Купив на Алі ЛЕД лампи на денне світло.
Бо із старими галогенками і одною мутною фарою мені в ночі там де нема вуличного світла їхати можна було не швидше 50 км/год(хоча і друга теж толком не світила).
Видимість на 20 метрів і так як в тумані. Короче мрак!
У мене цоколь Н7
фари по 50 ват кожна. Світло біле. Не голубувате, як на ксеноні.
Лампи йдуть відразу із драйвером.
Демонтаж - вийняв фішку, повернув пластикове кільце (на самій фарі) проти годинникової стрілки, підковирнув пелюстку тримача зверху над лампою - витягнув лампу.
Монтаж - впихнув пластмасове кільце (яке попередньо знімаєш з лампи), кільце закріпилося, повернув кільце фари, для закріплення лампи по год. стрілці. Приєднав фішку до вилки драйвера (вилка драйвера така ж як лапки старої фари, тому без перехідника просто підключається).
При чому на вилці драйвера є полярність, але я на абум включив і працює. (на сайті написано, що полярність не має значення).
НА другий день ще трохи крутив лампу в лівій фарі, щоб нижче світила. У мене посередній доступ до однієї фари і поганий до другої (лівої, там акумулятор і "мозги" від ГБО). Руки об пластмасову дірку понатирав так, що поспухали на другий день. Від чув себе кібер-гінекологом
по повній
Різниця реально відчутна. У мене є крутилка регулювання фар по висоті (типу у місті опускаєш, а на трасі підіймаєш), то зі старими фарами я практично не бачив різниці, що вони вверх, що в низ - не видно ніхєра. А з цими лампами вниз - бачиш буквально лиш метрів на 10-15 перед собою, а до відказу вверх - світять паралельно дорозі. Метрів на 30- 40 все чітко видно. Ну а потім як дальнє включаєш - то взагалі все як в день. У моїх фарах нема аж надто чіткої межі світло-тінь і є невеличка темна пляма між фарами, але то не проблема ламп, а старих фар і поганого кріплення в одній з них.
Дальнє я не міняв, бо то і так вже видно, та і головне щоб на ближньому було добре.
У відгуках писали, що є наводка на радіо. У мене нема. Чи то вентилятори не крутяться (не можу перевірити, бо до фар поганий доступ, а світять вони лише при включеному двигуні, тому по звуку незрозуміло), чи тому, що антена від радіо на даху позаду авто.
Одним словом поки покупкою задоволений.
Лампи можливо не "хай енд" але якщо відпрацюють 2 роки - ціна того варта.
Принаймні вже можна вночі кудись їхати. Видно ями. Видно котів, псів. Є час на реагування. Бо при видимості в 20-30м на швидкості 60 км - ніфіга не встигаєш яму об'їхати.