Тобто ви тут не нівелюєте значення масок? Ви хотіли донести одне, а я зрозумів все не так?
Та ти взагалі нічого не зрозумів, бо читаєш і сприймаєш усе суто так, як з самого початку мав намір.
Ти хоч на вулицю виходив останні дні?
Там де я ходжу - можна пройти кілометр і нікого не зустріти.
На який х.. тобі маска за таких обставин?
А якщо ти виходиш із свого дому відразу в гараж, сідаєш у машину і їдеш скажімо в ліс, подихати повітрям - на який х.. тобі маска?
Чи навіть сідаєш на той же ровер і їдеш на річку. І от ти навіть підозрюєш, що капєц заражений-перезаражений, але от чогось не чхаєш і не кашляєш (від слова ЗОВСІМ). На який тобі та маска?
Яким вона боком в такому випадку?!
Я розумію, що є люди яким пофігу чиєсь здоров'я. Хочеш сказати, що те, що він натягнув маску і їде у ній в машині (сам) робить з нього альтруїста?
А потім він (як той негр розказував) вийде з машини, відтягне маску і харконе на асфальт, і далі поїде.
Яким боком тут про значення масок говорилося?
Не ходи в гості, не займайся язикочесанням із сусідами (як мій батечко робить), не проводь святкувань навіть у вузькому колі і не вигулюй дитину чи собаку у "колі рідних, які не проживають з тобою в одній квартирі".
От від того буде толк.
А не від їзди на одинці в машині.
Приклад з сусідом я привів для того, щоб проілюструвати, що люди самі не знають чого так роблять.
Звісно, якщо ти був у магазині і потім сім у машину то дійсно краще маску зняти вже там де можна зразу помити руки.
Але йти порожньою вулицею в масці, не маючи симптомів - це тупо і непотрібно. А якщо є симптоми - то ходити вулицею у масці - це свідомо наражати інших. Значно логічніше по квартирі ходити у масці (якщо у тебе нема проявів хвороби, але ти боїшся інших заразити).
Але вся моя писанина до великої дупи...