.com/99532.htmlрецептик свинини взяла. але дякую за сирник з цього ж сайту. ну дуууууууууууже було смачно!!!!!!!!!!
свинина http://lubany-b.livejournal.com/99532.htmlЧи потрібно лист змащувати якимось жиром перед тим, як класти на нього тісто зі свининою?
але дякую за сирник з цього ж сайту. ну дуууууууууууже було смачно!!!!!!!!!!Я якраз біжу в обід за продуктами для сирника з горішками :)
Я якраз біжу в обід за продуктами для сирника з горішками Посмішкаот саме цей сирник і пекла! молодець. але ще родзинки дала до сиру. куди без них? :)
Давай, я тебе запрошу на свою піццу...давай в Італію ;)
давай в Італіюце не так уже і важко, як ти думаєш... ;)
з листкового роблять самсу :)То мені? :=)
А от зупка з замороженого щавлю Майже як з свіжого. Рекомендую, зимою наче весна.
Купила такий великий макарон, буду його фарширувати, а потім запікати :)"Мы не ищем легких путей" :-D
Купила такий великий макарон, буду його фарширувати, а потім запікати
Робили "Курячу ковбаску":) вершки дати не забула :)
тобто сіль, перець і цибуля?..і не тільки. Я маю практику заливати м"ясо мінеральною водою. І най стоїть 3-4 дні. Чим довше - тим краще. Шашлик потім виходить просто БОМБА!!! :drink :drink
а завтра замаринуєшта то і сьогодні можна.
Я давно вже не мариную в майонезіа ми замість майонезу витискаємо сік лимона, дуже прікольне м"ягеньке виходить :)
так що до завтра у свіжій зоніце в якій? Ну просто знизу? так? Тобто відразу над морозилкою?
я мариную у сухому червоному, або бренді похвальновино - це теж класика. аа от щодо бренді- маю сумнів: багато алкоголю, відповідно - м"ясо може бути сухуватим. я даю спеції, сіль, цибулю і ОБОВ"ЯЗКОВО гірчицю (орієнтовно на 1 кг м"яса - 1,5 ст. ложки) та 2-3 ст. ложки майонезу. можна маринувати 2-3 години - і смачного! гірчиця робить свою справу - м"ясо тане у роті:)
щодо бренді- маю сумнів: багато алкоголютак я стаканами його не заливаю))))
А мінералка яка має бутита береш любу газовану. Я Девайтісом заливав. Десь шо мінералка була на 2см 15мм - 3см 34мм над м"ясом, трохи оцту (корок), цибулі, лавр листок, перець
на 2см 15мм - 3см 34мм:D
Якщо слоями все переклала, то нема змісту перевертати Посмішка Тільки буде збагачуватись киснем і від того пришвидшиться процес псування (я так думаю)Не перемішувала, лише щойно перемішала, вже близько до ранку то думаю не зіпсується.
м♥якеньке таке і таааааааааааак пахне,а ти по якому рецепту робила?
А я з вами хочу поділитись своєю радістю - нещодавно я розжилась на мультиваркуВітаю :bouquet:
Бутерброд с творожным сыром и запеченными овощами...[/b]
"вушка" з "слойоного" (як пишеться це слово по-людськилисткового :)
і не тільки. Я маю практику заливати м"ясо мінеральною водою.Моя мама завжди робить подібне. Каже, що мясо любить мінералку або пиво ;) Вона так і відбивні заливає, а шашлик залишає в маринаді десь добу (якщо є можливість) і дає багато цибулі кільцями (а коли вже пора жарити - цибулю викидає), ну і спеції, звичайно.
листковогоТочно! :) А я забула :-[ :bouquet:
готувала за цим рецептомА я якраз шукала провірений кимось хороший рецепт кексів :)
всім рекомендую
а.. забув, ії можна нафарширувати яклуками наприклад (після готовки яблука не їсти)
"бадиллям" до смаку:=)
Тісто сама готувала,чи купляла готове ? Якщо сама,то напиши рецепт.в фуршеті Рибка тісто купляла, дома робити - вєшалка :) хоча я може і не прав :-[
дома робити - вєшалка
Тісто сама готувала,чи купляла готове ? Якщо сама,то напиши рецепт.в фуршеті Рибка тісто купляла, дома робити - вєшалка :) хоча я може і не прав :-[
Все,шурую у "Фуршет"повторювати подвиг Рибки :D
Але лаваш, мабуть, з дієтами має мало спільногоміж двома лавашами накласти підчеревини, :) уххх..... смакота :)
Але лаваш, мабуть, з дієтами має мало спільногоБажане з дійсним завжди розходиться :)
Злюка ти, Александр я тебе вже не люблюколи я голодний, то злий :=) я вже пообідав, тепер я сама ніжність :bouquet:
Саша що гамав?я в кафешках обідаю, їв вареники з бульбою, шкварками і сметаною :)
Але хочеться чогось такого надзвичайного.зимою треба істи - зимове, приготуй банош, наприклад, :) мені дуже сподобалось, як моя робила :)
зимою треба істи - зимове, приготуй банош, наприклад, мені дуже сподобалось, як моя робила
http://lubany-b.livejournal.com/?skip=20Там така краса, блог поповнено фото солодощів :happy:
Вчора робила котлетки з філе курячогоі я вчора готувала котлетки з курячого філе :)
банош http://lubany-b.livejournal.com/?skip=20дякую :)
Але в основному посилання на польску страву.бігус в Польщі, це як би сказати по нашому, друга страва, ніж перша
тоненькі "кружевные".мої улюблені млинці :)
Я рада що вам сподобалосьі ми раді шо нам сподобалося!!! :prapor:
Китайский деликатес: Яйца, сваренные в моче
Сергію Джуренко.Я одного разу приготувала той сир і більше його не роблю (думаю і не буду). Дуже жирне блюдо, хоча сир люблю :)
http://www.djurenko.com/cooking/kashkaval.html#more-4344
Та ну на фіґ? :oКитайский деликатес: Яйца, сваренные в моче
Спробував )) Нормально. Хоч я і не дєвствєннік ))
Та ну на фіґ?
