Ось нарешті і я захворів коронавірусом . Тут поляк хворів пару днів тому - попередив мене , ми і так ходили по будинку в масках але ... але . Я на всякий випадок проводив тести коли він був хворий - але нічого не було . АЛЕ ВСЕ ПОЧАЛОСЬ ВЧОРА ЗРАНКУ . Вчора весь день боліла голова . Тест не робив - думав що просто перемерз . Вночі був повний піпєц - голова розколювалась і я зїв тих анальгінів і парацетамолів чорт зна скільки . просипався кожних пів години чи частіше ( правда інколи від того що моя котяра чомусь вирішила на ліжко заскочити ,хоча до цього у неї ніколи такого бажання не було ) . Одним словом ніч пройшла і зараз уже випив трохи чаю ( таблеток вирішив в день не їсти ) . Поляк каже , що у нього теж така фігня була . Пару днів розколювалась голова , а потім голова пройшла але страшна біль по всьому тілі . Він уже здоровий і мені віддав весь запас парацетамолу і аспіріну
Так що пару днів ще буду мучитись
cеред моїх знайомих уже людей з 5 перехворіли ковідом . Поляк і я не робили прививки ( поляк - не хоче , я якось часу не мав ) , хорват перехворів але не знаю чи він робив тест ( йому під 60 ) , ще один українець хворів влітку ( тоді він мав одну вакцину ) , і ще одна українка мала всі вакцини ( хворіла недавно )
на фото видно тоненьку полоску біля літери Т