Привіт. Хочу поділитись смачненькими солодкими бутербродами: білий хліб помастити згущеними молоком і порізати кільцями банани. Дуже швидко і вкусно. (Особливо коли гості нагрянули )Хочу подякувати Ірчику за хороший рецептик.
Форму для випіканняА форма має бути велика(стандартного розміру), чи менша. :-[
СирникЯ прочитала цю назву 10 разів найулюбленіша моя страва.Я зараз така голодна що у мене аж слюні потекли. :D Ви собі не уявляєте. :D
http://forum.say7.info/topic47341.htmlСкажеш чи смачно. ;)
йду готувати для коханого :)
такий смачнющий пиріг вийшовкидай фотозвіт :) і рецепт в грамах :)
ми вже половину з'їли, вже нема що фотографуватизараховано :)
Моя дружина не перестає мене дивуватидружина має лишатися непрочитанною книгою ;)
Вони напів сухі.Пекла ці печенька. Консистенція справді "хлібна", треба чимось "запивати" :). Вони, як на мій смак, "заважкі" :( По тому рецепту виходить багатенько :)
Консистенція така як у хліба.
Як вона писала - дуже йде до молока, або молока з кавою.
але сметана та вершки то трошки різне Ми коли були в селі то там також збирали вершки, але вони день стояли і вже була сметанатепер вже спитала і знаю різницю :-[
не мої рецепти, я просто тиряю їх з нету, і ті які на мій смак хороші, раджу на форумі.Та то ж уже півділа! ;)
Ксеня кекси добре робити в спеціальних паперових стаканчикахПро такі я в курсі :) - маю і вже користувалась. Вони зручні.
П.С. Такі фотки там "апетитні"в мене фотки апетитні получаються, коли я голодний фотаю :)
(у стаканчиках теж ростуть, але там ще й в ширину-сама форма розширюється), а в стаканчиках ширші і приплюснутішіКсюш :) стаканчики треба ставити в форми :)
кекси добре робити в спеціальних паперових стаканчикахА де вони продаються?
Ще один мій один з улюблених рецептів (не знаю чи хтось викладав) салату з омлетом та куркою, дуже простий.Якраз трохи вище про нього писала :) Справді смачний і простий :good
А знаєте, що означає "пана кота" або правильніше "панна котта"?це дуже простий десерт, нічого не треба запікати :)
печенька, з горішками всередині, потім я їх обваляла в меді, і знову у горішки. Там є ссилка з рецептом.Рибко, ану розкажи які вони на смак, будь ласочка :-[
Рибко, ану розкажи які вони на смак, будь ласочкатакі вони солоденькі, як цукрові, досить крихкі. Ті кульки які більші більш мягенькі, а які менші більш сухі. Мені сподобалось.
Поки тепле то таке як на печеньках бонжур. А як застигне то вже на пісочне схоже, лиш менш розсипчасте.Ясно (http://s16.rimg.info/b2a40f8c9534b0b024c51766c1b00c76.gif) (http://smajliki.ru/smilie-944221671.html)
Рецепт:Пекли пасочки за рецептом advokat - :good
Сонечко, то рецепт для блондінок чоловіки знають кухню і жінок краще від будь кого
набери в гуглі для перевірки наприклад
10 кращих поварів, або 100, і зроби висновкі, ми таки
Знаю, що є на нашому форумі ті, хто любить тірамісуОт, млинець, а я ще і не пробувала... :( А як Ви, форумчанки, тірамісу робите???
А на смак яка різниця в порівнянні із звичайними млинцями ("млинець чиками")?Різниця суттєва. Я такі в Турціїї куштувала. Дуже сподобались. Особливо, коли зверху шоколадом полити чи джемом полуничним/вишенивим. Більше схоже на оладки. Завдяки тому, що смажаться без олії, виходять нежирні.
От, млинець, а я ще і не пробувала... А як Ви, форумчанки, тірамісу робите???Дійшла дотого, що найпростіший спосіб приготування тірамісу це - купити у знайомої, що возить продукти з Італії, печенька, сир маскарпоне та італійську каву, і приготувати вдома за 15 хвилин. Ніч в холодильнику і на ранок смакуємо :)
Нарешті знайшла рецепт панкейківТеж їх люблю.
