Дуже-дуже-дуже надіємось, що в нашому мікрорайоні з"явиться хоча б один
дитячий майданчик. Думаю, його доцільно було б створити між Б.Хмельницького, 14 і 16 будинками чи між 16 і 18. В нашому кварталі:будинки 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24 багато діток,
особливо віком 4-7 рочків. Для високої пологої гірки з бортиками, гойдалок, пісочниці, якихось спортивних стінок-перекладин, карусельки місця достатньо. А гратись дітям зовсім нема де. В центрі такі майданчики в кожному дворі. Ми були б раді хоч одному на весь райончик, до якого не треба переходити центральну дорогу і тим більше - їхати.
_____________________________________________________________________________________
І ще - дуже надіюсь, що хоч щось буде зроблено для того, щоб палили у певних місцях (як вимагає Закон). В Калуші, я так розмію, таких не відведено (то, певно, лиш в Києві заставили голів мікрорайонів визначити і обнародувати такі)? Щоб хоч таблички якісь повісили і кілька разів штрафанули для початку за паління на дитячих майданчиках, на зупинках, в інших громадських місцях. Люди, виявляється, навіть не знають про цей Закон. А ще, добре було б наказувати за голосні матерні вислови на вулицях. Це просто жах, що наші діти вважають ці слова за норму спілкуваня, бо ж чують їх на кожному кроці. Та й не тільки діти - мені самій не раз було противно, бо хоч не хочеш, а чуєш таку лексику поки йдеш по вулиці.
Іще прохання-підказочка - на Пушкіна відкрили гарненький дитячий майданчик, а смітників немає, "зебра" для пішохідного переходу від "Сапфіра" до нього - також відсутня. А це вже, напевно, мрія - так як дерев там немає, то хоч якісь козирки над лавочками зробити б.
(Ой, чую, як мене зараз насварять курящі
)