Від chuck можна всього сподіватись :=)
а не яйця їсти.
Рибка тримай силку, там знайдеш цікаві речи з перекладом думаю труднощів не виникнеІ заодно вивчиш англійську мову ))))
http://www.tastespotting.com/browse/1
але там навряд чи будутьтоді файного сала куплю :)
Ось такий сніданок можна зробити малечіі геть вбити в неї здоровий глузд прийому їжі :=)
Ось такий сніданок можна зробити малечіЇсти ведмедика Вінні Пуха, якого завалило якоюсь купою, най не кажу на що подібну?
Дуже симпатичний ведмедик під покривалкомпропоную піцу- коте :=)
Деушка представила симпатичного мишкуа симпатичного мишку вилочкой в глаз, и ножичком по шейке :=)
Потім на 1-2 год в холодильникТо вже без термоса ;)
А і закваску я купля Гуд Фуд біфівід.ледве сьогодні в фуршеті знайшла закваску - ніхто з працівників не чув про такий товар :duvno
робила з домашнього молока біфівіт, то така гадость вийшла, ніби квасне молоко
11. Диетологи рекомендуют начинать утро со стакана воды, чая или сока. Жидкость поможет организму проснуться и начать процесс пищеварения. Не пренебрегайте также молочными продуктами.
Мадонна перед завтраком как минимум три часа занимается йогой. А потом съедает на завтрак жидкий овощной супчик и выпивает стакан натурального coкa. Гай Ричи кстати, умоляет её хоть немножко поправитьсяА то нічо, що вони з 2008-го розведені і разом не живуть. :dopovid
Оказывается, нельзя делать зарядку утром натощак! Если вы ничего не съедите перед утренней пробежкой, организму угрожает недостаток сахара. Что приводит к заторможенностиЩо то за спеціалісти таку фуйню видумують?
Некоторые пропускают завтрак, стремясь похудеть, но на самом деле, они при этом скорее прибавляют в весе, чем его теряют. Помните: отказ от завтраков наиболее вероятно приводит к ожирению.Логіка залізо-бетонна. :=)
По статистике, В России, сегодня не завтракают около 15% людей. А самое рекордное количество отказов от завтрака в Германии. Ровно четверть (25%) немцев не завтракает.Не всім пропаганда голос розуму заглушила.
Так, например, англичане готовят на завтрак овсянку, яйцо всмятку и крепкий свежезаваренный чай.
А то нічо, що вони з 2008-го розведені і разом не живуть.То інформація давно надрукована :)
а як снідають наші форумці????Кава з вершками :)
БЕКОН ( не знаю як перекласти )підчеревина
те що горить необовязково являэться хімієюпередавайте привіт гастриту.
ось таке купив на 2 фунтияка гидота , вам не страшно таке їсти ?
Я своєю роботою, не бідово шлунок спротив тою мівіноюШвидше за все справа не в мівіні а у роботі . Менше треба працювати тоді все буде нормально
ось таке купив на 2 фунтиа чого цибуля на верхній полочці холодильника, а не у відділенні для овочів і фруктів? :)
тепер прийдеться їстиА я таку рибку і "зелень" люблю)). А чому смайлик сумний? Невже у Вас у крові - брати що завгодно(навіть не потрібне) лиш би зі знижкою??
а чого цибуля на верхній полочці холодильника, а не у відділенні для овочів і фруктів?
Невже у Вас у крові - брати що завгодно(навіть не потрібне) лиш би зі знижкою??
Ви що один його їсте?
геть не лікарняна їда
Сметану мабуть треба брати домашню сепараторну.Одразу виникає запитання,що за блюдо і з чим його їдять?на фото то шо получилося, і вже з"їлося :) дуже смачно на канапе, з овочевим салатом
на фото то шо получилося, і вже з"їлосябачу ще й морська капусточка там плаває. Це така кількість з пакетика сметани виходить?
бачу ще й морська капусточка там плаває. Це така кількість з пакетика сметани виходить?:) то гострий перчик
лабанеВ мене вже над умивальником сметанка в мішечку доходить кондиції ))) Якщо брати до уваги час. який треба прочекати. то звісно ж дуууже довго. Але зусиль мінімум :good
дуже смачна річ
Сметану (0.6 кг, 22% жирности), посолить по вкусу, добавить давленый чеснок (2 зубка), поместить на марлю (сложенную в 2 слоя), завязать узелком и подвесить на сутки. Потом поместить в холодильник на друшлаг еще на сутки.
Скатать маленькие шарики (2 см в диаметре), поместить в банку, залить растительным маслом (в оливковом хуже не будет:) Добавить любимые травки. Накрыть крышкой и хранить в холодильнике.
я думаю що 12 год для стікання і 12 годин в холодильнику вистачить.рецепт :)
а ще помітила що ми тут самі голодні . лиш щось нове зразу на кухню100 % ;)
Я не стільки люблю їсти, як готувати щось нове:) Тому, ми не самі голодні, а самі хазяйновиті
а я найбільше отримую задоволення від того як мене хвалять рідні , ну і сама люблю посмакувати.