Пробувала готувати? Цікаво, які вони на другий день, бо зранку пекти для мене подвигГотувала. На пів порції. Всерівно забагато. На другий день такі самі, як і свіжі, тільки холодні :)
купити у знайомої, що возить продукти з Італіїой, не нагадуй, бо аж перед собою соромно-я вже таке хочу н-місяців зробити...
Пекла класний абрикосовий пиріг, дуже добрий і легкий у приготуванні похвально похвально похвальнорибка, буду пробувати ;)
http://forum.say7.info/topic45312.html
давала 500 грам персиків, а до муки дала ложку чайну розпушувача, хоч дехто не дає.Дякую :bouquet: Треба спробувати поки сезон персиків)
http://foodclub.ru/detail/4918/Готувала вже 2 рази кекси за цим рецептом. Дуже смачнющі (при тому, що я шоколадні десерти не дуже полюбляю) :good
моя Оксанка таке теж пече тільки з сливами. капєц бомба смачно і дуже ситно.дуже ситно, і дуже смачно, ми вже половину згамали :)
мммм згадав які кекси робить моя Ксенька!!!:good
Памятайте що випічка сприяє цилюлітуМудра відмазка для жінок, щоб не пекти! =)) =)) =)) =))
Випічка не сприяє. Сприяє поїдання!Спекти - то вже перший крок до спокуси. Бо коли вона(випічка) є в хаті, бо не їсти справді складно. Тому, не будемо пекти! Ми за життя без целюліту!!!!!!!!! :D :D :D :D
А так, раджу гостям Франківська, при нагоді, відвідати цукерню та спробувати Малинову роляду (для тих, хто любить таке поєднання бісквіт + малина з вершками).або напроситись в гості до Іри, думаю десерт буде не гірший, плюс хороша компанія :drink
А з маскарпоне чи філаделфії жаба давить робити.
Є вихід!Я коли чізкейк готував то робив зі сметани, получилось непогано але трохи кислуватий сир вийшов.
Береш молоко магазинне, високопастеризоване і бактерії "Сир". Робиш так як написано у інструкції до тих бактерій і маєш маскарпоне ;)
Другий раз мене трошки підвів порошок для печиваАга. І кількість яблук ;)
але не вмію вcтавлятиhttp://forum.kalush.info/index.php/topic,46.0.html
тільки як оцет тушити не врубаюсь ... то на лижці сода, то вже якийсь кіпіш на черпаку ...
О тепер врубався ))) чайна ложка соди,чайна ложка оцту. Одним словом одинаковий децл того і того )) :good :)тільки як оцет тушити не врубаюсь ... то на лижці сода, то вже якийсь кіпіш на черпаку ...
в ложці — щоб було видно скільки її треба. А в черпаку вже процес (кіпіш) гасіння, там приблизно так само чайну ложку оцту треба. Просто в черпаку зручніше )))
Рибка, так що ти все-таки пекла??????та спекла горіховий, схожий такий як Санні викладала, з кавово-масляним кремом.
простіше замість гасити соду оцтом, дати в муку розпушувач. :)Рибка, так що ти все-таки пекла??????та спекла горіховий, схожий такий як Санні викладала, з кавово-масляним кремом.
І бісквіт з сметанковим кремом та чорносливом :)
Бісквіт з першої спроби пішов у смітник :-[, та на допомогу прийшов коханий Юрко і спік гарнезний бісквіт 8)
дати в муку розпушувачНаписала прям як матаналіз ... :-D
Заодно натрапила на простенький безподобний рецепт дуже шоколадного тортика
Шоколадний тортик з творожними кульками
http://www.koolinar.ru/recipe/view/79876
Залишилось наважитись на Макаруни/Макаронс/Макарон (всі по-різному називають).:) якшо будеш робити з італійською меренгою, то тобі обов"язково треба спеціальний градусник для сиропа.
в моєї Любані, в блозі
Здраствуйте!
Меня зовут Люба, живу на Прикарпатье
якшо будеш робити з італійською меренгою, то тобі обов"язково треба спеціальний градусник для сиропа.Любаня вже робила?
Ну і головний компонент - якісна мігдальна мука.
я тебе не зрозумів
Любаня вже робила?
Підкажіть де в Калуші можна агар-агар придбати. На даний момент ніде не зустрічавв продажі в Калуші нема, я маю, можу поділитися :)