І?..
Що ти хотів сказати цією інфографікою?
Що найкращий результат у Кравчука? Що Ющенко так допрезидентився, що привів до влади Януковича? (як потім в принципі і Порошенко, з тією різницею, що Ющенко так не хотів Юльки, що прямо допомагав Януковичу, лиш би не вона, а Порошенко був настільки самозакоханим, що навіть якби був шанс підтримати когось третього, аби лиш не ЗЕ - він ніколи б цього не зробив).
Якби замість Януковича була Юлька - це було б гірше для країни чи краще в результаті?
Я думаю крала б по величині сум також нехило, але мабуть до майдану все ж би не дійшло. Хоча хто зна, може Пу її би траванув коксом і вона б Крим сама віддала
Серед тих картинок на жаль нема світлих образів. Нема нікого кого можна було б назвати цілковитим позитивом чи "українським Ататюрком".
Для мене найбільш загадковим був і залишається Ющенко.
Очевидно він був найбільш переоціненим політиком.
Мабуть через збіг обставин і сприятливу кон'юнктуру він так добре показав себе головою НБУ і прем'єром, що всі подумали що і президентом також буде.
А може ото отруєння чи що воно там було, так сильно вплинуло на його здоров'я що дало такі побічні ефекти. Не знаю...
Пам'ятаю своє розчарування в кінці його президентства.
Якщо ж картинка була щоб проілюструвати падіння рейтингу Зеленського - то я не розумію для чого???
Ті хто за нього реально голосував (реально за нього, а не проти Порошенка) - перестали його підтримувати вже десь через пів року його президентства. Просто через те, що вони думали, що він буде протилежно спрямований (типу лівак із східним вектором), а він у справі українськості і патріотизму, підтримки армії і опору москві - мало що Пороха не взув
Ті ж хто (як от я) повірили у мрію під назвою "ну хз, може хоч цей каже правду", бо ж реально не виглядає на професійного політика (читай брехуна), мали для нього якусь свою, більш менш конкретну планку, звісно не таку високу як справжні його виборці, яку ЗЕ якщо не впустить - то буде красава.
Але теж десь приблизно через рік стало видно, що чувак просто не знає що робить і чого він туди попав.
Ну і ладно б на тому зупинився.
Ні, він вже про другий термін думає
А найгірше в тім, що далі знов буде Порошенко. Тобто реально ще 5 років безнадії для країни.
А може не все так погано?
Порох все ж вже старший. Він все ж дуже амбітний. Може переступить через жагу особистого збагачення і влади і вдруге вже не продовжуватиме "безсмертне діло Кучми"?
Але то, скільки грошей він вбухує в ЗМІ і ботів - підказує, що то все марні мрії...